0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (2,285 puan) tarafından

kızım diş çıkarıyor ya cok yoruyor beni bu aralar şimdi biraz sakinleşti ayağımda sallıyorum uyusun diye hem ne izleyelim diye düşünüyoruz.

siz napiyosunuz çaylar içildi mii

image

7 Cevaplar

0 oy
(530 puan) tarafından
afiywt olsun esim daha gelmedi isten bu tatlinun adi ney
(2,285 puan) tarafından
sağ ol canım
adı ekler pasta herhalde
-Reklam-
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Afiyet olsun ;)
(2,285 puan) tarafından
teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Benim oğlan bi sarkiogrenmis nerdeler Osman diye onu anneme açtırdı oynuyo Allah'ım delircem annemle nasıl egleniyolar balkonda takılıyoruz öyle 
(2,285 puan) tarafından
yaaaa maşallah bırak eğlensin canım
tarafından
Osmannn hani çağırdığın kızlar nerdelerrr osmanann
tarafından
Hah aha o Osman kız bide bi güzel kolunu yukarı aşağı sağa sola salliyo ki görmen lazım :))
tarafından
Aahahha mervos yaaa sjsj
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Yemeği geç yedi çocuklar 5 te bi çayla kahvaltı gbi hazırladık yediler şimdide bezelye pişiyo acıktım diyen yok kelime oyunu izliycem valla bişi yok bebeler yatunca belki film izlerim
(2,285 puan) tarafından
afiyet olsun size
benimki bugün erken uyudu 12 ye dogru uyanır başlar mızmızlanmaya:((
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ya habsha bu bardaktan aldım eşimle kendime kocamda kocam yazıyordu bende esiminkinde karımda karım bardağın birisi kırıldı eşimi zorla götürüp tkrr aldirttim bir baktım ikisindede karımda karim yaziyo kocamda kocam kırılmış meğer tekrar almadikbhahshah
(2,285 puan) tarafından
hshshhd kötü olmuş kız
0 oy
(2,242 puan) tarafından

image

Afiyet olsun bizde çocukları  parka götürdük  getirdik gelirken markete uğradık   bizimkiler kendine ıvır zıvır  aldı Bn sadece tam buğday ekmeği ile bu içeceği  aldim aralıklı oruç yaptığım için birsey yemiyorum     bizim ufaklikta hep pes pese  çıkarıyor  birde emzigini kopardı 3 gündür hep huysuz   zor uyutmaya çalışıyorum  valla  şimdi bile sallıyorum  mizildaniyor 

(2,285 puan) tarafından
bende bu son günlerin tadını çıkarıyorum diyete başlayacağım inşallah:) içeceği nereden aldın
(2,242 puan) tarafından
Bimden
(2,127 puan) tarafından
Sekerlimi veya diyet için mi bu meyva suyu yada aysti gibimi yada
(2,242 puan) tarafından
Sindirim sistemini destekler. Kan şekerini kontrol altında tutar. Kolesterolü düzenler. Tok hissettirme özelliği ile diyet programlarında kullanılır. Diye yaziyor internette
0 oy
tarafından

image

rabbim kolay çıkarmayı nasib etsin
(2,285 puan) tarafından
Amin canım sağ ol
Allah kabul etsin ❤️

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 637 göst.
+2 oy
27 cevap 850 göst.