0 oy
347 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimden ciddi manada soğudum. Bir izine geldik. Neymiş annemlerde çok kalmışız. Ailesi bizi sevmiyor seviyormuş gibi yapıyor. Bu evlilikten ümidim kalmadı artık. Annemlerde kayınvalidemlere gelene kadar laf söyleyip durdu. 2 saatlik yol zehir oldu. Bende umursamayip yönümü çevirdim. O kadar bıktım ki eşimden de ailesinden de. Bebeğim okula başlar başlamaz kendi başımın çaresine bakmak istiyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(447 puan) tarafından
Kaç yılluk evlısın canım  
tarafından
2 yıllık evliyim
(447 puan) tarafından
Belli oluyor 2 yıllıkken bende nefret ederdım offff anlatamam acayip gıcık kapardım zamanla kıymetlerini anladım ıyı insan olduklarına inandım  ve şuan esımin yıllık izni 30 gün hepsini onların evınde geçirıyorum keşke dahada kalsan dıyorum  emınol ben sevdıysem herkes sever  5 yıl oldu bızım  boşuna kendınızı uzmeyın  geçiyor hepsı
tarafından
Emin ol bazı şeylerden dolayı kendilerine ısınmıyor kalbim. Yaptıkları hep yanına kar kaldı. Gurbette idim düşük riskim vardı. Gelmek istedi geldi bir bardak suya muhtaç etti
-Reklam-
0 oy
(321 puan) tarafından
Bacım kime sorsan kocayı boşamak ister olan kadına oluyor
tarafından
Bebeğim okula başlar başlamaz atanıp boşanmayı düşünüyorum artık çok yoruldum
(321 puan) tarafından
Birşey diyemem Hakkında hayırlısı olsun
tarafından
Amin inşaAllah
0 oy
(8,346 puan) tarafından
Bosan gitsin ..
tarafından
Bebeğimi almaz ama değil mi eşim
(8,391 puan) tarafından
Boşan gitsin demesi çok kolay.. Ama sonuçları çok zor Allâh yardımcın olsun. Belki düzelir eşin zamanla daha yeni evli sayılırsınız. Evlilik sabır işi canım. Biz zaten her kavgada hemen boşanmak isteriz ama sinirimiz geçince düzeliriz. Yok eşim değişmez bende artık sevmiyorum dersen kendin bilirsin.
(8,346 puan) tarafından
Alamaz .
(8,391 puan) tarafından
Çocuk 7 yaşa kadar annede, sonra çocuk isterse babasına gidebilir. İnşallah sorunsuz anlaşırsınız çocuk konusunda bazıları sıkıntı yaratabiliyo.
tarafından
Umarım sorunsuz geçer. Çünkü bazı şeyler değişmiyor, değişeceğine olan inancımda yok

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 825 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 607 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hickimsee (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 473 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lorkelorke (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 373 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (49 puan) tarafından soruldu

410,522 soru

12,348,668 cevap

40,323 kullanıcı

Kategoriler

...