+1 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,689 puan) tarafından
Kızıma sezeryan oldum normalde hiç bel ağrım yoktu adet zamanı hafif ağrırdı sadece ameliyattan sonra uzun süre ayakta kalınca çok bulaşık yıkayınca ağrılarım artıyor belim çok ağıryordu 5 sene sonra ikinci sezeryanımı oldum ağrım dahada arttı doktora sordum iğne yeri özellikle ayrı ağrıyor diyorum sezeryanla alakası yok diyor kime sorsam sezeryanlu onunda ağrısı varmış sizinde varmı

11 Cevaplar

0 oy
(8,829 puan) tarafından
Beni kople uyutular ama dizlerim benim çok ağrıdı oda geçti 
-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından
Evet canim benim covidden kalma vardı sezeryandan sonda devam etti spor yapıyorum bayaginazaliyor oğlum 2.5 yaşında az kucağıma alsam o gün zehir oluyor 
0 oy
(390 puan) tarafından
Evet 27 yaşındayım ilk dogumumu yaptim sezeryan 50 gün önce . Ama belim o iğne yeri acayip ağrıyor geceleri ağlama derecesine geliyorum bebeğimi kucaklarken bile çok ağrıyor. Neden bilmiyorum ben de sadece benim ağrıyor sanıyordum 
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Kim ne derse desin sezeryandan sonra berbat bir bel ağrısı kalıyor benim 4 sene oldu hala feci şekilde ağrı yapıyor.
(829 puan) tarafından
Ayy benimde ayni 4 sene gecti hala agriyor tam ignenin yapildigi yer
tarafından
Benim hiç olmadı. 9 ay olacak. Bundan sonra olur mu bilmiyorum ama arkadaşımın çocuğu da 3 yaşında, onda da olmamış.
Herkesin olmuyor yani. Çoğu kişide olduğunu duyuyorum ama.. olan niye oluyor bilmiyorum. Allah şifa versin inşallah.
0 oy
(10 puan) tarafından
Bende doğum yapalı 6 ay olacak ama benimde belim çok ağrıyor özellikle sırt üstü veya yüz üstü azıcık uyuyunca kalkamıyorum resmen yerimden 
0 oy
(410 puan) tarafından
Ben iki sezeryan oldum şuan üçüncüye hamileyim bel ağrısından ağlıyorm bazen fıtık başlangıçi demişti doktor ama bnde kime sorsam iğneden dolayı ağrıyor diyorlar 
0 oy
(67 puan) tarafından
Benim ilk sezeryandan sonra çok kotu bel ağrısı olmustu hacamat yaotim bir kaç seans ondan sonra geçti 
0 oy
(8,344 puan) tarafından
 1 buçuk sene olcak evet aşırı bel şirt ağrım var 
0 oy
(213 puan) tarafından
Bende 5 sene sonra ikinci seZeryani oldum daha 37gunluguz hiç bel ağrısı çekmedim sukur
0 oy
tarafından
Valla bu doktorların tripleri de bir başka oluyor ya cidden neyini kabul etmiyorlar anlamiyorum. 27 yaşında anne oldum 2.5 sene oldu o belimden iğne vurulan yer bütün hayatımı mahvetti resmen benim ya hayatımın hatası resmen o iğne benim. Bel ağrısı nedir bilmezdim ben o iğneyi olana kadar, doktorlar da hâlâ ne alaka diyorlar değişikler insanın siniri bozuluyor. Çocuğu almak için eğilince, bezini çıkartırken, ev işi yaparken vs. Azıcık egileyim, dogrulamiyorum 2.5 senedir. Emara filan da girdim bir şey yok. Tam o iğne yapılan yer ağrıyor valla çok kişiden de duydum. Bu kadar kişinin sezaryandan sonra bel ağrısı çekiyor olması tesadüf olamaz ya
0 oy
(13,375 puan) tarafından
Vallahi benim ağrımıyor. 4 buçuk sene oldu. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 237 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 51 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,046 puan) tarafından soruldu

410,885 soru

12,364,674 cevap

41,882 kullanıcı

Kategoriler

...