0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (722 puan) tarafından
Kızlar dün mutfakta değişikli bir böcek gördüm ayy aşırı büyüktü öldürecekken kaçtı. Ne olduğunu da o an anlmadim eşim dedi hamam böceğidir. Gidip detanmax hamam böceği için ilac aldı. Gördüğüm ve gidebileceği heryere siktik. Aradan 3 saat geçti ilacı siktigimiz yerde böcekle göz göze geldim. Üstüne tekrar ilaç siktim kaçtı. Bekledim epey olay yerinde baktım yine canlı ayy deliricem. Kocaman bir kalın bacaklı açık renklj gözdesi tombul bir örümcek mini tarantula gibi bişey. Şuan mutfaga girmeye korkuyorum. Daha etkili bir ilaç varmı ne siksam ölür bu bocük. 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Ya şu yazım kurallarına dikkat edin biraz okumadım bile artık 
(2,184 puan) tarafından
Ne alakası mı var hanımefendi noktalama işaretinden bahsetmiyorum size o çirkin cümleyi 3 4 kere yazmışsın ben ondan bahsettim sinirli felan da değildim yani sen kurtlu yapmaya devam et böyle
(2,184 puan) tarafından
Ahbelcim sağolasın hayırlı geceler diliyorum canım sana daha da yorum yapmıyorum :)
(722 puan) tarafından
O cümle değil kelime...
tarafından
Hayırlı geceler :)
(2,184 puan) tarafından
Tamam öğretmenim sen haklısın hadi bayyy
-Reklam-
0 oy
(10,496 puan) tarafından
Ayyy Allah yardım etsin kız belediyeye haber ver gelip aliyolar Allah korusun gece gece çocuk çocuğa bişey yapsa 
(722 puan) tarafından
Ay kız dur iyice geriliyorum. Bide öyle bir yerde ki mutfak dolabının arka kısmı oluyor ya şu gider boruları falan. Tamda görünmüyor lanet gittiği yerler
(10,496 puan) tarafından
Kız tobe bismillah nerden girmiş o oraya
(722 puan) tarafından
Aman kız evin dolabı duzgun değil ki bacım. Balkondan girdi oraya saklandı demekki. Böcek deyince Allah canımı alıyor ya. İnternetten bakayım dedim hani zehirli falan zararlı bişey mi böcek fotoları gördükçe bile geriliyorum.
(10,496 puan) tarafından
Ay ben de çok korkarım benim evde de banyodan wcden küçük hamam böcekleri cikiyo korkuyorum diye evi ilaclattim annemlerdeyim bu yüzden
(722 puan) tarafından
Hamam bocegide zor ya lanet bı girdimi biyere çıkmak bilmiyor. Keşke binayi komple anlaşıp ilaclatsaniz. Çünkü o başka dairede oluncada diğer evlere geliyor yine
0 oy
(7,439 puan) tarafından
Kız o zehirli olabilir 
(722 puan) tarafından
Ay deme yaa ciddi mi
(7,439 puan) tarafından
Bağda filan olur canım Allah korusun zehirler isirirsa ondanmi bilmiyorum ama örümceğin büyüğü
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Böğ olabilir mi sarı kız diyolar nerde yaşıyosun 
(722 puan) tarafından
Ankara ama burası biraz yeni yerleşim yeri kötü biaey mi zarar verir mi? Ben hız bilmem ki internetten bakayim
(1,298 puan) tarafından
Hele bi bak
(722 puan) tarafından
Ayy bakarken iyice azdı aksiyetem yok kuzum bu kadar da değil gövde daha top yuvarlak
(1,298 puan) tarafından
Yok bilmiyorum o zaman

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 838 göst.
0 oy
5 cevap 227 göst.
17 Şubat 2024 Aile kategorisinde Ela94 (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde pikachu.53 (1,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 546 göst.
30 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu

403,847 soru

12,098,685 cevap

36,408 kullanıcı

...