+1 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
2 buçuk yaşında oğlum sabah 7 8 gibi uyanır. Öğlen 1 2 civarı uyur saat 5 te uyanır. 6 da parka çıkarız saat 8'e kadar parkta oynar ondan sonra yemek oyun TV derken 11 12 arası tekrar uyur. Ama bana herkes gündüz uykusunun çok fazla olduğunu söylüyor ne yapayım kaç defa denedim erken uyandırmaya ama uyanmak istemiyor ağlıyor bende bırakıyorum uyuyor. Arkadaşın çocuğu da aynı yaşta ama kadın çocuğunu 1 saatten hatta yarım saatten fazla uykuda bırakmaz hemen uyandırır gece uyusun diye. Aklıma takıldı yani acaba yanlış mı yapıyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(3,143 puan) tarafından
Benim kızım da böyleydi öğlen yatardı beşe kadar uyurdu kesintisiz,uyumak istiyor uyusun bence , doktora da sormuştum fazla ama zararı olmaz demişti 
(188 puan) tarafından
Uykunun ne zararı olabilir ki diye düşünüyorum.evin içinde çok koşturuyor belki yoruluyordur o yüzden çok uyuyor diye düşünüyorum gece uykusu da kesintisiz uyur demek ki uykuyu seviyor
(3,143 puan) tarafından
Uykuyu seviyordur benim kiz da böyleydi
-Reklam-
0 oy
(2,827 puan) tarafından
7 8 gibi kalktığı için çok uykusu oluyordur o yüzden öğlen kalkmıyordur siz onu sabahları 10 gibi uyandırın bence 
(188 puan) tarafından
Keşke 10 gibi uyansa gündüz uyutmam bile ama maalesef çok defa denedim uyumuyor o saate kadar benden önce uyanır ve beni uyandırır yoksa bende uyurdum onunla ama alışmış o saate uyanmaya
0 oy
(311 puan) tarafından
Kizim 2 yasimda 9 bucuk yada  10  da uyanir  1 bucuk yada 2 de uyuyor  3 bucuk yada 4 de uyaniyor aksam 10 bucuk yada 11 de uyuyor 
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Bence fazla değil 2- 3 saat uyku normal erkenden kalkıyormus zaten. Arkadaşının uyuyan çocuğu uyandırması yanlış asıl 
(188 puan) tarafından
Bende günahtır uyuyor uyandırma falan kaç defa uyardım ama o da diyo gece uyusun diye böyle yapıyorum. Ama çocuğun gece uykusu da yok sürekli uyanır geceleri
0 oy
(1,011 puan) tarafından
Gece uyuyorsa uyusun cnm elleme. Her çocuk bir deil uykuya ihtiyacı var demekki
0 oy
tarafından
Benimki ile aynı yaş ayni saatlerde uyuyor. 7 gibi uyanır . 12-1 gibi uyur , 4-5 gibi kalkar. Çünkü erken kalkıyor benim için çok iyi bir durum . Zararı yok çocuk uykuda gelişir .
0 oy
(8,343 puan) tarafından
Evet uzun biraz uykusu sabah uyaninca kahvaltı sonrası biraz öğlene doğru kestirir 1 buçuk yaşında sonra ikindin çok az birşey daha uyur kalkar 9 da da duş sonrasi tabi biz hergun kolikliginden bebekliginden beri alışkanlık oldu duşa sokarım uyuruz canım 
0 oy
(14,755 puan) tarafından
Oğlum da 27 aylık olacak öğlen uykusu doğduğundan beri 45 50 dakikadır 

Sizin uyuttupunuz gibi bende uyutmazdım çünkü gece gel yatmış olacak 

Mesela 3 den sorma uyursa akşam uyuması geçe kalıyor 
0 oy
(7,795 puan) tarafından
Asla uykudan kaldirmam 4.5 yaşında hala uyuyunca uzun uyur gayet güzel bir şey 
0 oy
(6,085 puan) tarafından
2.5 yaşında oğlum bazen 2 saat uyuyor bazen 3 saat bazen 1 saat yorgunluk durumuna göre doktorumuz 4ten sonraya bırakma dediği için saat 4 gibi uyandırıyorum çoğu zaman uyanmazsa 
0 oy
tarafından
12 de uyut gündüz rutin yap gece bu sefer erken uyur
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Gece uykusu büyümesi için daha önemli. En geç 21.00 de uyuyor olmalı. Öğlen uykusunu 15 dakika periyotlarla kısaltmaya başlayın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 93 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (990 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ebru3131 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.