0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (5,751 puan) tarafından
Rabbime sukur bi kapiyi kapatan obur kapiyi aciyor benim buraya tekrar gelmemi nadip etti güzel rabbim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hos geldin

12krktr
(5,751 puan) tarafından
Sagil canim tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(20,948 puan) tarafından
Aaa hoşgeldin tekrardan
(5,751 puan) tarafından
Sagol tesekkur ederim insallah doguma kadar burdayim
(20,948 puan) tarafından
Hadi hayırlısı
0 oy
tarafından
Kız hosgeldin nasılsın ☺☺
(5,751 puan) tarafından
Hosbulduk canim benim hastaliklarla ugrasiyoruz iste erken dogum riski geldi benimki 23 haftamdayken ayaklandi geliyordu simdi yorgan dösek yatiyorum sen nasilsin nasil oldun
tarafından
Geçmiş olsun canım sancin falan mı vardı anlat hele
tarafından
Bende çok rahatsizim canım iki haftadır ayağa kalkamıyorum bebek baskı yapıyor geçen serum aldım nstye girdim bakalım nasıl olcak herşey ALLAH a kalmış inş sağ sağlim vaktinde gelirler yavrularımız ALLAH'ın izniyle
(5,751 puan) tarafından
Köyden anamlar gelcek diye ben tek basima kaynanamlarin evini temizledim iki gün sonra gece vakti sızıntı yasadim 1 su bardagi falan geldi ama sabaha jadar ara ara sızınti seklinde sabah sancim vardi ama boyle sinek isirigi gibi hafif sancilar vardi saglik ocagi yakin diye oraya gittik esimle benim tansiyon buyuk olan yuksek citi 120 idi kücük olanda 40 cikti anormallik var diye ambulansla sehirhastanesine gittik iste
(5,751 puan) tarafından
Kontroller yapildi catal tedavisi amniyosentez sivisi mikatari olculdu haplar verdi doktor cok az bi amniyosentez kesesi acilma olmus ama benim rahmimde acilma olmamais doktor nişan geliyormu gelmiyormu takip et dedi iste simdi nişan takip ediyorum
(5,751 puan) tarafından
Gecmis olsun canim amin insallah vaktinde gelsinler insallah saglikli hayirli bi sekilde
tarafından
Ah canım dinlen kimsenin sana ve bebeğine yararı yok boşver uzan dinlen çok çok geçmiş olsun canım ALLAH sana bağışlasın yavrunu inş sorunsuz doğarlar kaç haftalık oldun
(5,751 puan) tarafından
Ultrasona gore 26+3 haftalik oldum iliski tarihime gore 24+5 benim haftalarr bi degisik ya bilmiyorum tek benimmi boyle
(5,751 puan) tarafından
Sen ne kadar oldun canim
tarafından
Ultrason hep yanlış söylüyor bende halen gitmemisim haftaya randevum var bakalım kaç çıkacak bu Arada şükürler olsun doğum yaptı erken ama şuan bebeği iyi ama kuvezde RABBIM havvanin bebeğini iyileşirsin sağ sağlim annesine kavuşsun inş
(5,751 puan) tarafından
Aa kac haftalikti ki rabbim butun bebekleri annelerine kavustursun insallah
tarafından
34 haftalık doğum yaptı amin canım ALLAH kimseyi pişman etmesin kazasız belasız doğurmak nasip olsun tüm hamile olanlarin başına sonrada bize ve RABBIM evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤❤☝️☝️
(5,751 puan) tarafından
Rabbim herkese evlat nasip etmesin ya sonra o evlatlara yazik oluyor rabbim isteyenlere versin tabi benim haddime degil ama kendimden biliyorum benim anam kız cocuklarini sevmezmis erkek cocuklari severmis piskolojikmende ruhende bozuluyo insan
tarafından
Hakedene canım en iyisini ALLAH bilir bizim haddimiz değil biz birer günahkar kullarız
(5,751 puan) tarafından
Sen dogum cantani hazirladinmi kuzum
(5,751 puan) tarafından
Aynen bizim haddimizie degil ben gorunce oyle cocuklari dayanamiyorum iste söyleyiveriyorum agzima geleni
tarafından
Yok kız maddi sıkıntımız var ALLAH nasip ederse 1 aya kadar herşeyimi hazirliycam inş sen başladın mı
(5,751 puan) tarafından
Ben doktor dedi diye hazirladimda bizdede var maddi sikinti cocuguma sadice bi tane hastane cikisi bide 4 tane zibin alabildim onlari koydum sadice bide kendim icin pet basortusu ic camasiri koydum
(5,751 puan) tarafından
Sanki bi ara bi akim baslatilmisti elinde fazla olanlar veriyordu bebek kiyafetlerini bi ara denk geldim isticektim sonra dilenci gibi gorunurum diye isteyemedim
tarafından
ALLAH başka dert vermesin inş yavaş yavaş basla canım yeter ki RABBİM sağ sağlim doğurup kucağımıza almamızı nasip etsin gerisi ALLAH kerim
tarafından
Aman kiz boşver kimseye muhtaç olmamak daha iyi ALLAH var gerisi kendisi gelir inş
(5,751 puan) tarafından
Aminnnn insallah kuzum
0 oy
tarafından
Hoşgeldin canım 
(5,751 puan) tarafından
Hosbulduk kuzumm
0 oy
(187,518 puan) tarafından
Hadi hos geldin sende

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler