Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Devlet hastanesinde sezeryan olanlar bakar mısınız
+1
oy
383
göst.
4 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
soruldu
İki sezeryan oldum ilkini özel de oldum çok rahat geçti, ama ikincisini hatırlamak bile istemiyorum o derece diyim, şuan hamileyim yine, tekrar devlette olursam komple uyutmalarini istiyorum, uyutmuyorlar devlette öyle duydum doğrumu ?
#hastane
hamilelik
doğum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+1
oy
4 Temmuz 2024
fatos18
(
1,742
puan)
tarafından
cevaplandı
Arkadaşım devlette oldu belden aşağı uyuşturdular aşırı kötü şuan özel daha mı iyi oluyor sezeryanda
4 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl kötü? Sezeryan yeri ağrıyor tabiki o acı aynı ama özelde ayrı bir güzel ilgileniyorlar belim tam uyuştuktan sonra başladılar, Sezeryana girip çıkmam yarım saat sürmedi mesela ama devlette uyuşmasini beklemeden direk kesmişlerdi bütün acıyı hissediyordum resmen ellerinde hüngür hüngür ağladım kimse beni takmiyordu bile. Tabi herkesin aynı değildir mutlaka ama o korkunç anı tekrar yaşamak istemiyorum ben, belki tekrar öyle olmaz ama riske atmicam bu sefer tam uyutmasalar özele gidecem yine
5 Temmuz 2024
fatos18
(
1,742
puan)
tarafından
yorumlandı
Babayı refakatçi olarak almadılar anne iki gün hastanede kaldı o iki günde sadece birer saat görmesi gerekiyormuş babanın asla onun dışında göstermedilrr çiçek göndermek oda süslemek zaten yasak güvenlikler sanki gardiyan kendimi esir suçlu gibi hissettim arkadaşım amaliyata girerken eşiyle sarilmasini cekmeme bile izin vermediler vasatın üstüydü resmen imkanin varsa yine özele git derim
6 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Canm devlette evet babayı refakatçi olarak kesinlikle kabul etmiyorlar zaten onu da es geçtim ama çok kötü davrandılar bana ikincisinde korkunç bir kâbus olarak kaldı bnde, özelde eşimle kaynanam ikisi refakatçi olarak kalmışlardı bide sağ olsunlar öyle güzel ilgilendiler ki anlatamsm imkanın var çok şükür ama özel hastane bize 4 saat uzaklıkta sırf çocuklardan çok uzakta olmiyim diye devlette olayım diyorim genel anestezi yapsinlae diyorim ama sonrası var gene kötü bir anım daha olsn istemiyorum bakalım hepimiz hakkında hayrlisi inşallah
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
4 Temmuz 2024
Asenaumay
(
2,182
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben iki özel bir devlet oldm devlet mi Allah'ım kapısına koymasın diyorum ben panik atak var ona rağmen belden diye direttiler ameliyathanede zangır zangır titrediğimi hatırlıyorm sonra baylmşm genele dönmüşler
5 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben hüngür hüngür ağladım kimse beni duymadı bile doktor bağırıyordu sus diye daha da panik oluyordum Allah'ım bir daha yaşatmasin ya
5 Temmuz 2024
Asenaumay
(
2,182
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canm kimseye yaşatmasın beni de azarlamşlardı devlet de iken yemek saatinde doğurttrcaz diye işi yokuşa sürüyosn dediler özelde lilerde hep geceydi doktorum uykudan kalkıp geldi hiçte sokranmadı moral vermşti
5 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah'ım merhametli insanlar çıkarsın karşımıza cnm gerçekten çok zor insanın en güzel anını kâbusa çeviriyorlar resmen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
4 Temmuz 2024
honki ponki toninok
(
13,358
puan)
tarafından
cevaplandı
şehir hastanesinde oldum sezaryen. ilk doğumum üstelik. Ben çok rahattım sıkıntılı bir doğum olmasına rağmen
5 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
İlki benimde çok rahat geçmişti özelde ama devlette ödüm kopuyor inanın
5 Temmuz 2024
honki ponki toninok
(
13,358
puan)
tarafından
yorumlandı
ablam özelde sezaryen oldu süründü ben devlette oldum çok rahattım
5 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğrudr dediğim gibi her hastane bir değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
4 Temmuz 2024
Kylgizem
(
71
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkes devlet mi aman aman demiş ama ben asıl özelde çok sorun yaşadım ilk doğumumdu zaten acil alındım genel istediğim halde spinal yaptılar sonra ameliyatta tansiyonum fırlayıp çok kan kaybettiğim için genele döndüler. 2. Yi devlette yaptım o zaman da genel istedim spinal yaptılar ama o kadar ilgili davrandılar beni sakinleştirdiler ki özele bin basardı pişman oldum ilk doğumda o kadar ödediğime şimdi 3.ye hamileyim yine aynı devlete gidiyorum ama sorunuza gelecek olursak bir sıkıntı olmadığı sürece genel yapmıyorlar bana yapmadılar artık hep spinal dediler ama benim de hâlâ tek korkum spinal keşke genel yapsalar ilk doğumum travma gibi kaldı
5 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Bnmde ikinci sezeryanim travma kaldı inanın çok korkunçtu demkki her yerde her hastane bir değil bzm burda ağrım var desen dovecekler nerdeyse o derece.. ben doktorla konusacam genel yapmazlarsa daha önceki doktorumun yanına gudecem tekrar ikinci bir travmayı kaldiramam ben heralde
5 Temmuz 2024
Kylgizem
(
71
puan)
tarafından
yorumlandı
Üstelik benim bu sefer ki ikiz ve bende gebelik tansiyonu var tüplerimi de bağlatmayı düşünüyorum ona güvenerek genel istiycem yapmazlarsa daha kötü bu sefer ki ameliyat daha uzun sürecek Allah'ım sen bize güç kuvvet ver gerçekten çok zor ya
5 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Tüpleri bağlatmak istiyorum desen genel yapıyorlar mi ki, bilmiyordum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim ayağa kalkariz hepimiz inslh.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
5 Temmuz 2024
Ayzasl
(
4,593
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben benim panik atagim var beni uyutun lutfen dedim
Doktor dediki daha cok agrin olur ama uyanmasi vs dedi bende olsun sıkıntı yok dedim uyuttular egitim arastirma hastanesi
5 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Bnde söyledim beni dinlemediler işte, bakalım konusacam genede olmaz derlerse özele gidecem tekrar..
5 Temmuz 2024
Ayzasl
(
4,593
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben ameliyat esnasinda dedim canim
6 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Bnde aynı şekilde acıyı hissettiğim gibi lütfen uyutun beni dedim doktor beni azarladı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
5 Temmuz 2024
Alyamm
(
606
puan)
tarafından
cevaplandı
Uyutun dedim uyutmadilar belden 6 dan fazla iğne yedim anlatmayim hiç
5 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Anlatmasan da tahmin ediyorum cnm, bnd ikincisinde tam bir travma yaşadım unutmak mümkün değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
5 Temmuz 2024
Hirammm
(
64
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben çok çok rahattım 2 günde ayağa kalktım şükür bir problemim olmadı
5 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Devlette mi, eve geldikten sonra bnde ayağa kalktım ama zor olan sezeryan sırasında çektiklerimdi o kâbusu unutamıyorm
8 Temmuz 2024
Hirammm
(
64
puan)
tarafından
yorumlandı
Devlet canım rahattım ben Allah razı olsun doktorumdan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
5 Temmuz 2024
elif2011
(
425
puan)
tarafından
cevaplandı
Devlette spinal anestezi ile sezeryan oldum hiç bir sorun yaşamadım. Normal doğum için 24 saat suni sancı çektim açılma olmadı o yüzden sezeryanla doğum yaptım.
El bebek gül bebek baktılar valla başımda bir sürü doktor vardı motivasyon yapan mi dersin bebekle ilgilenen mi dersin. Akşamına tuvalete çıktım yürüyüş yaptım.
Tek sıkıntım omzumda ağrı vardı ağrı kesici ile hafifledi.
İster özel olsun ister devlet önemli olan vicdanlı kişilere denk gelmek.
Sadece bir tane ebe vardı suni sancı çekerken alt muayene eden beni tavırlarıyla çok rahatsız etti kavga ettim şikayet ettim nöbeti bitip gitti Allah'tan.
5 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Gerçekten siz merhametli güzel insanlara denk gelmişsiniz, herkese nasip olmuyor öyle. doktor bile bana bağırdı ağlıyorm diye ağrıdan ağlıyordum bide. Çok vicdanszlardi Allah'ım kalbi güzel merhametli insanlar çıkarsın karşımıza inşallah
6 Temmuz 2024
elif2011
(
425
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin inşallah Allah yardımcınız olsun sizin de ❤️
6 Temmuz 2024
Reyanin&annesi
(
410
puan)
tarafından
yorumlandı
Saolasin cnm amin;)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
448
göst.
Devlet Hastanesi'nde kendi istegimizle sezeryan yaparlar mı
28 Mayıs 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Prens annesi3
(
88
puan)
tarafından
soruldu
#hastane
hamilelik
doğum
0
oy
1
cevap
57
göst.
Kütahya devlet Hastanesi'nde doğum yapan var mı?
8 Ocak 2024
Diğer
kategorisinde
2516
(
1,458
puan)
tarafından
soruldu
#hastane
doğum
hamilelik