+1 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (8,356 puan) tarafından
Ya kızlar monsetoriden vazgeçtim biz kiracı insanız ha deincede öyle yok büyüdü baza alalim yok şöyle boyle eşya değiştirelim diecek maddi gücümüz yok   24 liralık bı bütçem var şuan oğluma bı oda yapcam ilerde de kullanabileceği önerileriniz varmı marka olarak kullaim acisindan set halinde

5 Cevaplar

0 oy
(11,153 puan) tarafından
Canım odayı 2 çocuğuna göre al derim. 2 baza olarak mesela.bende 4 yaş ve 1 yaş kızıma baza almayı düşünüyorum. 1 yaşındaki yerlerde yatıyor büyüğünün yatağı var ama çok da iyi değil 
(8,356 puan) tarafından
O daha yerlerde yatsın bacim az önce dolabin altından aldım bazada filan yatmaz bu çocuk aşırı sinirlendim dakika başı uyanıyor zaten
(11,153 puan) tarafından
Valla ilki de öyleydi benim aşırı hareketliydi 1.5 yaşında aldım bazaya korumalıkla hiç bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından

Suratım surda ben de çok mosteri hayalim 

image

image

Ben de istiyorum ama eşim gerek yok diyor da aslında çok istiyorum kamp tarzı da olabilir çadır odasında içinde yatağı 
(8,356 puan) tarafından
Aman bacım ben ileriye dönüşlü bır şey bakıyorum çocuk odası almam genç odası tarznda alcam
tarafından
He baza alacaksın o zaman yavrulu al
0 oy
(122,627 puan) tarafından
ikea bak mobilyalarina tek kisilik yataklar var dolapda alirsin mis gibi takim yaparsin 
0 oy
(260 puan) tarafından
Kızım doğmadan sallanır küçük beşikler varya onlardan almıştım 1 yaşına kadar onu kullandı. Park beşik ve dolap almıştım bide doğmadan önce şuan 2 yaşında park beşiğin de yatıyo dolabı zaten vardı baza alacaktım aklimdaydi yıl başından öncede daha fazla zam gelmeden alalım dedik baza başlık yatağını da aldık odasında duruyo öyle nasıl olsa ihtiyac illaki alacaktık çok da uygun fiyata almıştık 9bine. Oda şeklinde almadık yani istersen sende öyle yap zorlama kendini yavaş yavaş al 
(8,356 puan) tarafından
Yok canım drek aliyim yatsın yerinde babasıyla bizim yatakta yatıyor isdior ki artık bı odası olsun bizde kızla yerde yatıyoruz yer yatağı yapıyoruz yeni yeni uykusu oğlumun düzene girdi gece filan kalkmaz öyle kolay kolay yattimi kıpırdamadan yatar biz drek oğlana alalım dioruz kızda gene 4 yaşlarına doğru onada ayrı bı genç odası takımı alırız dioruz monsetori alacaktım vazgectim
(260 puan) tarafından
Düşünce o yöndensen öyle yap o zaman canım. Biz 3 gün önce görümcemle mondiyi gezdik kızlarına dolap çalışma masası birde komodin baktı fiyatta anlaştı yani yarısını peşin kalanini taksit yaptırdı 16bin felandi o sıra gezerken güzel genç odalari vardı istersen oraya bak. İnternet sitesinden de bakabilirsin. Şuan birde kampanya varmış yüzde bilmem kaç indirim bu fırsatı da değerlendir istersen
(8,356 puan) tarafından
Saol canım hala bilemedim nasıl olsa isde insanız elimize bı toplu para gectiya uzerinede 5 6 biz ekleyip bizeyler yapalim dedik şaşırdım nasıl olsa ne uygun olur  die oğlan herharikulade yatar bazada falan da kız monsetoride yatar anca yerden olan geniş olan bu sefer oğlan monsetori isdeyecek kfalar beyinler eror bende bı gezelim mağaza bence bize akıl versinler hayattaki en sevmediğim huyum kararsızlık zaten
(260 puan) tarafından
Kız magazadakileri dinle yinede kendi bildiğini oku çünkü onlar satış olsun diye satış yapiyolar ağızları da maşallah iyi laf yapıyo. Yanına bu işlerden anlayan birini al git sen kararsız kalırsın o sana gösterir. Ama kızına da monsetorlu alma derim evet görünüş olarak güzel ama çok da kulllanisli değil kizada 4 yaşında gelince baza alırsın yanına koruyucu alırsın oda zamanla düzgün yatmaya
(8,356 puan) tarafından
Demi kıza dursun biraz doğru dedin bı dolap 1 baza çalışma masası alsam tamam
(260 puan) tarafından
Aynen öyle canım olanin dolaba koyarsın kızın esyalarini da şimdiden alıp sıkmayın kendinizi oğlanınkini al sonrada kıza oldu bitti
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Biz yeni siparis verdik ama ev kendimizin. Modüler çocuk odası diye geçiyor. 1 ay sonra gelecek bakalım nasi bisi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
24 Kasım 2023 Aile kategorisinde Tubili (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tannssuu (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 299 göst.
31 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
29 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hemsireanne (67 puan) tarafından soruldu

404,897 soru

12,129,322 cevap

36,496 kullanıcı

...