0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Mrb arkadaşlar kızıma rota aşısı yaptıramadım son ayımda eşim cezaevine girdi doğumum riskliydi farklı şehirde oldu kardeşimin yanına geldim garibim hem eve hemde bebeğin ufak ihtiyaçlarını karşılıyor ve ben geldiğimden beri 3 defa iş değiştirdi bi şekilde bi gün aç bi gün tok geçiyor çok şükür aşı karşıtı değilim ama şuanda öyle bi süreçteyim ki aşıyı almaya imkanım yok doktor da dedi 6. Ayda 2 doz yaptırırsın bu konuda bilgisi olan var mı kusura bakmayın uzun oldu biraz

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk dozunun 15.haftadan önce olması gerekiyor diye biliyorum 
tarafından
Geç kaldım o zaman 6 aylıkken de yapılıyormuş dedi doktor
tarafından
Başka doktora danışın deri tamam 8.aya kadar vakti var doğru ama bunun için ilk dozun 15.haftadan önce yapılması gerekiyordu. yani bebeğiniz 15 haftadan büyükse birkaç doktora danismadan riske atmayın bağırsak dugumlemesine sebep olabilir
tarafından
Teşekkür ederim dediğiniz gibi bi kaç doktora daha sorayım
-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından
İlk doz 15. Haftadan önce olmazsa yapmazlar yaptırma da 15 haftadan önce ilk dozu olmazsa riski var aşının 
tarafından
Riski olduğunu bilmiyordum hatta doktor dedi geçen sene çok yaygındı bu virüs bu sene öyle değil ama istiyorsan 6 alıkken 2 dozu birden yap diye
(988 puan) tarafından
Kızımın doktoru özellikle uyarmıştı 15 hafta sonrası aşının yan etkileri ağırlaşır bağırsak düğünlenmesi olabilir, ishal ve kusma tetikleyebilir diye o yüzden ilk doz 15 hafta öncesi son dozda 8 aydan önce bitmeli demişti
tarafından
O zaman yapmiyim 15 haftayı geçtik biz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 234 göst.
9 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EymenikonunAnnesi (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 45 göst.
0 oy
6 cevap 79 göst.
0 oy
4 cevap 134 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,749 puan) tarafından soruldu

410,895 soru

12,365,012 cevap

41,922 kullanıcı

Kategoriler

...