0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Günaydın hepinize ☀️

Mina 8 aylık ona uygun balgam söktürücü tariflerini varsa yazabilirmisiniz 

8 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum sırtına masaj yapabilirsin bacağına yatirip elinle hafif hafif vura vura.. bide tereyağını eritip içine pekmez koyabilirsin bitanem..
tarafından
Teşekür ederim kurgucum yapayım İnşalah atar bu balgamı
(9,647 puan) tarafından
Burnunu da temiz tut kuzum çek sürekli serum fizyolijik falan sık geçer tabi kuzum :)
tarafından
Temizliyorum sık sık teşekkür ederim ❤️☺️
(9,647 puan) tarafından
✊☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️⭐⭐⭐⭐⛈⛈☁️⛈⛈
-Reklam-
0 oy
(16,818 puan) tarafından
  • Bebeğini bolca su içirmeli Vücuttaki su ile balgam atılması kolaylaşacaktır.
  • Çörek otu kaynatılıp süzülen suyu bebeğe verilmelidir. Çörek otu balgam söktürücü özelliği olan doğal bir ilaçtır. Aynı şekilde ıhlamur da bebeklerde balgam sökmeye yardımcı olan doğal bir ilaçtır.
  • Elma ve armut kabukları, zencefil, tarçın ile kaynatılarak süzülmüş suyunun bebeğe içirilmesi bebeklerde balgam atılmasına yardımcı olur. Zencefil katı olan balgamın yumuşatılmasını sağlayacaktır ancak 2 yaşının altındaki bebeklere zencefil verilmemelidir. Elma ve armut kabukları ise balgamın vücut dışına atılmasını sağlar. Havuç suyu, ada çayı da balgam söktürücü özelliği olan doğal ilaçlardır.
tarafından
Çok teşekrüker canım de denicrm aralarından bir tanesini
(16,818 puan) tarafından
İlk suyu dene ben bol su ver oksuruyorsa daha kolay atar
tarafından
Öyle yapay om canım arada öldürüyor
0 oy
(903 puan) tarafından
Bizimki 1 aydan beri çıkmıyor ya 5 aydayız 
tarafından
Bronşite dönmesin canım bir hastaneye mi götürsen acaba 1 ay uzun bir zaman
(903 puan) tarafından
2 ayrı doktora gittim bronşit başlangıcı demişti iki defa antibiyotik tedavisi gördü buhar sonra gene götürdük ciğerleri temiz dediler ama geçmedi daha
0 oy
tarafından
Ilitilmis zeytinyaginin faydasinda okumustum balgam sokturucu ozelligi varmis hakiki olmak sartiyla
tarafından
Tamam canım sağol denicrm İnşalah
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Kiz int de bi tarif okuduydum.hatirliyamadim bulursam atim
tarafından
Tamam canım bulursan at
0 oy
tarafından
Benim oğlumdada olmuştu balgam birkaç gün götürmedim geçer diye nane yağı falan kaynattım yok işe yaramadı iyikide götürdüm balgam ciğere inerse bronşite çevirecek dedi doktor ilaçlarla gti çok şükür
tarafından
Yarın geçmezse götürürüm bense daha dün oldu balgam :/
tarafından
Götür kız ventolin ve bitane daha verdi öyle geçti burnunu çek ihmal etme
tarafından
Çekiyorum burnunu canım sağol
0 oy
tarafından
Evde viks krem varsa su kaynat ocakta kaynadiktan sonra icine viks koy altini iyice kis kaynamaya devam etsin hafiften mutfagin kapısındakapat orada oturun bir süre o buhar balgamı kabartır oksurtur hapsurtur oksurdukce sırtını aşağıdan yukarıya doğru vurup sıvazla vurup sıvazla o şekilde atar balgamı inşallah
tarafından
Banada bu tarifi nane yağıyla verdiler yaptım işe yaramadı
tarafından
Hmm tamam canım sağol ☺️
tarafından
Nane yaginida ben tarif ettim canım ")) bebim bebelerde ise yarıyor evde ne varsa onu kullanıyorum ben aslında banyoya ya da sokarım hep buhar da tutarım baya ise yarıyor
tarafından
Bizde yaramamıştı kız
tarafından
Doğrudur canım herkeste ise yaramaya bilir ama denemeye değer ")
0 oy
tarafından
Pekmez ve teryag ısıtıp içir 

Sırtına karabiber ve sıvı yag ilit masaj yap 
tarafından
Tamam canım sağol ☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
13 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 346 göst.
18 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.

Kategoriler

1,495,018 soru

24,423,948 cevap

351,766 kullanıcı

...