0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Bende çok şükür öyle bir durum olmadı doğum zamanı ilk bir kaç gün eşimin patronu izin vermedi ama ben çok korktum evde köyde tenhada idi eşime dedim gitme ne olur sonra da annemin yanına gittim bakımda yardımcı olsun diye bazen gezmeeue gittiler onlarda tek kaldığım oldu arada annem kapının arkasına süpürge yastığın altına bıçak vs koydu. Ama bazsn bazıları bu durumu yaşadığını belirtiyor başına gelen var mı gerçekten al basması mı yoksa ilk zamanların verdiği yorgunluktan dolayı halis olabilir mi bu konuda düşünceleriniz neler?

5 Cevaplar

+3 oy
(13,430 puan) tarafından
böyle bir şey yok. tamamen hurafe. lohusa kadın hastalıklara karşı zayıftır, çok kan kaybeder, yorulur. eskiden enfeksiyon geçirir yüksek ateş olurmuş ve yüksek ateş de halüsinasyona sebep olur. eskiler de buna al basması der. böyle şeylerle korkutma kendini. duanı oku, geç 
(162 puan) tarafından
Aynı dediklerinizi yaşadım annem başta olmak üzere herkes beni delirtti sana büyü yapılmış bulaşmış vs diyerek şöyle akıllı konuşan bir insan olmadı sonrada terapi görmeye başladım bunların yüzünden
(13,430 puan) tarafından
ya bu tarz şeyler insanları korkutmaktan başkabir işe yaramıyor. bizim milleti anlamıyorum, evlen evlen dite baskı kurarlar evliliğin zorluğunu anlatırlar, hamile birine kötü doğum hikayeleri anlatırlar. ya niye korkutursunuz bu çocuk öyle ya da böyle doğacak, ne gerek var. doğunca da lohusaya yapılan zorbalık. gerçekten anlamıyorum. eskiden bilgiye erişmek zordu tamam ama şimdi değil. gerek yok böyle şeylere
-Reklam-
+1 oy
(498 puan) tarafından
Annem yaşamış ama ben de tek kaldım lohusayken korktum da şom ağızlı ablam yüzünden ama şükür Allaha hiç bişey de olmadı kuran aç evde ayetel kürsü oku Allaha güven hiç bişeycik de olmaz dua et Allaha. 
+1 oy
(1,037 puan) tarafından
Albasmasi mi bilmiyorum ama köpeğin hirlama sesi tırnaklarının sesini üzerime yürümesini falan olmustu nefesi var sesi var görüntüsü yok. Besigin içinden el çıkıp besigin icine çekti beni.  Yatakta uyurken birinin yatağa yanıma oturduğunu beni izlediğini hissettim esimde olaylardan etkilenip beni kontrol etmeye geldi sandım meğer esim değilmiş.  Yatakta bebeğimle birlikte uyurken üzerimde bir şey vardı kolunu tuttum bebeğime baktım emin olmak için bebegim değildi bende bebeğime zarar verir diye kolunu bırakmadım var gücümle sıktım parçalamak istedim o olaydan sonra hocaya gittik hoca daha ben anlatmadan kendisi seni köpek sesiyle korkutur betin benzin atarmış çok hoşuna gidermiş dedi muska yazdı 40 gün et yeme dedi dualı su içirdi falan öyle kurtuldum 
(5,119 puan) tarafından
Hadi canım
(1,037 puan) tarafından
Öyle canım hoca bana musallat dedi ismini de söyledi hatırlamıyorum simdi albasmasiyla aynı mı oluyor bilmiyorum ama bunlar benim başıma ohh 40 m bitti deyip rahatladigim zamanlarda basima geldi  hoca da lohulasik aslında bilinenin aksine 81 gün sürer demişti
(5,119 puan) tarafından
Ooo 81 mi şaşırdım neyse herşeyin hayırlısı, ama şu ayeti her okuduğum da kendimi korkusuz hissediyorum beni her daim koruyan bir güç olduğunu hatırlatıyorum, Bismillahirrahmanirrahim( ma esabe mim musibetin illa bi iznillah) ben izin vermediğim sürece hiç bir musibet ilisemez. Tahrim süresi 28. Cüz
(1,037 puan) tarafından
Ekran resmini aldım canım Allah razı olsun
(5,119 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim bi faydam dokunduysa ne mutlu bana
0 oy
tarafından
Benide kormuttular babam gözleri ateş seklinde geldi.olevektim atlattım elhamdülillah 
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Bana oldu ya acik acik anlattm aslinda da geri gizledim okuyan korkar dye 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 566 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
+1 oy
2 cevap 59 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,378 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde alya58 (86 puan) tarafından soruldu

411,056 soru

12,372,576 cevap

42,512 kullanıcı

Kategoriler

...