+1 oy
730 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,617 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz meme kanseri teşhisi konmuştu. Pet çekiminde kemik şüpheli çıktı. Mr için maalesef cezalı duruma düşmüşüm. 15 gün sonraya gun verdi. Bende dün özelde cektirdm. Bugünde doktoruma gosterdm. Çok şükür uzak yerde metastazm yok. Sol göğsümde ve koltuk altimda var. Genel cerrahi doktoru da meme mr ina gore memeyi tamamen alacağına karar verecek. Onkoloji doktoruda kitlen çok büyük tamamen alinmasi gerekiyor dedi. Sağlıgm olsnda tek alinsn hiç önemli değil. 5 6 aylık Bi ilaç tedavisi sonra ameliyat dediler .. zorlu bi sürece giriyorm. 2 yaşında Bi kızım. Var. RABBIM in izniyle inşallah yenecegm.. 

Dua eder dua beklerm..

Allahim bütün hastalara şifa versin inşallah...

28 Cevaplar

0 oy
(3,224 puan) tarafından
Yeneceğim savaşıyorum vb argümanlar doğru değil. Rabbim acil şifa nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Amin canım zorlu bir süreç olacak çok geçmiş olsun annemden kaynaklı biliyorum annemin de solu aldılar yaklaşık 7 yıl oldu hayla tedavisi devam ediyor  moralini hiç bozma Allah kızına bağışlasın sanada şifa versin canım 
0 oy
(3,953 puan) tarafından
Ablam da dün son kemoterapisini aldı inşallah hepiniz şifa bulursunuz canım ❤️
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Rabbim sifa versin atlatacaksin insallah. Iyi dusun iyi olsun. Kotu aklina dahi getirme
0 oy
(310 puan) tarafından
Buraya "yendim" diye de haber vermenizi dilerim. Allah şifa, kolaylık, sabır ve güç versin size ve ailenize.
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Allah sağlık sıhhat ve şifa versin inşallah 
0 oy
(1,349 puan) tarafından
İnşallah canım sana inanıyorum yılma sakın bu hastalığa bir soğuk algınlığı gibi grip gibi bak çok soğuk kanlı ol düşünme üzülme stresten uzak dur atalacaksin emin ol
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Rabbim sana safi ismiyle sifa guc kuvvet vetsin insallah bi akrabamkn kuzenide bi kac gun once ameliyata girdi gogsu alincak dedi dr ama almadan temizlemisler 1 sene kontrol altinda tekrar kemoterapi alcak insallah sende atlatirsin hemen

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 308 göst.
9 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 448 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 485 göst.
23 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
+9 oy
28 cevap 563 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,617 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,071 soru

23,674,558 cevap

309,823 kullanıcı

...