+1 oy
592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (488 puan) tarafından
Eşimle normalde iyi anlaşıyoruz ama aillesinin yanına kalmaya gittiğimizde her konuda kavga ediyoruz. Kavga ettiğimiz şeylerde genelde basit şeyler oluyor ama konular çok uzuyor ben normalden daha anlayışsız oluyorum oda daha umursamaz neden böyle oluyor sizdede var mı bu durumlar? 

15 Cevaplar

+1 oy
(650 puan) tarafından
Eşimin ailesinde kalmayı qec oturmaya qoturmuyor benimkisi evin daha rahat evinde otur diyo :)))
(11,567 puan) tarafından
Ne şanslı gacılar var ya
tarafından
Eşinin fotosunu sola kendi fotonu saga kolajla. Ona bakmış gibi olursun.d
(650 puan) tarafından
Bu şans deqiL ki huzur bulduqun yerde esin seni zaten engellemez biliyor kii huzur bulamıyorum ailesinde uzak tutmak istiyo :))
(488 puan) tarafından
Ne güzel canım keyfini çıkar
(650 puan) tarafından
Aynen cnm çıkarıyorum hayat kısa:))
-Reklam-
+1 oy
(3,498 puan) tarafından
Kesinlikle öyle kaynanamlara gidince illa kavga ederiz 
(488 puan) tarafından
Bizde öyle havasından mi suyundan mi bilmiyorum
+1 oy
tarafından
Şuan kaunanamdayimn kalıyoruz ama kavga ne etmiyoruz ama ilk zamanalr çok ediyorduk 
(488 puan) tarafından
Ne oldu da geçti canım
tarafından
Birbirimizi anladık artık etmiyoruz ben ona o bana saygı duyuyor
+1 oy
(390 puan) tarafından
Evet olmaz mı orda taş fırın oluyor eve varınca sorcam sana diyorum bende :) 
(488 puan) tarafından
Hepsi aynı galiba:)
+1 oy
(1,162 puan) tarafından
 İkimizinde aileleri 8er saat uzaklıkta senede birer defa gideriz sadece birer hafta kalırız .2 ay yaz tatilimiz 15 gün Şubat tatilimiz olmasına rağmen en fazla ailelerle toplam 15 gün geciriiz fazlasına gerek yok ailelerde kalacak olsaydık sürekli evlenmenin mantığı yok zaten bir yerden sonra herkes kendi evine cekilmeli .belki uzun kalsak bizdede sorunlar yanlış anlamalar olur çünkü kendi evimizde sorun olmayan bir laf aile yanında sorun olabilir .ben eşime hadi bana kahve yap derim mesela evde yapar ailesinin yaninda desem ailesi bişey sanar falan ne bilim en basit şeyler buyuyebilir yani biz direk buna meydan vermiyoruz 
(488 puan) tarafından
Ne güzel canım bizim ne zaman iznimiz olsa kalmaya gidiyoruz
0 oy
tarafından
Niye kalmaya gidiyodunuz ki 
(488 puan) tarafından
Başka şehirlerde yaşıyoruz yıllık izinler de memlekete ailesinin yanına gidiyoruz
tarafından
Oh senede 1 kere gidip 3 5 gün kalmak en güzeli
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Kaynanamla oturuyordum. O vefat etti , bir hafta sonra kaynimla kavga ettim ve kovdum evden. Hem kaynanamin yokluğu hem kaynimin uzaklaşması misssss gibi oldu. Şu an geriye bakıyorum da bize ne çok zarar vermişler.. çok mutluyuz uzaklaşınca 
tarafından
Kayınınız küçük müydü belki çok çekmişsin onu kimse bilemez bazen öyle bi dereceye geliyor ki ölen biri sizin için kurtuluş oluyor ama yine de arkasından öyle demeseydiniz keşke
tarafından
Ölüm bir insanı temize çıkarmaz arkadaşlar, evet böyle konuşması bize ağır gelebilir ancak biz arkadaşın neler yaşadığını bilemeyiz. Ölünün kötülükleri arkasından sayılmaz, iyilikleri sayılır. Bunu hatırlatmak babında konuşmalıyız, aksi türlü yargılamak bize düşmez.
Ve tekrar ediyorum, birisi öldü diye bu o kimseyi iyi yapmaz. Öyle olsaydı her ölen cennete giderdi.
Mizginhavin hanım siz de böyle konuşmamalısınız, yarın bir gün siz öldüğünüzde sizin arkanızdan da böyle söylenebilir. Neticede biz basit ve aciz kullarız, ölen ölmüş, kalan kalmıştır. Bize düşen en iyisini düşünüp en iyisini konuşmak :)
(1,233 puan) tarafından
Burada lütfen yargı dagitmayin. Çünkü kimse kimsenin aile içi problemini bilmiyor. Ben kaynanamin önünde eğilip terliğini ayakkabısını giydiriyordum. Ama saf bir şekilde ben iyilik düşünürken benim hakkımda ben bu evde yaşıyorum diye eve gelmek istemiyormuş. Neyimi gördü hala aklim almıyor. Beni gecin eşim bile diyor ki ne oldu, ne gördü? Bunları anlatmama gerek yok destan olur çünkü. Yoksa bir insanın öldüğüne sevinecek değilim. Benim annem nasil degerliyse, esim icinde annesi öyledir. Ayni zamanda her persembe ve cuma yasin okur ruhuna gönderirim esimin hatrı icin. Ve öldüğüne değilde artık olmadığına vurgu yaptım. Sağ olup ayrı yaşasaydık da aynısını diyecektim.
(1,233 puan) tarafından
Kaynim benden 20 yaş büyük bir erkek müsveddesi. Eşimi çok arıyorum diye beni arayıp ağzına geleni sayan biriydi. Kısacası eşimi de kıskandığı için benim üzerimden oynayıp bosanmamiz için uğraşıyordu ama şükürler olsun ki buna fırsat vermedim ve uzaklaştı bizden.
(1,233 puan) tarafından
Ben burada konu açıldı diye konuştum ve içim çok dolu. Keşke iyiliği olsa da konuşsam hiç susmadan. Hamileligimi öğrendiğinde bir hayırlı olsun demedi. Oysaki eşim deli gibi çocuk istiyordu ve bunu biliyordu. Kimse demek zorunda değil diyeceksin belki ama bebek gibi davraniyorduk o davranışlar karşısında tam tersi bir davranış görünce insanın zoruna gidiyor ne yazık ki. Annem meme kanseri , annen gelir büyütür ben karışamam diyordu. Gülüp geciyorduk ama keşke bir keresinde de fitne fesatlık yapsaymişim diyorum belki bu kadar üzülmezdim duyduklarimdan sonra.
Bebek için hayırlı olsun demek yerine bana bir gün dedi ki eşimden yana " sen cocuk istemiyordun ne oldu ? ben düşürmek için şunu bunu yaptım ama dusuremedim benimkiler sadece kürtajla alınırsa alınıyordu ne yaptıysam bos" sonrada onlar zaten bosanacak o çocukla oğlumun soymasa bari demiş. Yani yazması, senin içinde okuması kolay geliyordur belki ama insan o yaşantının içinde olunca çok zoruna gidiyor.
0 oy
(86 puan) tarafından
Kavga etmeyiz aksine ailesinin yanında daha kibar davranıyor. Bişey istesem hemen yapar. 
(488 puan) tarafından
Ne güzel maşallah
0 oy
(118 puan) tarafından
Biz de evde başbaşa çok iyiyiz tartışmamız bile son zamanlarda hiç olmuyor ama memlekete gelince bize de biseyler oluyor :))
(488 puan) tarafından
Bizde öyleyiz sudan sebeplerle aramız bozuluyor hep
(118 puan) tarafından
Aynen aynen ben daha alıngan oluyorum daha çok trip atiyorum yani ciddi sorunlar olmuyor ama bize de biseyler oluyor ben de geçen aynı swyi kardeşime diyordum
0 oy
(410 puan) tarafından
Kalmaya gitmiyoruz hiç ama oturmaya gittiğimizde her zaman değilde bazen tartışıyoruz basit şeyler yüzünden tabi bnmki bı havalara giriyor oraya gidince bide kalkmak bilmiiyo çocuklar durmuyor gidelim mi diyorm beni duymuyor takmıyor bu sebeplerden kavga cikar bazen 
(488 puan) tarafından
Biz yatılı gidiyoruz canım 20 gün falan kalıyoruz ondan sebep galiba aramız hiç düzelmiyor
(410 puan) tarafından
Madem aranız bozuluyor, oturup konuşmanız lazım canm sizde o kadar kalmayın yada sen gitme onunla her zaman mesela ben hep gitmiyorum o istediği kadar kalıp geliyor
(488 puan) tarafından
Haklısın canım ama benim ailemde aynı sehirde ve bütün bir yıl görüşmüyoruz mecburen gidiyoruz çünkü yaşadığımız şehir çok uzakta ve tatil planı içinde bütçemiz çıkmıyor maalesef
(410 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah cnm ne diyim bilmiyorum ki
0 oy
tarafından
Güzel planlarla gidip her defasında boşanma derecesine geliyorduk düşünün balayına bile gitmedik her tatil ailesinin yanına gidiyorduk ve stres kavga huzursuzluk öyle bi ortamları var ister istemez zehir oluyordu
(488 puan) tarafından
Bizde öyle her izinde ailesinin yanında kalıyoruz bizim için tatil burası
0 oy
(876 puan) tarafından
Kalmaya bile gitmesek gittiğimiz gün genelde kavga ediyoruz birseylerdeb. O yüzden uzak durdukça iyiyiz çok sık gidip gelince sorun oluyor hep bizim de
(488 puan) tarafından
Mecburen yazın geliyoruz ve kalıyoruz canım uzaktayken bizde iyiyiz
(876 puan) tarafından
Oooo o daha sıkıntılı çok iyi anlıyorum seni. Eltilerim ikisi de başka şehirde bayramlarda yaz tatillerinde bazen gelip uzun kalıyorlar kayınbaba gilde. İnan sürekli huzursuzluk oluyor hepimize de yansıyor ister istemez. Özellikle kocalar anneci olunca daha zor oluyor
0 oy
(281 puan) tarafından
Benimki tam tersi ben kaynanam ile yaşıyorum kaynanam evden gidince illaki kavga ederiz ama o evdeyken hiç sorunumuz yok kendi kendime düşünüyorum acaba ayrı eve çıktığımızda napicaz yine kavgamı edicez biz basbasa kalınca çıldırıyoz 
(488 puan) tarafından
Ne güzel canım belki kaynanan ortalığı sakinlestiriyordur
0 oy
(795 puan) tarafından
Benim eşim kedi gibidir kendi annesinde değil ama benim anamın yninda aslan kesilir kedi aslan oldu yine derim 
(488 puan) tarafından
Benimkinde aslan kesilme değilde bir umursamazlık oluyor canım çocuğu unutuyor beni unutuyor bencillesiyor
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Babasının ağzına cok bakıyor benım eşim. Babası olumsuz soyleyecek diye ödü kopar. Oraya gidince de benden uzak durur. Bende sinir olurum kavga cıkarırım. 
(488 puan) tarafından
Benim eşimde ailesi kötü bişey söylese bile görmez hep benim abarttigimi düşünür

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 314 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Jiyan35 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 450 göst.
0 oy
5 cevap 227 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
+7 oy
24 cevap 1,096 göst.

410,737 soru