0 oy
134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Arkadaslar merhaba.2 yasında kizim var.memeye cok duskundu 7 ay once doktorumunda önerisiyle kestik memeden.geceleri cok sık uyaniyordu emmek istiyordu.bi donem uyuyordu ama yine grceleri sık uyanmsya basladi.sanki beni yokluyo.uyaniyo kucagima aldigim gibi uyuyor.kesintisiz 3 saatten fazla uyumuyor hep uyaniyo ama hemen uyuyor.cozumu olan varmi arkadaslar:-(

7 Cevaplar

0 oy
(13,898 puan) tarafından
Benim kız da 2 yaşında 11-12 saat kesintisiz uyurdu 

Bu aralar gece uyanıp çıkıyor ağlıyor sarılıyor yine devam ediyor kaldığı yerden uyumaya ama bu her gece oluyor
(41 puan) tarafından
Napicaz nasil olacak bak yine uyandi simdi ayagima aldim uyudu biraktim 5 dk olmadan yine uyandi tekrar ayagimda simdi.vallahi yorgunluktan yemegi zor yapiyorum yaa:-(
(13,898 puan) tarafından
Bunun 6 aylık kardeşi var Efenın gündüz uykusu nerdeyse sıfır gece de kız kalkıyor çiğlık atıyor kızı gerı yatırıyorum oğlan geri uyumuyor sürünüyorum kaç gündür uykusuzluktan
Zaten uykuyla pek aram yok 4 .5 saat uyusam yeter onu da uyuyamıyorum bu aralar
-Reklam-
0 oy
(13,836 puan) tarafından
Gündüz uykusu mu fazla geliyor veya susadığı için falan kalkıyor olabilir mi benim kızım 1 kere kalkıyor o da genelde su içmeye gündüz uykusu da önemli çok uyuyorsa gece uyanabilir
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Zaman bırak çok normal iki yaş civarı bir uykuya direnme oluyor.Birde annem burda mi hissi ile yapıyordur.Sen hiç usteleme azalarak bitecektir.

Benim kızda  o dönem gündüz uykularını direnme uyursa gece kalkma oluyordu 26 aylıkken gündüz uykusunu kestim.Gece kendim wc kalktıkca yada kontrol amaçlı kalktikca talep etmese dahi sadece saçına yada vücudunun bir yerine dokunmaya basladim.ordamiyim diye kontrol ihtiyaci ortadan kalktı sizede tavsiye ederim.
(41 puan) tarafından
Bunu deneyecegim
(4,223 puan) tarafından
Sabit ayni saatte uyanma varsa ,o saatten 5 dk önce kalkıp gidip biraz dokunman da uyanmasına engel .Ama konuşma yok.Haberin olsun.
(41 puan) tarafından
Yaptim normslde uyanmasi gerekiyo 9 da uyudu erken uyudu bide ama masallah :-) sagolasin canm simdide ben uyuyamiyorum:-)
(4,223 puan) tarafından
Bir kaç güne pek çok şey değişir sende uyumaya baslarsin gönül rahatlığı ile.
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Gece terorumu basladi ki korkuyor olabilir mi
0 oy
(376 puan) tarafından

Düzensiz uyuyordur. Sabah erkenden kaldır oynasın öglen 12 uyut 2 buçuk saat uyusun  3 gibi kaldır parka çıkar dışarıda oynasın enerjisini atsın zaten akşam olunca  yorgunluktan ilk akşamdan uyur sabaha kadar. 3 gün dene düzene biner. Ne olursa olsun sabah erken kaldır sabah kaldırmazsan gece uyumaz uyku sorunu yaşar. Bende oğlumu 17 aylıkken sütten kestim ilk başlarda gece beslenmesi istiyordu su meyve suyu veriyordum sonra alıştı gece kalkmıyor. Şuan 25 aylık oğlum düzenli uyuyor. Akşam 10 da yatağa girigirmez bana sarılıp uyuyor .

mesela şuan saat 12  kendisi elimden tutup yatağa götürüyor bana sarılarak uyudu 2 dkk hiç uyutma gereği duymuyorum.Saat 3 gibi kalkar yemeğini yedirip dışarı çıkartıyorum  pedogog dışarı çıkar sosyalleşsin diyordu ilk başlarda çok hırcındı çocuklarla oynamak istemiyordu şimdi dışarı cıkıcıkmaz çocuklarla oynuyor hiç yabancılık çekmiyor. Çocukların içinde konuşmayı ögrendi gittikçe sosyalleşiyor oğlum 
0 oy
tarafından
Kucağına alma sırtını karnını ovala daha sabah olmadı de 
0 oy
(498 puan) tarafından
Beni kızım da 2 yaşında o da bu aralar öyle üst 2. Azı dişi çıkıyor ona bağladım 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 74 göst.
+1 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.

411,754 soru

12,395,348 cevap

44,127 kullanıcı