0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
Kızlar az once bi arkadas kızının erken evlilik olayı postun altına Adnan Oktarın belgeseli var mutlaka izlemezini söyledim  kızının anlattıklarından dolayı temkinli olmasını söyledim Adnan oktarda zamanında  kızları nasıl agına düsürdügünü anlatıyor belgeselde özellikle akıllı zeki okumuş güzel ve tahsilli kızları agına düsürüyorlar adam kendini bora diye tanıtıp hediyeler göz boyamalar cok zengin böylece kızları evlenme vaadiyle adnan oktarın agına düsürüyorlar bunlar bi çete kurmuski hic bir sekilde acık vermiyorlar Adnan oktar şuan hapiste ama ordan kacan kız hala bu çetenin devam ettigini anlatıyor Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim bu belgeseli izlemenizi.bende Arkadasa dikkat etmesi gerektigini söyledim kızı orda yanlız oglanı bi sekilde bulup araştırsın ailesini soyadını neyin nesi ögrensin Rabbim korusun 

1 cevap

0 oy
(28,809 puan) tarafından

Yani o kadarını bir anne baba olarak düşünürler tabi Rabbim kötü insanlardan korusun evlatlarimizi

(510 puan) tarafından
Tabiki adnan oktar postu acmıs insanların cogu ne demek istedigini anlamamıs ona istinaden actım postu
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,401 göst.
10 Mayıs 2022 Aile kategorisinde isimler1 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
+1 oy
6 cevap 524 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,488 puan) tarafından soruldu

405,728 soru

12,158,228 cevap

36,598 kullanıcı

...