0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde (3,074 puan) tarafından
Ev sahibi sıkıştırıp duruyor çık diye , boş bulduğumuz evlerdide kiraya vermiyorlar neyse eşim de diyor eşyaları dukyana koyayım bizde annesinin evinde kalalim.evde 1+1 yani tuvaleti flan dışarda banyosu faln derme çatma mutfak varla yok arasi eski bir ev kaynanamda bn diğer oğlumda kalırım kalın diyor burda ama ev onun evi gram özel hayatım kendi düzenim olmayacak yok o kirişli yok şu bozuldu diye eminim dünya bir laf edecek bir yok bu kim niye geldi vs de olur kesin bnde eşime 1+1 sun evim ayrı olsun dedim oda bozuldu biraz inanın yapamam annesiyle ...

15 Cevaplar

0 oy
(1,428 puan) tarafından
Sakinnnnnn huzurun kacar
(3,074 puan) tarafından
Zamninda çok çok huzursuz etti sevmiyorum da
(1,428 puan) tarafından
Olmaz de ağırlığını koy
-Reklam-
0 oy
(29,049 puan) tarafından

Yani olacak iş değil küçük bir yer bulun ama kendinizin olsn

(3,074 puan) tarafından
Bnde öyle dedim ne kadar sürede kiralık ev bulacagimizda belli değil eşimde dünden razı hiç istemez bu sefer
(29,049 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Hayır olur mu hiç. İş yapcan sığıntı gibi yaşıcan özel alanın olmayacak hiç kabul edemem böyle birşey
(3,074 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Baştan diret bacım benden sana kardes tavsiyesi sadece 1 yıl oturacam diyodu eşim 1 yılı çoktan geçti ama adamın sesi içine kaçtı hala oturuyoruz nereye kadar oturacaz bakalım sende sonra kötü olacağına başta kötü ol bırak kendi basınına çaresine baksın her gö.tleri sıkıştığında analarının evine koşuyorlar b.ok var sanki 
(3,074 puan) tarafından
Albenden de okadar bulan nasıl buluyor dimi , ya eşim arıyor da vermiyorlar ev sahibi çok sıkıştırıyor bnde kapım ayrı olsun dedim çocuklar bişi yapacak ses edecek faln burda kalacam der bugün yer yok yok yatağıma isediler yok yatahimi kirlettiler flan olxcak
(1,113 puan) tarafından
He bide benimkinin başka evi de var gitmiyo neymiş apartmanmis depremden korkuyormuş tam cildirmalik
0 oy
(650 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm kabul etme sakın 
0 oy
tarafından
Senin eşinin gönlü yok bence ayrı eve. Yani kafasına anne ile kalmayı koymuş.
(3,074 puan) tarafından
Evim ayrı zaten kısa bı süreliğine annesinin evine geçelim diuor annemde kardesimde kalsın diyor
tarafından
Şuan ayrı olduğunuzu anladım. Ancak eşiniz bundan sonra annesiyle oturmayı kafaya koymuş bence. Şimdi oraya taşınırsanız, kalkıp üç ay sonra ev bulsanız bile çıkmaz bence. Pahalı der bir şey der. Bilmiyorum, mantıksız bir çözüm . Ev yoksa, ev sahibine dersiniz. Kolay değil öyle çıkartmak.
(3,074 puan) tarafından
İşte bnde diyorm 3 ay snra ev bulsak da eşim çıkmaz zaten anacı kendi evimize zor alistiridm smdi aynı şeyleri yine yaşamak istemiyorm
0 oy
(482 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım. Allah bol rızıklar versin size. Kendinize ait güzel bir eviniz olur inşallah. Allah karşınıza da merhametli bi ev sahibi çıkarsın inşallah. Allah huzurunuzu bozmasın. 
0 oy
tarafından
Onun yerine uyguna 1+1 ev kiralayın ama annesinde kalmayın ayrıca gitmezde yanınızda kalır emin ol
0 oy
(2,196 puan) tarafından
O parlak zekalılardan birtane de benim eşim. 11 yıllık evliyim ,zaten birlikte gittim. 7 sene önce oturduğum daireye taşındık, tutturdu ailemi kirada bırakmam diye. Söz verdi dubleks aldı bize sormadan. İşi iyi bir süre sonra ailesine yeni alıp taşıyacaktı. Aldı da. Fakat k validem asansör yok diye istemiyor (!) Bende attan inip eşşeğe binmek istemiyorum. Burayı satışa çıkarttırdım. Korona ,ev fiyatları artması derken kaldık böyle. Ki aramızda kötü değil ama resmen birlik. Özel sıfır,çocuk yetiştirme de karışma %95. Artık var sen düşün gerisini. 1+1 olsun kendini eksik bırak, çocuklarını bırakma ve lütfen ayrı otur
(3,074 puan) tarafından
Şuan da evim zaten ayrı ilk evlendigimiz snee yazın beraver bağ evinde kaldık da burnundan geldi her.halata karıştı özel dedihin gbi sıfır bir çay bile eşimle yanlız icemiyordum depremden dolayı yikildi bağ evi bnde bulalım 1+1 olsun yeter ki kapım ayrı olsn
0 oy
(19,483 puan) tarafından
E 1+1 dahi olsa bulabiliyosaniz çıkın kendi evinize. Annesinin huzurunu bozup onun küçük evinde kalacağına kendi küçük evinde yasa daha iyi. 
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Sakin gitme kız. Iyiykende kötü olursunuz. Huzurunuz bozulur ve kavga etmeden de o evden çıkamazsınız. Nerdesiniz siz ev bulamıyorsunuz. 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Kaynanan bir kaç gün kalır sonra evine geri gelmek ister. Bir de sahibinden.coma falan bak onlarca ev bulan insana nasıl ev veriyorlar da eşine vermiyorlar. Eşyalarını dükkana koyma fare girer kötü olur, nemlenir vs yazık esyana. Eşin ise gidince imkanın varsa çık bak çevreye. Emlakcilara falan sor internetten araştır 
(3,074 puan) tarafından
İlcedeyiz cnm küçük bir yer mahalle muhtarlarına bile sorduk bulduğumuz evleride kiraya vermiyorlar bnde asla dedim ev bulalım diye bakalm 2 çocuk var yani xedihin gbi kaynanam 3, snra evim evim diyip gelecek yok yatak battı duvar çizildi yok tencere yandı dünya laf.edecek
0 oy
(8,079 puan) tarafından
Sahibindende saat başı bak. Çok fazla ilan koyuyorlar
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Kesinlikle kabul etme canım..

Huzurunuz açar 
0 oy
tarafından
Sakın deneme canım huzur muzur kalmaz aile bn

Binasonda bile durulmaz bırak kayinanna evini.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 998 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1111 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Karaogluirmak (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ayse.gull (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.