+1 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda, adetim 7 gün sürdü 3 günde kavgalıydık ben bırakmadım ondan sonra oldu hamile kalınır mı.

9 Cevaplar

0 oy
(11,869 puan) tarafından
Kalinir kalinir yani garantisi yok
tarafından
Hadi inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Ben flo uygulamasını kullanıyorum ikinci çocuğumu onun takvim uygulamasnı değerlendirdık ilk ayda hamile kalmıştım
tarafından
Tek doğru uygulama o bence yumurtlama günlerini tek doğru gösteren o diğer uygulamada yumurtlama günlerim farklı çıkıyor floya göre doğru bende onunla hamile kaldım
tarafından
Darısı başıma inşallah
0 oy
tarafından
Adet bittikten 3 gün sonraki dönem düşük oluyor 7 günden sonrası diye demişti doktorum 
tarafından
Hayırlısı bklm
0 oy
tarafından
Çok takıyorsun kafana bak yapma yazık günah biraz akışına bırak hayırlısıyla nasip olur inşallah 
tarafından
Amin inşallah elimde değil
0 oy
(3,797 puan) tarafından
O ay erken yumurtlarsan 1 gün sonra bile kalınır. 
tarafından
İnşallah vardır
0 oy
tarafından
Kalınır ya da kalınmaz diyemeyiz eğer yumurtlama olduysa kalinma ihtimali var yumurtlama olmadıysa afedersin ama  isterse sabaha kadar yapıp yapıp bosalsin zerre etki etmez. 
tarafından
Doğru haklısınız
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Ben kaldım adet bittikten sonraki günlerde hatta 1 inde bitmişti takvime göre 3 ünde kaldım
tarafından
Maşallah darısı başıma
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Allah bilir bacım ihtimal var.
tarafından
Hadi inşallah
0 oy
(321 puan) tarafından
Kız biz ne bilelim Allah bilir tutup tutmayacağını:)
tarafından
Tutup tutmayacağını değil, ihtimali sordum
(321 puan) tarafından
Her ilişki de vardır o ihtimalin kuvveti sen doğurganligina sende ve eşinden bir problem olmamasına bağli
tarafından
Çok şükür yok,

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
6 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gülümseee (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.

401,984 soru

12,034,169 cevap

36,262 kullanıcı

...