+1 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
14. Günde bitirdik çok şükür bu süreçte 1 kez büyük tuvaletini 3 4 kezde çişini kaçırdı ondan sonra hep banyoya koştuk 18 . Gündeyiz ve artık hep kendisi gidip yapıyor lazımlığı klozete döküp anne diye çağırıyo bugün babamız gelince kapıda elimizde bezlerle bitti bitti diye oynaya oynaya karşıladık hediyemizi kaptık darısı sizlerin başına inşallah 

11 Cevaplar

0 oy
(3,464 puan) tarafından
Maşallah ne güzel, benimki bezi asla çıkarmak istemiyo, çok takıntılı çocuk. Alıştığı şey neyse hep öyle devam etmek istiyo. Ağustosun sonunda 3 yaşına gircek, ne yapcam bilmiyorum 
(3,464 puan) tarafından
Ayy ne güzel rezalet olsa da sonuç güzel olmuş şükret:) hayırlı olsun darısı bize
(8,927 puan) tarafından
Sabah diyorumki bak sen kaka yaptıkça arkadaşların sana güler diyorki gülsünler ama bak üstün kirleniyor o zaman bez tak diyor bak orda diyor sjsj gelde gulmeee
(3,464 puan) tarafından
Bu yeni nesil çok fenaaaaaaa :)
(8,927 puan) tarafından
3 gundurde gece çişe kalkıyor çişini yapıyor arkama dönüyorum kaka yapmış:)
Gerçekten çıldırmamak elde değil
Ve her kaka yapısında diyorki anne birdaha kiyafetimi kirletmicrm tamam :))
(356 puan) tarafından
Benimki bayandır bes istemiyom diye ağlıyodu zaten ama çalıştığım için mecbur bekledim bayramda işi bırakınca başladık bir iki kaçırdı bez bağlarım bak diye tehdit edince bezin korkusuna alıştı
-Reklam-
0 oy
(11,095 puan) tarafından

Darısı başıma inşallah. Kızım bezini tutup çiş diyor kaka vs yapınca çekiştiriyor. Bugün de banyo yaptıracaktım tam tuvaletin yanına çömelip çişini yaptı çiş dedi. Eşim de diyor bunu tuvalete alıştır daha 14 aylık :) 

(356 puan) tarafından
Eğer kendisi bu şekilde söylüyorsa hiç bekleme hemen alıştır hevesli şuan çok çabuk öğrenir oğlum tam 1 yaşındaydı bıraktığımız da
(11,095 puan) tarafından
Valla canım daha erken olduğunu düşünüyorum bi bırak bi yaptır iyi olmaz diye düşündüm  seneye şubat mart gibi alıştırıcam
0 oy
(13,528 puan) tarafından
Maşallah canım darısı bize ben de bu hafta başlamayı düşünüyorum 

Çocuğunuz kaç aylıktı
(356 puan) tarafından
30 canım ben şimdiye kadar çoktan bıraktırırdım ama çalıştığım için mecbur bekledim bayramda bıraktım işi başladık bitirdik çok şükür
(13,528 puan) tarafından
Maşallah canım
Benim kız 23 aylık kardeşi var artık bıraktırmak istiyorum kabizliği vardı  bir yaşından beri tuvalete tutunca yapıyor kakasını çiş hiç denemedim
(356 puan) tarafından
Kakasını yapan çişinide yapar başla bence ben oğlumu 1 yaşında başlamıştım bir hafta da bitirmiştik temelli bunda çalıştığım için mecbur bekledim bayramda işi bırakınca başladık
(13,528 puan) tarafından
İnşallah lazımlık aldım tuvalet görünümlü
Bahçeye havuz dolduracam her gün çikmaya alişik yoksa durmaz evde diye
(356 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım
0 oy
(136 puan) tarafından
Nasıl başladınız nasıl ilerledi kızım 26 aylık bez takmıyorum alışsın diye ağlıyor altına yapıp istemiyor tuvalet lazımlık
(356 puan) tarafından
Bayramın 3. Günü bir çıkardım bi daha hiç takmadım ne gece ne gündüz uykusunda bu süreçte evdemde çıkmadım ama ilk iki gün birlikte girdik o lazımlığa ben klozete önce ben yapcam diye oyuna çevirdim sonrasında hadi çiş yapalım diye götürdüm 1 haftadırda kendisi söylüyor artık
(136 puan) tarafından
Altına kaçınca tepkisi nasıl olıyordı
(356 puan) tarafından
Biraz korku vardı tekrar bez bağlarım diye
0 oy
(539 puan) tarafından
Canim oglum 36 aylik bikackez egitim vermeye çalıştık olmadi baya oldu beze devam dun ve bugün asiri derecede pişik olmuş yuruyemez halde ve surekli bezini çıkartmak istior bikac gundur pisigi vardı surekli banyo kremler falan gecistirmeye calistim yok dahada artti oglenleyin bezini çıkarttım bikac kez tuvalete büyüklü küçüklü yapti sadece bir kez altina kacirdi rahatsiz oldu hemen geldi yanima şimdide bezini çıkarttım kremini sürdüm kisa bir şort giydirip yatirdim gece yaparsa degistiriirim insallah olur basaririz  kaynanam bez tak dedi bende yok takmiycam dedim yatırdım inşallah kolay alışır 
(539 puan) tarafından
Evet tuvalete girip yapior yaptigi yere su döküp yikiyor ellerinide yikayip cikiyor ama her sordugumda oglum cişin vari diorum yok dior ama götürünce yapior ödül veriyorum sevdigi eyleri yapiorum evdeki herkese övüyorum benim oglum çişini yapti alkislayalim  diye herkes destek oluyor  gece bezlemeden yatirdim bakalim bazen kur kalkiyor bazen hafif islak gece uyanip su içiyor bu aralar yanimda yatior
(8,927 puan) tarafından
Biz ilk başladığımızda aynen boyleydik 15 günde çok mükemmeldi ben yolculuk yapmak zorunda kalınca bez taktım sonra fiyat oldu nereye gidersen git bağlama
(356 puan) tarafından
Olsun sen sürekli sor hatta birlikte oturun biz ilk iki gün önce ben yapcam yarışı yapatık o hevesle başladı bi kaç kez kaçırınca da bi daha altına yaparsan bez bağlarım diye tehdit ettim sırf bez taktırmıcam diye yaptı hep şimdi lazımlığa yapıyo klozete döküp beni çağırıyo üstünü topluyorum ellerini yıkayıp çıkıyor bez bağlamamakla iyi yapıyosun beni komşular kaynanamlar çağırdı hep gel diye gelemem kıza tuvalet öğretiyorum diyorum aman bi kere bağla bişey olmaz diyorlar ama dinlemedim bu işimi daha da kolaylaştırdı bi bağla bi çıkar kafaları karışıyo çocukların alışma süreci uzuyor
(539 puan) tarafından
Benimde kafam cok karıştı yarin arkadasimin kardeşinin düğünü var cok rica ettiler teyzem kaza yapti gecmis olsuna gidemedik ona gidecegiz cokda titizler ya altina kacirirsa diye korkuyorum
(356 puan) tarafından
O zaman gitme bence yani ben olsam gitmezdim
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Bizimde 12. Gunumuz cisini yapiyo soyluyo ama kakasini yapmak istemiyor onu soylemiyo nolcak bilmiyorum
(356 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım onada alışır zamanla pes etme
(2,724 puan) tarafından
Insallah canim ya ilk ogljmda bu kadar zorlanmadim
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Maşallah :) ne büyük nimetmiş bezi atmak bizde geçen ay attik.
(356 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(1,778 puan) tarafından

Maşallah canım ne güzel..

Bence bir bebek bakarken en zahmetlisi tuvalet eğitimi anlamıyorlar ki

Benim daha ikizler duruyor:blink:

(356 puan) tarafından
Seninki daha zor ikisine birden başlamak çok yorucu olur Allah kolaylık versin
(1,778 puan) tarafından
Amin sağol canım
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Maşallah tam olarak kaç aylık
(356 puan) tarafından
30 aylık canım
0 oy
(3,891 puan) tarafından
MaaşAllah. Kaç Aylık bebeğin? 
(356 puan) tarafından
30 aylık canım
(3,891 puan) tarafından
E tamam zamanı gelmiş.
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Maşallah maşallah darısı bize. Kakasını yaptiramiyorum bende çişe hadi gidelim dediğimde koşarak gidiyor ama kafaya gelince yok 26 aylık olduk bizde
(356 puan) tarafından
Ona da alışır inşallah
(13,119 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 367 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 617 göst.
20 Ocak 2021 Aile kategorisinde Meraklı annecik (261 puan) tarafından soruldu
0 oy