+1 oy
229 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (593 puan) tarafından
Kızımın 10 gündür hiç bir şekilde geçmeyen mide bulantısı var. Sıcaklardan falan filan dedim ama bu sanırım öyle bir şey değil. Hangi bölüme gitmem lazim. Kızım 8 yaşında 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çocuk doktoruna gideceksin o gerek görürse çocuk gastroenterolojiye yonlendirir ama muhtemelen çocuk doktoru kendisi halleder iyi bur doktor olsun gerisi önemli değil 
(593 puan) tarafından
Umarım inşallah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yetişkinde dahiliye bakar ama çocuk olunca değişiyor mu bilmiyorum.
(593 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Birkaç gün önce hastaneye gittim kansızlıktan bıtane 10 yasinda kız mide bulantısı ile geldi ara ara poşet elinde öğürdü durdu serum yaptılar sakinleştirici verdiler yine devam etti kan testi herşey yaptılar kızda hiçbirşey bulamadılar ugrasıyordular orda kız okadar halsiz düştükü acımıştm ona sonra ben çıktım naptı o bilmiyorum
(593 puan) tarafından
Benim kızım Allah'a şükür o kadar kötü değil ama öyle olmasından korkuyorum. Allah o küçük kıza da şifasını versin inşallah
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Götür canım nir serum takarlar ya mide bulantısı fena acile götür o yönlendirir seni sonra 
(593 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(18,438 puan) tarafından
Çocuk doktoruna gitmelisin. 
(593 puan) tarafından
Gittim daha önce bir şey yok psikolojik dedi ama kesinlikle psikolojik olduğuna inanmıyorum kızım kıvranıyor
(18,438 puan) tarafından
Başka bir çocuk doktoruna git o zaman . İnşallah çabuk iyileşir Yavrucuk
(593 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(321 puan) tarafından
Canım bi sayfada bi doktor paylaşmıştı çocuk haftasında hem bulantı hem kusma vardı kan ve idrar aldı ve hem kanda hem idrarda enfeksiyon varmış ondan oluyormuş çocuğa uygun tedavi verdi çocuk doktoruna git salgın diyip geçiştirirse ben tetkik istiyorum çocuğuma deyin doktorunuz umarim ilgilidir
(593 puan) tarafından
Gittim daha önce ama psikolojik dedi yine gideceğim çünkü kesinlikle inanmıyorum psikolojik olduğuna
(321 puan) tarafından
Psikolojik olduğuna çocuk psikiyatristi karar verir canım sen araştır bence

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 123 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kilo alamayan biri (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 158 göst.
22 Kasım 2023 Aile kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 206 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

403,494 soru

12,088,431 cevap

36,377 kullanıcı

...