+1 oy
967 göst.
Diğer kategorisinde (7,803 puan) tarafından
Okadar sinirliyim ki şu bâzı kendini doktor sananlara bir hafta önce oğlum ateşlendi acile gittik boğaz enfeksiyonu dediler antibiyotik verdiler kanlı ishal yaptı ilaç daha sonra tekrardan gittik başka ilaç verdiler düzelmişti çok şükür dün sabah bi anda ateşi 40 oldu vücudunda bişeyler çıktı kan idrar vs aldılar temiz ateş düşürücü ver geçer dediler gönderdiler ama çocuk gözünü açmıyor bi lokma yemiyor dün akşam kusmaya başladı fışkırarak ateşi 40,41 buldu gittik tekrar acile doktor dalga geçer gibi ben napıcam tahlilleri temiz dedi havale geçirme riskimiz var bizim bunu doktora söyledim DUÂ ET HAVALE GEÇİRMESİN dedi gönderdi beni başka hastaneye gittik gece çocuk meğerse el ayak ağız hastalığı olmuş boşu boşuna antibiyotik verdim çocuguma ne denir şimdi bu doktorlara ateşi 40 a dayanmış bebeği gönderen doktora ne yapılır bağırıp vursam suçlu ben olurdum ee benim çocuguma birşey olsaydı ne olacaktı yemin ederim yapmak istemiyorsalar yapmasınlar zorla onları orda tutan yok yanlış tedavi uygulamak ne lütfen sizde bi hastane ile kalmayın tek bir doktor ile kalmayın okadar kötü bi gece idi ki benim için elimde çocuk hastane hastane bir şey yapın diye yalvardım resmen

24 Cevaplar

+1 oy
(434 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun çok haklısın yazdıklarında 
(7,803 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım en ağrıma da dokunan hadi ben hastane hastane gezerken çocuk kucağımda havale geçirseydi
(434 puan) tarafından
Allah korumuş yazık vallahi ülkede hakkıyla işini yapan insan bir elin parmağını geçmez oldu
(7,803 puan) tarafından
Öyle valla o son gitiğimiz doktordan allah razı olsun hakı ile işini yaptığı için
-Reklam-
0 oy
(13,893 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun gercekten o çocuğu nasil gönderdiler hastaneden bide sürekli gitmene rağmen. Gecen kız biz bi hastalandik da ben ayrı yerde kendim bakinirken eşim kızımı göstermiş doktor az daha geç kalsan havale geçirirdi demiş bez kalana kadar soymuslar hemen tahlil almadan bi serum takmış. Gerçekten devlette Allaha emanet yaşıyoruz hiç bi müdahale yok bide isyan ediyor doktorlar.

Hepsi için konuşmuyorum ama bazıları dayağı erkekten hak ediyor
(7,803 puan) tarafından
Ya biz bilmiyorduk el ayak ağız hastalıgını bi serum verseler kendine gelecekti ama onu bile çok gördüler en son bağırdım çıktjm zaten dua et ne demek duamızı ediyoruz zaten şifası sende bu çocugun
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Çok geçmiş olsjn canm doktorların bazıları çık umursamaz istemiyorsan yapma bu mesleği degilmi
(7,803 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım❤
Evet ya zorla oturmuyorki oraya yapmak istemiyorsan defol git niye bi canı riske atıyorsun
0 oy
tarafından
Valla öyle canım biz arefe günü götürdük çocuğu acile tahlil kan alınmadan 1 ay önceki akciğer filmine göre ilaç yazıp yolladılar killandik biraz iyi dedik 1 temmuzda araştırma hastanesine getirdik doğduğu hastaneye ben corba akcigere kaçtı sanıp getirdim çocuk zatürre olmuş cigerde enfeksiyon varmış çok yüksekti yoğun bakıma girdi daha dün çıktık hala servisteyiz gerçekten o kadar kızgınım ki o doktorlara
(7,803 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm bnm Allah'ım şifalar versin mantığa bak bir ay önceki sonucu ne yapcan ma. L dövsen suçlu sensin işte
tarafından
İşte onlar kan falan alsalardı enfeksiyon bu kadar yükselmezdi
0 oy
(5,564 puan) tarafından
Nisan ayinda bizde oyle olduk aksam ustu kusmaya basladi yemek yemeden acile gittik yok tahlil yok su diye beklettiler serum bile vurmadilar ustum basim kusuk o onemli degil cocuguma ne ilac ne serum verdiler idrar tahlili yapicakmis cocuk birsey icemiyor ki ne cis yapicak bir sekil atlattik o gece ertesi gün hemen ozele goturdum doktor direk yatis verdi tahlil sonucu beklenmeden serum baslandi su kaybi olmus tuz kaybi olmus kusuktan devlette yapabilirdi bunu ama yapmadilar bir gece yattik bir suru ilac verdi eve geldik bir hafta da kusugumuz gecti bogaz enfeksiyonu olduk sonra bir hafta da oyle antibiyotik kullandik 15 gun zorlu bir surec gecirdik ama devlette guvenmiyorum hamileyken de suyum geldi sandim doktor ilgilenmedi bile ultrasonla bile kontrol etmedile teste gonderdi sekreter ustune birde azarladi beni kendi doktoruma neden gitmemisim ozele gidiyordum cebimde belki muayene param yoktu o an sana geldim demi ilk hamile kaldigimda da 2 gune bir kan vermem gerekiyormus onu bile demediler bana folik asit bile vermek istemedi zorla kendim istedim bebek tutunur tutunmaz bilemem dedi 
(7,803 puan) tarafından
İşte bide derler millet niye özele gidiyor devlet hastaneleri varken derler siz ilgilenmeseniz ne yapalım biz
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin evet tek doktorla kalmamak lazım Allah korumuş yine. Sen şikayet et doktoru hastaneyi
(7,803 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım❤
Edicem bırakmam öyle
0 oy
(20,345 puan) tarafından
Hakikaten ne biçim insanlar. Bir anneye dua et havale gecirmesin denir mi. Terbiyesiz vicdansız. Yatır madem çocuğu hastaneye gözetim altında tut. Bu işin serumu var iğnesi var. Hayret ya 
(7,803 puan) tarafından
Bide araştırma hastanesi ya gitiğim yer 40 derece ateşli çocuga dua et ne demek
(20,345 puan) tarafından
Antalya eğitim araştırma deme . Ben ordaki ne kadın doğum ne çocuk doktorlarını hiç sevemedim.
(7,803 puan) tarafından
Bende bıktım valla atatürkke gittim okadar iyiki ordakiler
(20,345 puan) tarafından
Heh bak aynı şeyi düşündüm ben de. Hamileliğim.boyunca ilk başta Atatürk'e gittim. Allah'ım doktorundan tut personeline kadar hepsi güler yüzlü sakin insanlar. Ama orda ikili üçlü tarama yokmuş. Mecbur eğitim araştırmaya gittim. Ordaki doktorlar da bı o kadar nemrut. Nerdeyse tüm kadın doğum doktorlarını gezdim orda. Bir tane içinde sevdiğim ılımlı birisi çıkmadı. Hepsi suratsizdi. Demek ki tek ben farketmemisim bunu. Hastane politikası bu bence.
(7,803 puan) tarafından
Niye geldin der gibi bakıyorlar araştırmada Allah'ın cezaları allah onları bildiği gibi yapsın
0 oy
(765 puan) tarafından
Haklısın sinir olmakta. Geçmiş olsun

Tam zamanıyken şikayet et. İlgileniyolar
(7,803 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
Şikayet edicem zaten inşallah iyi yaparlar işlerini bundan sonra
0 oy
(664 puan) tarafından
Benim kızlarımda aynı anda gecirdi bu illet hastaligi. Öncelikle başka cocuklara bulaşma ihtimali aşırı yüksek dikkat etmen lazım birde o vucundaki şeyler çok batıp acı yapıyor. Onu da aktarci bı tanidigimiz kuru papatyayi çay demler gibi demle ilik şekilde pansuman yap demişti aşırı aşırı iyi gelmişti bilgin olsun geçmiş olsun 
(7,803 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım alayımda deniyim çok saol
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Acildeki doktorlar öyle gerçekten hem önemsemiyorlar hemde bilmiyorlar. Doktor demekte bin şahit ister. 
(7,803 puan) tarafından
Yoldan çevirip oturmuş gibiler bazıları
0 oy
(3,564 puan) tarafından
40 derece ateşi olan çocuğu gerçekten acil servisten ateşi 40 derece iken gönderdiklerine inanamıyorum ben kendim de hemşireyim acilde çalıştığım nöbet tuttuğum zamanlarda oldu kesinlikle çocukları 38 derece ateşin altına düşmeden eve göndermiyorlar benim bildiğim kadarıyla ve çalışıp gördüğüm kadarıyla o şekilde eve gönderdilerse kesinlikle haklısın ama keşke sürekli acile götüreceğine çocuk doktoruna da götürseydin çocuk doktorları tanı koymakta daha iyidir her zaman acildeki bütün hekimler pratisyen doktor oluyor yani yeni atanmış Yeni göreve başlamış tam anlamıyla mesleki deneyimi olmayan Doktorlar oluyor bilgin olsun şimdi belki çocuk doktorlarında sıra bulamadım o yüzden götürmedim diyeceksin ama bu şekilde bir hastayı rica halinde hiçbir çocuk doktoru da geri çevirmez acile gittik çözüm olmadı kanlı ishal oldu çocuk baygın gibi yatıyor şeklinde derdini anlatsaydın geri göndermezler diye düşünüyorum Dediğim gibi bir sağlıkçı olarak kendi deneyimlerimden yola çıkarak bu yorumu yapıyorum ama dediğin gibi bir durum söz konusuysa kesinlikle haklısın
(7,803 puan) tarafından
Cnm dün öğlen çocuk doktoruna götürdüm zaten pazartesiye kadar bekle dedi bana ilaç hiç bişey vermedi bende mecbır acile gitim 40 derece ateşle bekleyemezdim evde
(3,564 puan) tarafından
Bu durumdaki bir çocuğa hiç ilaç yazmadan pazartesiye kadar bekle deyip gerçekten eve mi gönderdiler inanmak istemiyorum ya gerçekten haklısın o zaman canım benim çalıştığım hastanede hiç böyle şeyler yaşamadığım için
(7,803 puan) tarafından
Sağlık kuzum bu yalan atacak durumda değil yani kavga etseydim suçlu ben olurdum kesin şikayet ederlerdi
0 oy
(10,539 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah korumuş yavrunu

Kim ne derse desin bazı sağlık çalışanları dr.lar da dahil hakediyor. Önceden kızardm ama bu uygulamada okudukça hastaların ne kadar haklı olduğunu daha çok anladım

Hele devlet dr.ları havalarından geçilmiyor, hadi insanlık namına bişey yok da bari yanlış tedavi uygulamasınlar değil mi!! 

Bizim burda neyse ki bana böyle insanlıktan çıkmş dr.lar denk gelmedi şimdilik..
(7,803 puan) tarafından
Yemin ederim bana nasıl muamele ettikleri önemli değil ama çocuklarıma çocuklara iyi muamele etsinler ya
0 oy
(224 puan) tarafından
Ateşi çıktı bir şey yemiyor vücudunda biseyker çıktı değince ben buradan anladım oglumda el ayak hastalığı geçirdi ve dolven ve calpol aralıkla verdik bu doktorlar nasıl anlamıyor şaka gibi çocuğun organlarına zarar veriyorlar 
(7,803 puan) tarafından
Benim hiç aklıma gelmedi bi anda çıktı bişeyler vücudında bi anda artı en sonki doktor diyince bildik biz
0 oy
tarafından
Cimere yaz aşkım 
(7,803 puan) tarafından
Etim bebişm
0 oy
(2,273 puan) tarafından
Bizde de öyle olmuştu canım ve daha kızım 10 aylıktı. Ateşi vardı üniversite acile gittik . Muayene etti orta kulak iltihabı dedi. Bir sürü ilaç verdi antibiyotik filan. Eve geldik çocuğum sabaha kadar uyumadı. Sesi solugu gitti . O kadar korktum ki. Eşime dedim özele gidelim normal poklinige tamam dedi. Gittik bu çocuk alerjinik rinit olmuş orta kulak iltihabı değil. Bütün ilaçları bırakın dedi. Buhar verdi bir sürü farklı ilaç yazdı. Bunları kullan 3 gün düzeltmezse tekrar gel dedi. Kızım 2 güne toplamıştı. 
(7,803 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizede cnm
0 oy
(6,361 puan) tarafından
Sonra Way efendim nie dayak yiyorlar 
(6,361 puan) tarafından
Şimdi baktımm kız sifremi unutmustum kaç aydır yeni geldimm
(6,361 puan) tarafından
Rabbim kucaginada almayı nasip etsin hayırlı ewlat olsun
(7,803 puan) tarafından
Amin cümlemizin evlatlarına inşallah cnm benim❤
(6,361 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️
(7,803 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bazıları varya dengesiz resmen sanki zorla yaptırıyorlar sen o mesleği yapıyorsan isteyerek seçtin ve parasını alıyorsun bana hayrına yapmıyorsun 
(7,803 puan) tarafından
Geç döllenme olabilir cnm nezaman gitcen
(2,922 puan) tarafından
18 nde randevu
(7,803 puan) tarafından
Ozmna tam beli olur ya
(2,922 puan) tarafından
Sen ne zaman gidecen
(7,803 puan) tarafından
Salı gününe tekrar aldım sıra ozmn inşallah cnm
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Sende deseydin keşke "Dua et bisey olmasın " diye 
(7,803 puan) tarafından
İnşallah dedim geçtim bende ama bağırıp çağırmadıgıma okadar pişmanım ki
(1,207 puan) tarafından
O an durum onu gerektirmis sen dogru olani yapip çocuğunun derdine düşmüşsün maalesef her meslekte çürük elma çıkıyor.
(7,803 puan) tarafından
Allahım çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın kendim o duruma düşseydim umrumda olmazdı
(1,207 puan) tarafından
Amin canım amin. Geçmiş olsun , Allah bir daha yaşatmasın.
(7,803 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(7,946 puan) tarafından
Peki elinde ayağında bir şey yok muydu bir belirti kızarıklık falan 
(7,803 puan) tarafından
Tek tük vardı dün  sabah bi anda kasıklarında özel bölgesinde çoğaldı cnm
(7,946 puan) tarafından
Anladım. İyi doktorlar artık azaldı hepsi hakettiği değeri görmek için yurtdışına gittiler bize de kötüleri kaldı işte.
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Nasil davraniyorlarsa aynisi ile sınansinlar insallah.Gun gelecek onalrda onlarin evlatlarida baska doktora muhtac kalacak elbet.
(7,803 puan) tarafından
Aminnn aminnn

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 560 göst.
0 oy
15 cevap 361 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.