Okadar sinirliyim ki şu bâzı kendini doktor sananlara bir hafta önce oğlum ateşlendi acile gittik boğaz enfeksiyonu dediler antibiyotik verdiler kanlı ishal yaptı ilaç daha sonra tekrardan gittik başka ilaç verdiler düzelmişti çok şükür dün sabah bi anda ateşi 40 oldu vücudunda bişeyler çıktı kan idrar vs aldılar temiz ateş düşürücü ver geçer dediler gönderdiler ama çocuk gözünü açmıyor bi lokma yemiyor dün akşam kusmaya başladı fışkırarak ateşi 40,41 buldu gittik tekrar acile doktor dalga geçer gibi ben napıcam tahlilleri temiz dedi havale geçirme riskimiz var bizim bunu doktora söyledim DUÂ ET HAVALE GEÇİRMESİN dedi gönderdi beni başka hastaneye gittik gece çocuk meğerse el ayak ağız hastalığı olmuş boşu boşuna antibiyotik verdim çocuguma ne denir şimdi bu doktorlara ateşi 40 a dayanmış bebeği gönderen doktora ne yapılır bağırıp vursam suçlu ben olurdum ee benim çocuguma birşey olsaydı ne olacaktı yemin ederim yapmak istemiyorsalar yapmasınlar zorla onları orda tutan yok yanlış tedavi uygulamak ne lütfen sizde bi hastane ile kalmayın tek bir doktor ile kalmayın okadar kötü bi gece idi ki benim için elimde çocuk hastane hastane bir şey yapın diye yalvardım resmen