+1 oy
952 göst.
Diğer kategorisinde (7,795 puan) tarafından
Okadar sinirliyim ki şu bâzı kendini doktor sananlara bir hafta önce oğlum ateşlendi acile gittik boğaz enfeksiyonu dediler antibiyotik verdiler kanlı ishal yaptı ilaç daha sonra tekrardan gittik başka ilaç verdiler düzelmişti çok şükür dün sabah bi anda ateşi 40 oldu vücudunda bişeyler çıktı kan idrar vs aldılar temiz ateş düşürücü ver geçer dediler gönderdiler ama çocuk gözünü açmıyor bi lokma yemiyor dün akşam kusmaya başladı fışkırarak ateşi 40,41 buldu gittik tekrar acile doktor dalga geçer gibi ben napıcam tahlilleri temiz dedi havale geçirme riskimiz var bizim bunu doktora söyledim DUÂ ET HAVALE GEÇİRMESİN dedi gönderdi beni başka hastaneye gittik gece çocuk meğerse el ayak ağız hastalığı olmuş boşu boşuna antibiyotik verdim çocuguma ne denir şimdi bu doktorlara ateşi 40 a dayanmış bebeği gönderen doktora ne yapılır bağırıp vursam suçlu ben olurdum ee benim çocuguma birşey olsaydı ne olacaktı yemin ederim yapmak istemiyorsalar yapmasınlar zorla onları orda tutan yok yanlış tedavi uygulamak ne lütfen sizde bi hastane ile kalmayın tek bir doktor ile kalmayın okadar kötü bi gece idi ki benim için elimde çocuk hastane hastane bir şey yapın diye yalvardım resmen

24 Cevaplar

0 oy
(2,069 puan) tarafından
Evt şimdiki doktorlar öyle başından atmak için doğru düzgün ilgilenmez bakmazlar bile konuşma gelince haklilar
(7,795 puan) tarafından
Öyle valla
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından

Bizi de artık gelmeyin diye tembihliyor acil Dr!!!  Si 

40 derece ateşle evde nasıl duracaksam 

Kaç defa gittik acile 3 belki dört düzelmedi sabah namazı tramvay bekledik şehir hastanesi gittik şükür düzeldi oğlum 

Para için meslek seçiyorlar maalesef

Dünde acilde Dr ismini tam hatırlatamadım diye çemkirdi sözde asistan Dr acilde 

Böylelerini neyse.. 

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİR DAHA MUHTAÇ ETMESİN ONLARA

(7,795 puan) tarafından
Amin cnm amin
Öyleleri ne doktor ne insan
0 oy
(59 puan) tarafından
Hiç sorma. Doktoru ayrı sekreteri ayrı hava. Bizde enfeksiyondan yatış yapıldı. Normalde antibiyotik 5 veya 7 gün sürer bu 3. Gün taburcu edecekti ishali var dedim ilaçlardan olabilir istersen yarın taburcu edeyim dedi bende tmm dedim. Sonraki gün taburcu hocam öksürüyor hala dedim daha iyi dedi. İlac yazcam dedi. İlaç yazmayı unutmus beyefendi işlemleri yapan ahmak bize taa 10 gün önceki reçeteyi vermiş ben evde farkettim. Eşim sonraki gün doktora anlatiyo ben nerden bileyim senin hastani 100 hastaya bakıyormuş sözde. Dosyaya bakın dedim elle yazmıştır yok yazmamıs getirin muayene edeyim sonra dedi biz başka doktora götürdük muayene için oda bize tedavisi yarım kalmış tekrar yatış yani 4 gün. Boyunca boşuna kaldık. Sil baştan oldu şimdiki doktor bı haftadan önce taburcu etmiyor. Yani artık vicdanlarina kaldık. Rabbim bizi bu gibilerine düşürmesin. Cimere şikayet edecem ama boşuna kimi kime şikayet edeceğimki.
(7,795 puan) tarafından
Et cnm şikayet ben ettim

Bazıları doktor değil yoldan çevirilmiş senin bnm gibi insanlar valla bi halt bildikleri yok
(59 puan) tarafından
Korona sürecinde mezun olmamış tüm öğrencileri kadroya alırsa olacağı bu.
(7,795 puan) tarafından
Yeminle öyle ya birşey bilmeyen daha tecrübesiz yada yaşlılıktan okuyamayan duyamayanlarla dolu
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ne kadar acı bir durum ama elinizden hiçbir şey gelmez. Hekim yetkisi denen bir şey var. Hekim hangi tedaviyi uygulayacağı konusunda tam yetkilidir. Kimsenin de müdahalesi olamıyor
(7,795 puan) tarafından
Tedavi bile uygulamadı ki

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 542 göst.
0 oy
15 cevap 361 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.