0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından

Ben şimdi gönderiyorum okula baslicak önden alissn kaynassin diye buldum simddi sevdi bunun kış dönemi de varmıs hem anaokulu hem kuran egtimi veriyormus geçen yıldan gonderenlerlw konuştum okulda memnunlar sizce göndermelimym ben aslnda sade özel anaokulna kayıt yaptırdm burası da ucretli ücretinde deglm sevsn okusun kuran ogrenmesini de istyorum ama yüklenmiş olurmym çok severek gidyor şimdi bu okuluna yazdrgm okul başka sizce buraya devam etsin mi diğer tek anaokulu egtimi veren yere mi gotrmelym

8 Cevaplar

0 oy
(320 puan) tarafından
Bende gönderecektim yaz kış ama konuşma gecikmesi var oğlumun Arapça da kelimelerde sorun yaşar yapamaz içine kapanır dedi müdür gönderemedim 
-Reklam-
0 oy
(3,996 puan) tarafından
ben gecen sene diyanete gonderdim . simdi yaz icin yine gonderiyorum . seneye de ayni yere gonderecegim . cok memnun kaldim . Bir suru sure dua biliyor . Kurana gecti su anda 7. cüzde 
(32 puan) tarafından
Ücretli mi
(3,996 puan) tarafından
evet ucretli
(235 puan) tarafından
Kaç yaşında canım
(3,996 puan) tarafından
mayis ayinda 5 oldu canim,
0 oy
(11,581 puan) tarafından
Bizim buradaki subyanlar 5-6 yaş alıyor 4 alsalar göndercem 5 yaşında zaten okulların anasınıfına kayıt oluyorlar 
0 oy
tarafından
Subyandan devam etmeni tavsiye ederim yuklenmedin korkma temelini at çocuğunun mis gibi dinini bilen bi birey olarak yetişsin 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Bu sene kızım sübyan okuluna gitti ve bu sene kışın da aynı oraya göndereceğim ki benimki tam anaokulu yaşında 2019lu ama sübyan kursundan çok çok memnun kaldık biz. Sadece dini değil çok başka şeyler de öğrendi ve kızım da çok sevdi.
0 oy
(5,709 puan) tarafından
Ben kızımı 4 yaşında gönderdim şükür duâları hep ezberledi Kuran'a geçti bu yıl okula başlıcak şimdi oğlum 4.5 yaşında nasipse kışın onuda gonderıcem anaokuluna kızımı göndermedim oğlumuda aynı şekil yapıcam öncelik dinimizi öğrenmesi okula zaten gidecek 
0 oy
(20,102 puan) tarafından
Biz yazdirdik. Ama oğlum daha önce okula gitmediği için Eylül'de yeni baslayanlarla birlikte başlayacak. Yaz tatilinde de varmış. Ama ona daha önce okula gitmjs olanlarj alacaklsrmis. Zaten yarım gün. Çocuk evde dursa ne yapacsk. Daha faydalı biseyler yaomayacak. Gidebilir bence. Alsalar ben şimdiden gönderecektim. Bu arada sizin şehir neresi ve kaç lira ücret istediler.
0 oy
(834 puan) tarafından
Oğlumu 4 yaşındayken gönderdim sonrasında pandemi oldu normal anaokuluna göndermedim 1 sınıfta Türkçe okurken hiç zorlanmadı ve hala orada öğrendigi sureler ve Kur'an'a geçmisti hala okuyor ilkokulda da hiçbir sıkıntı çekmedik harfleri hiç karıştırma da Türkçe Arapça harflere tavsiye ederim kur'an-ı Kerim okuyan çocuklar Türkçe daha çabuk söküyorlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 428 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Busraaa1 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.