0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından
bu aylarda nasıl saklıyosunuz patates soğan aldım bir hafta gider ayrı özel kutuları var onlara koydugum halde bikac gün sonra bakıyorum kötü olmaya başlamış daha uzun süre nasıl saklayabilirim varmı çozümü

8 Cevaplar

0 oy
(2,415 puan) tarafından
Soğuk bir yere koymanız lazım evin bodrumu felan varsa oraya koyun 
(504 puan) tarafından
var ama bodrum kat aşagıda kalıyor taaa evde günüz güneş görüyor akşama serinleşiyor soğuk bi yer ancak odaya koymam lazim gakiba bi tek orasi fazla sıcak güneş görmüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
ne yaparsam yapayım zilleniyor, az az alıyorum bende. eskiler soğanı ten çorabın içine koyarmış. gölge serin bir yedde bunu deneyebilirsin
0 oy
(818 puan) tarafından
Benim balkonda sepette duruyo bisey olmuyor:)) ama cekicem kızım sokaqa atıyor:))
(504 puan) tarafından
balkonun güneş alıyor mu malesef bende balkon yok 1+1 oturuyorum ev dublex kaynanagil yukarda ben asada oturuyorum kapım falan ayrı bende balkon yok yukarda var
(818 puan) tarafından
Evet canm güneş alıyor bisey olmuyor bozulma v.s kaynanana bırak dicem de in çık zor oluyor ablamda Bi keresinde öyle yapmıştı oda alt üst oturuyor sürekli yukarı çıkıp alıyordu:))
(504 puan) tarafından
yok ya aman kalsın kaynana ile pek aramız iyi degil yani idare ediyoruz işte bi patates sogan icin ona gidemem dolaba koydum bakalim insallah tadında falan degisiklik olmaz
0 oy
(18,215 puan) tarafından
Kapı önünde dolap var oraya koyuyorum açık yerde 
(504 puan) tarafından
kapı önünde derken
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Balkonum zaten kapalı balkon ve kapalı dolap var içinde ağzı açık sepetlere koyuyorum zaten çok çok almam ben maksimum ikişer kilo falan alıyorum evimin yakınına pazar kuruluyor her hafta gidebileceğim yakınlıkta o yüzden en fazla ikişer kilo alıp koyarım 
(504 puan) tarafından
bende öyle yapiyorum haftadan haftaya pazar kuruldugu icin ona göre aliyorum bikac gün sonra patatesler bozulmaya basliyor soguk ılık biyer yatak odam var sadece gündüzleri baya güneş balkonum yok 1+1 oturuyoruz ev dublex ya evim ayrı kaynanagildw balkon var bizde yok
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Az alıp buzdolabına katıyorum ben bozulmuyor kokmuyor da
(504 puan) tarafından
saklama yeri buzdolabi konmadigini bildigim icon daha once hic koymadim bi sıkıntı olurmu ki sogan patatesin dolaba koymak
(1,154 puan) tarafından
Ben hiç dışarı katmıyorum canım. Kışın bile dolaba katarım. Nasıl domatesi, salatalığı katıyorsam onları da öyle katıyorum
(504 puan) tarafından
normalde domates salatalik hep dolaba konur buzdolaba hic koymadim suana kadar patates sogan bi deneyim bakim
(1,154 puan) tarafından
Dene canım poşetleri güzelce bağla çekmeceli yere arkaya kat
0 oy
(4,969 puan) tarafından
Buzdolabına koyuyorum, balkonum çok günes alıyor hemen bozuluyor, buzdolabında hiç birşey olmuyor 
(504 puan) tarafından
anladim normalde patates soganin buzdolabina konmadigini biliyorum tat falan değişik olurmu acaba bende koyucam
(4,969 puan) tarafından
Yok bir degisiklik olmadi
0 oy
tarafından
Önceden alır çuvalla koyardik hiç bişey olmazdı şimdiki patates soğanda nazlı anacim herseyi bozdular bende annemlere geldim gelmeden bozulacak seyeri kontrol ediyim dedim patateslerin altı su olmuş balgamli balgsmlo iyi yerlerini doğradım buzluğa koydum artık napiyim 
(504 puan) tarafından
valla önceden cuvalla alırdik bisey olmazdi buzdolabinda bisey olmaz galiba deniyim bende
tarafından
Doğra yemeklik kızartmalık buzluğa at hem pratik oluyo hem bozulmuyo ben soğanı sarımsağı da öyle yapıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (504 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 196 göst.
15 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.