+1 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (6,335 puan) tarafından

image

niyet ettim içine s..mıs moralimi yükseltmeye nasilsiniz ?:)

13 Cevaplar

0 oy
(6,335 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

canim jel bu eczaneden temin edebilirsin
(2,055 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️❤️
(6,335 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(2,733 puan) tarafından
B*k gibiyim. Darmadağınım. Sabrımın sınırındayım. 1 haftadır kendimi kaybettim bulamıyorum. Kimdim, neydim, nasıldım bulamıyorum. Kendimi nefes alamıyor gibi hissediyorum. Tükenmişlik sendromu yaşıyorum. 
(1,783 puan) tarafından
Cnm benim seni cok iyi anliyorum. Benim kizimda oyle. Aslinda tam olarak sadece cocuklar yormuyo biz anneleri biliyor musun desteksizlik daha cok yoruyo. Gun icinde 1- 2 saatlik birakacak bi yer olsa bu kadar tukenmeyiz aslinda. Gecen yoruma kizim 2 yasinda krese baslicak dedim kendini bilmezin biri ek gidaya gecince yollasaydin gec kalmissin demis. Ama halimizde ortada. Surekli stresten cocuklara bagiracagimiza krese gidip sosyallesmesi daha iyi. Boyle bi sansin varsa seninde belki daha iyi olur ikinize de
(2,733 puan) tarafından
Aynen bende yollamayı düşünüyordum. Gittik görüştük ama maddi imkanlardan dolayı kaldı önümüzdeki ay vericem tamamen anasınıfına gidene kadar kafamı dinlerim diye düşünüyorum. Gerçekten böyle bir şeye ihtiyaç var. Hem ev işi, hem çocuk akşam oluyor uyuyor bu sefer pilim bitiyor eşim ilgi bekliyor. Diyorum bana kim ilgi göstericek ilgi filan beklemiyorum bir salın beni diye evde dolaşıyorum artık.
(6,335 puan) tarafından
Canım oyun grubuna wersen warsa oralarda saatlik ücret alıyorlar hem 1 saatte olsa enerjisini atar ii olur
(2,733 puan) tarafından
Beylikdüzündeyim Türklerden çok Arap çocukları var ve oldukça akran zorbalığı yapıyorlar o yüzden oyun grubuna oturduğumuz yerde düşünmüyoruz. Kayınvalidemlerin orada var o da 150 tlydi onda da haftada 1 belki gideriz belki gitmeyiz. Bir düzen istiyorum açıkcası. Okul için 8 bin tl istiyorlar. 10 bin tlde kırtasiye masrafı istiyorlar. Gittik baktık hocaları tanıyorum zaten. Temiz eğlenceli evimin tam altında istediğimde sitenin kenarından bahçeyi görebiliyorum. Güvenlik kameraları var kod verip sınıfta izleme yapabiliyorsun. Eşim dedim kredi çekip gönderelim diye hem sen dinlenirsin hem kız için aktivite olur dedi. İşte her şey paraya bakıyor maalesef.
(6,335 puan) tarafından
Aynn öyle herşey parada bitiyor gercekteb
0 oy
(650 puan) tarafından
Hasan cann :)) 
(6,335 puan) tarafından
Bu ******** de olmasa:))
(650 puan) tarafından
Aynen yaa :))
(6,335 puan) tarafından
;))))
0 oy
(18,045 puan) tarafından
Afiyet olsun kahvaltı dahi yapmadım daha hiç iştahım yok biraz meyve hazirliycam kendime bi onu yiyebiliyorum 
(6,335 puan) tarafından
Kız sen hamilemisin
(18,045 puan) tarafından
Evet canım çok zor geçiyor shshshhs
(6,335 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
(18,045 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canim❤️
(6,335 puan) tarafından
Senden de canım ♥️♥️♥️
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Çalışan kadın problemi Sabah erken kalk etrafı toparla birikmiş çamaşır ev işi sil süpür ancak kahvaltı etmeye vaktim oldu bütün dertlerim bitmiş gibi bir de diyet yapmam gerekiyor o yüzden diyet bir kahvaltı hazırladım televizyonun karşısında yiyorum şu an oğlum da oyuncaklarıyla oynuyor
(6,335 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun:))
0 oy
(11,201 puan) tarafından
O kadar kötüyüm ki evde kuşum vardı eşim satmış haberim bile.yok 

Köye gitmiştik görümceme bırakmıştık ordan almış satmış nedeni ise babası istemiyordu evimde kuşu ona neyse bidaha evde kuş görmeyeyim demiş benm adam da taptigi için satmış yeni gorumcem söyledi o kadar alıştı ki bize gitti güzel papağanım 
(6,335 puan) tarafından
Çok üzgünüm insan illaki bı yerden imtihan oluyor
(6,335 puan) tarafından
Hep başkaları yüzünden bitiyor ewliliklee iste
(11,201 puan) tarafından
Aynen cnm ama Allah'a havale ediyorum başka elden bişey gelmiyor
(5,495 puan) tarafından
Rabbim büyük herkesin bı derdi var Rabbim merhamet nasıl etsin belki iyi insan olurlar
(6,335 puan) tarafından
Aminnn aminnn canim
0 oy
(2,230 puan) tarafından

image

annem buradaydı bir kaç saat önce yolculadım çok ağlamalı geçti yeni kendime geldim kahve içiyorum 
(6,335 puan) tarafından
Allah kavuştursun afiyet olsun
0 oy
tarafından
Noldu kız ben bebeyi uyutmaya çalışıyorum inşallah ben uyumazsam işlerim var 
(6,335 puan) tarafından
İnsAllah hemen o uyur anlatmaya hiç mecalim yk
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Hayırdır İnşallah. Ayakta uyuma modundayim kahve yapmaya üşeniyorum ama canımda istiyo ❤️
(6,335 puan) tarafından
Hiç hayir deil :( keşke yakın olsak ben yapardim
(5,495 puan) tarafından
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah içinize ferahlık versin ❤️ Nescafe yapayım dedi kizce
(6,335 puan) tarafından
Aminnn canim Allah razı olsun ,♥️
0 oy
(133,927 puan) tarafından
gunler gecmiyo bunalimdayim
onlar benim ömrümü yiyerek buyuyolar sen napiyon kiz nerelerdesin
(6,335 puan) tarafından
Olsun canları saolsun :) kız şifremi unuttum Yeni aldım sayılır
hele yoktun bayagidir
(6,335 puan) tarafından
8 aydır:))
ooohhj
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Afiyet olsun canım..

Büyük sıkıntı değildir moralin çabuk düzelir inşallah..

Bende yeni uzandım Osmanlı kahvesi yapmak istiyorum halim yok bebekler uyandı kızları uyuması için gönderdim bu sefer..

Bacağımda varis var artık çok ilerlemiş çok ağrıyor bugün iki tane parol aldım  pek fayda etmedi 
(6,335 puan) tarafından
Çok saol canim benim :)) warise kesinlikle at kestanesi Jeli canım mentollü alman malı olan esimdede War önce soğuk suyla ıslatıp sonra onu şurup ayağını yüksek yere uzatacaksin çok rahatlarsın istersen sana resmini atarim
(2,055 puan) tarafından
İlk defa duydum canım..
Resmini atarsan sevinirim
(6,335 puan) tarafından
Atarım canım atınca sana burdan yazarım buraya atıp sabitlerim
(2,055 puan) tarafından
Teşekkürler
(6,335 puan) tarafından
Attım canimm sabitledim bakabilirsin
0 oy
(2,416 puan) tarafından
İyiyim yani iyi olmaya çalışıyorum uykusuzum ama direniyorum :))))
(6,335 puan) tarafından
Ayy her sıkıntı bunun gibi olsun inşAllah :))
0 oy
(3,627 puan) tarafından
Berbatim dişlerim şişmiş damaklarım yara olmuş adet olucam sancım var üstüne evi temizledim dış için 3 gün daha bekleyecem ev sahibi kiraya zam yapmak istiyor 10 bin lira benim evim var eltim beleş oturuyor 5 yıldır çıkıp evime gitmek istiyorum eşim hayır abim ne yapacak diye ben burda zulüm çekiyorum borçlar geçim sıkıntısı yaşıyoruz 

İlgili sorular

+3 oy
25 cevap 826 göst.
0 oy
8 cevap 338 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,821 cevap

39,047 kullanıcı

Kategoriler

...