0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Merhaba kızlar ben bugünden itibaren aslan pençesi civanperçemi çoban çökerten ve hayıt cayına başlıyorm 4 u bes dk kaynatıp ılıtıp balla içiçem inşeAllah Allahm nasip etsn bebegı bu ay saglkla başkarlna da hemen tavsıye ederm:)

2 Cevaplar

+1 oy
(434 puan) tarafından
Ben denedim onları tutmadı. Son çare femara ilacını içtim. O ay hamile kaldım. Sen de otları dene. Tutmazsa ilacı dr danış dene. Ben de pcos luyum. İlk kızımı hiç bir şey yapmadan içmeden hamile kaldım. Şimdi hamileyim 2.ye. İlaç sebep oldu diye düşünüyorum . 
(2,285 puan) tarafından
Aynen kesinlikle işe yaramıyor bencede
(1,276 puan) tarafından
Canım bende de pkos var o bahsettiğin ilaç ne ıcın
(32 puan) tarafından
Evet haklısınız ama ben bu ay doktrada gidicem elktra içiyorm bunları da bunlarda yukseler hormonları baskılar en azndan dengeler klomen daha işe yarar inşeAllah
(434 puan) tarafından
Klomen rahimde kalınlık yapabiliyormuş dite ben femara kullandım .işr de yaradı sanırım
(434 puan) tarafından
Endless femara tumurta çogaltıyor. Hamilr kalmayı kolaylaştırıyor . Ben 1.5 sene normal yollarla bitkilerle vs gamile kalmayı denedim olmafı hiç biri . Ama femara içtiğim ay hamile kaldım
(32 puan) tarafından
Bnmde ilacım femara sanırım tekrar bakmam lazm klomen degıldı yanlş yazdm
(2,285 puan) tarafından
Kızlar şeyi sorcam femarayı ne göre verdi ben 3 senedir bekliyorum sorun yok diyorlar ama neye göre yazıyor talep edilse yazılıyormu ilaç
(1,276 puan) tarafından
Recetesız alabılır mıyız acaba canım onu bende hamile kalmak istiyorum 2 sene oluyor olmadı cocugum herhangi bır yan etkisi falan var mı
(2,285 puan) tarafından
Reçetesiz vermezler canım ama doktor isteğe göre yazıyormu ben onu sordum
(434 puan) tarafından
Her kadın doğum dr u yazmıyor . Ama gidip sormak lazım. Ecz de sorun reçetesix alınabiliyor mu diye. Ben burada birisinden istemiştim allah onu içinde bulunduğu her sıkıntıdan feraha çıkarsın inşallah .
(2,285 puan) tarafından
Allah razı olsun o kişiden bu devirde gerçekten zor SGK da karşılamıyormuş galiba öyle okudum gerçekten herşey çok pahalı bebek için tabiki değer ama insanlar zorlanıypr işte
(1,276 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bilgiler ıcın Allah razı olsun
(32 puan) tarafından
Doktora gittim bana vermedi ilac bu ay bekleyeceğiz dedi
-Reklam-
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Ay benimde doğumdan sonra çıktı yaa 1.5 sene oldu düzelmedi bir türlü yaaa ama son 4 aydır ilaçsız regl oluyorum önceden ya adet sökücü ya da doğum kontrol hapları ile adet oluyordum en azından şuan kendi kendime oluyorum insan hep kötü oluyor 
(32 puan) tarafından
Bnde gununde oldum sayılır o yüzden sevındm tabi sokturucı kullanmdm hc 40 gnde oluyorum en geç

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ummmeryem27 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 271 göst.
+1 oy
5 cevap 345 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
25 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu

408,407 soru

12,270,317 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...