0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (5,291 puan) tarafından
1bucuk yildir ozel egitime götürüyorum haftayken halsizken bile aman geri kalmasin dedik devletin verdigi ders sayisi az aman iyi olsun yeterki ek ders alsin dedik 9 10aydir bir ivme yakaladik gecen ay bir nöbet gecirdi hastanede yattik eski masaldan eser yok tum cabamiz bosuna gitti ya kafayi yiycem kendi kendine yemegini yiyen masal gitti eliyle corba yemeye calisan sinirlenince bardagi bana firlatan sürekli sinirli ofkeli bagiran cagiran amacsiz sekilde krize giren sürekli beni isiran cimcikleyen masal geldi sabah 8.40ta bir uyandik aglamasiyla bu saat oldu hala durup agliyor. Bas edemiyorum surekli abur cubur yemek istiyor surekli buzdolabi acik olsun herseyi dokmek istiyor yemek yemiyor meyve agzina koymuyor zorla yedirmeyw calisinca da kendini kusturuyor fasulye pilav yaptim iki kasik aldi odasinda elini agzina atmasiyla kusuyor illahlah ettirdi. Cocuklari isirmaya basladi asagiya indirince cocuklarin yanina gidiypr ama cocuklar istemiyor yaninda. Bu sefer itis kakis oluyor aralarinda piskiyatriye götürdm daha gecen hafta dozu yukselttik ilacin yine ayni napcam netcem bilmiyorum boyle surecten gecen oldu mu yaklasiminiz nasildi yenice beni ilk isirdi canimi yakiyrsn bir daha istemiyorum dedim bir daha denedi masal hayir canim acıyor dedim bu sefer yuzumu cizdi bende kolunu siktim bu sefer kiyamet kopardi daha cok isirmaya vurmaya calisti 

10 Cevaplar

0 oy
(857 puan) tarafından
Kaç yaşında bu çocuk 
(5,291 puan) tarafından
Kasimda 4olacak
(857 puan) tarafından
Kuzenimin de benzer yapıda bi kızı var, ona dokunursan istediğini yapmazsan telefonu elinden alırsan saldırmaya bağırmaya başlıyo deli gibi. Sıkıntılı bi durum gerçekten Allah yardımcınız olsun. Kendi haline bırakmayı denedin mi hiç üstüne düşmek yerine
(5,291 puan) tarafından
Otizm de oldugundan kendi halinde birakamiyorum canim
(857 puan) tarafından
Kendi haline bırakmaktan kastım her yaptığı şeye müdahale etmek yerine gerekmedikçe tepkisiz kalmak gibi
-Reklam-
0 oy
(616 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım Allah sana sabır versin inşallah düzelir yavrun 
(5,291 puan) tarafından
Saol kuzum
0 oy
(14,584 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim ne denilir bilemiyorum ozel bir cocuk olmasa bir suru tavsiye verilir ama o da olmuyor bence bu surecte sende destek al rahatlarsin biraz 
(5,291 puan) tarafından
İste en buyuk sikintimiz birden fazla hastalik olmasi bir ilac diger tarafı zarar veriyor
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Ya tabii ki çok zor ama emin ol hastalık tüm çocuklarda değişimlere yol açabiliyor. Sabırlı olmaktan başka çaren yok, emin ol boşa gitmemiştir kısa sürede eski düzenini yakalar o. Sadece tekrar sakin kalarak düzeninizi kurmaya çalış.
(5,291 puan) tarafından
İnsallah canim ya
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Aile danışmanı ile çalışın bir de. Allah kolaylık versin. 
(5,291 puan) tarafından
Kendim için mi canim
(1,122 puan) tarafından
Çocuğunuz için çalışın. Çocuklar, yetişkinler, ergenlik dönemindekiler, çiftler, gebeler ve bireysel danışmanlık gibi birçok alanı var. Hangisinde eksiklik görüyorsanız o yönde çalışın.
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Zor bir durum rabbim yardimcin olsun acaba gergin misin o mu yansiyor ki cocuga belki travma olmustur
(5,291 puan) tarafından
Ben gergin degilim o boyle oldukca ister istemez geriliyorum
(4,881 puan) tarafından
Anliyorum canım bazen sinirli gergin oldugumuzda cocuklar bunu hissediyor onlarda geriliyor huysuzlaniyor sevdigi oyunlar varsa onlardan oynasanız ise yarar mı ki özel egitim hocalari ne diyor bu duruma tavsiyeleri var mi
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım :(
(5,291 puan) tarafından
Saol kuzum
0 oy
(4,479 puan) tarafından
Bu cocuk kesin nazar oldu alakasiz belki ama.

Hersey bir anda olup bu raddeye geldi tuhaf gercekten

Allah yardimcin olsun canim insallah eski masal geri gelir 
(5,291 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canim nazar duasi bakara suresini günlük acmaya calisiyorum evde
0 oy
(2,077 puan) tarafından
İnstagramdan otizm iyileşir sayfasına bakın. İlaçlar bağışıklığı etkiliyor. Bu da beyni etkiliyor. Asileşmesi, gerilemesi bundandır 
(5,291 puan) tarafından
Takip ediyorum canim orayi metabolizmaya goturdum onlarda cozum bulamadi
0 oy
(52 puan) tarafından
İlaçlardan olabilir canim
(5,291 puan) tarafından
Gerginlik yaratir dedi doktor 2yıldır ayni ilaçları kullaniyoruz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 293 göst.
22 Haziran 2023 Aile kategorisinde Birhilall (1,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 664 göst.
28 Haziran 2022 Aile kategorisinde Kayramball27 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 811 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.
5 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,359 cevap

36,222 kullanıcı

...