0 oy
1,359 göst.
Aile kategorisinde (76 puan) tarafından
kizlar ben ilk esimle 18 yaşında evlendim görücü usulü neyse bes yil evli kaldik benden 15 yaş büyüktü bni cok yipratti maddi manevi uc yildir ayriyiz uc yil once bosanma davasi acmistik boşanmak istemedi diretti dava devam ediyordu gecen ay anlasmali protokol imzaladik neyse gelelim esas konuya bes ay once biriyle tanıştım birbirimize aşık olduk yani bn öyle sanıyorum cokta mutluyuz ayni yastayiz gözümde tuttu yani bana evlenme teklifi edecegini falan duyurdu bir yil taniyip öyle evlenicem kendisi hic evlenmemis bnmde 5 yaşında bir oglum var 

35 Cevaplar

0 oy
(2,309 puan) tarafından
Niye lincleyelim canım rabbim herkesin karşına ruhu güzel insan çıkarsın umarım bı sorun yaşamaz mutlu olursun
-Reklam-
0 oy
(417 puan) tarafından
Bunda linclenecek bir şey yok . Rabbim senin için de çocuğun içinde hayırlı eylesin inşallah.
0 oy
(926 puan) tarafından

Allah tamamına erdirsin canım, neden linç edelim 

Mutlu olursun inşallah <3

0 oy
(2,071 puan) tarafından
Bence üvey baba ile çocuk büyütmeyin. Bide hiç evlenmediği için o sorumluluğu bilmez. İleride çocuğu istemeyebilir 
0 oy
(407 puan) tarafından
Ben ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği. Linçlenecek bir durum yok anlaşabileceğinizi düşünüyorsanız evlenin hep yalnız kalacak değilsiniz
0 oy
tarafından
Tabiki evlenebilirsin mutlu olmak senin en doğal hakkin ama biraz kafanı dinle derimmm..

Sana şöyle bı örnek veriyim ablam evlendi 1 sene evli kalmadan boşandı tabi çocuğu yoktu sonra iş yerinden biriyle tanisti enistemde daha önce hiç evlenmemiş şuan 2 kızları var ve okadar mutlular ki.. sana da nasip olur inşallah..
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Acele etme lütfen zmn ver kendine yeni taniyorsun sonuçta çocukça var gorumcemin bir arkadaşı vardı adam sözde kabul etti herşeyi evlilik teklifi söz derken sonra vazgeçti çocuğun var dulsun diye yarı yolda birakti 2 yıl beraberlerdi düşün o yüzden hemn karar verme sende belki iyidir ama yinede zmn ver
0 oy
(3,063 puan) tarafından
O evlenmediyse ilerde çok sorun çıkar onu soyleyim canım şuan hersey çok güzel görünür laylaylom olur ama evlenince çok sorun cikar
0 oy
(1,629 puan) tarafından

Bende 18 yaşımda kaçarak evlendim 4.5 yıl evli kaldım eşim okadar sorumsuzduki ailesiyle yaşadım 4.5 yıl boyunca asla çalışmaz beni annesine babasına ezdirirdi aldattı üstüne birde madde kullandıgını ögrendim 1.5 yaşındaydı o zaman oglum ayrıldım ondan oglumuda aldım ailemin yanına geldim sonra işe başladim kendi ayaklarımın üzerinde durdum oğlumu büyüttüm karşıma çok kişi çıktı ama evlenmek istemedim korktum evlilikten yine aynı olacak diye aradan 9 yıl geçti Rabbim karşıma melek gibi bir insan çıkardı o bekar ben evlenmiş ayrılmış üstelik 11 yaşinda çocuklu bir kadındım ama yaşlarımız aynıydı 1.5 yıl kadar konuştuk tanıştık aileler tanıştı derken bana evlilik teklifi yaptı kabul ettim söz nişan yaptık 6 ay sonrada kına gecesi ve nikah yaptım gelinligimle çıktım annemin evinden sil baştan ilk defa evleniyormuşum gibi oldu herşeyim içimde hiç bişey bırakmadı eşim davulla zurnayla çıkardı beni annemin evinden şuan 3. Yılımıza giricez birde bebişimiz oldu 4 aylık çok şükür Rabbime benim en büyük şansım eşim diyorum asla üzmez kırmaz çok seviyor beni tabiki bende onu Rabbim kalbi gönlü güzel insanlar çıkarsın karşımıza hep <3 senin içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah canım benim herşeyden önce çocuguna nasıl davrandıgına bak ona göre ver kararını 

0 oy
(1,487 puan) tarafından
Karşındaki adamın karakteri önemli olan bir arkadaşım vardı kocası 2.çocuğu 7 aylıkken aldattı ondan boşandıktan bir süre sonra başka bekar bir adamla evlendi ondanda bir çocuğu oldu yan yana geldiklerinde hangisi onun çocuğu davranışlarından anlayamazsın hepsi onunmuş gibi davranır arkadaşım babasına vermeyi düşündü bir ara eşi verdirmedi sen annesisin kimse senden daha iyi bakamaz diye maşallah şuan o kadar güzel aile oldular ki karşındaki karakterliyse herşey güzel olur iyi tart davranışlarını
0 oy
(17,624 puan) tarafından
İyice araştır canm evladın da var ona da dikkat et devir çok kötü gözün hep açık olsun bazen aşk sevgi insanın gözünü kör edebiliyor ona göre 
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Bunda linclenecek bişey yok hakkin olan şeyi yapıyorsun ama iyi düşün aşk falan hikaye ikincide biraz daha mantık iş ev araba para girsin devreye çünkü evlenince aşkin yerini bu saydiklarm alıyor aşk karın doyurmuyo güzel sözler kendinde bilirsinki evlenince bitiyor acele etme canim 
0 oy
(11,091 puan) tarafından
Linclenecek ne var ki bundan yanlış bi evlilik yapmışsın edebinle bosanmissin naptın aldattın mi Allah korusun e hayat devam ediyo tabiki de gayet normal bişey hayatına yeni birini alman ama çocuğun varsa daha ince eleyip sık doküman lazım canım ilerde sorun yaratmasin bu durum eşin ve ailesi için üzülme yani çocuğunun başına bişey gelmesin bu devirde kimseye guvenilmiyo 
0 oy
(3,955 puan) tarafından
Benim arkadaşım 2.ye evlendi. Kızı 13 yaşındayken falan. Eski eşi de evlendi. Kız arada babasında arada annesinde onda sıkıntı yok. Kendini de idare edebiliyor. Ama senin çocuk küçükmüş daha sorumluluğu daha büyüktür.

Eşini iyi takip et çocuklara tahammülü nasıl? Özellikle çok çocuklu akraba gezmelerinde falan kuduruk çocuklara yaklaşımı yorumu nasıl diye. Hayırlısı olsun inşallah. 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Linclenecek ne var bunda.herkes dönsün önce bir kendi hayatina baksın kim dört dörtlük.canim sana tavsiyem aceleye getirme .sen ask mask yaşayacak yaşlarda evlenmişsin zaten .ask diye bişey yok öyle bir dünya yok.sevgi saygı varsa çocuğuna iyi bir baba olamaz belki ama iyi bir abi olacaksa koruyup kollayip geçmişini sorgulamayacak biriyse bı müddet geçince evlen ama acele etme .al eline bı kağıt olumlu yonlerini ,olumsuz yönlerini yaz .araştır bu kişiyi iyice bir tanı.sonra üzülme çocuğunda yıpranmasın

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 501 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,233 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 945 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,798 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
26 Haziran 2022 Aile kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu

407,207 soru

12,222,523 cevap

36,817 kullanıcı

...