0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (2,693 puan) tarafından
Kızlar oğlum beş aylık sünnet ettirdim etrafında sünnet olan bebeklere doktorlar pipisini ileri geri yapması gerektiğini yapışıklık mı ne sanırım olmaması için bunu önermiş benim doktor hiçbir şey söylemedi beş aydır hiç doğduğundan beri ne sünnetten önce ne sünnetten sonra öyle bir şey yapmadım yapmam gerekiyor mu gerekiyorsa ne yapmam gerekiyor

9 Cevaplar

0 oy
(4,591 puan) tarafından
Sunnetten once bende yaptim iki oglumada sunnetten sonra yapmadim onu yapmanin amaci iceride idrar kalip enfeksiyona çevirmesin diye
(2,693 puan) tarafından
Yani sünnetten sonra gerek yok mu
(4,591 puan) tarafından
Yok canim
(2,693 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,270 puan) tarafından
Eşim oğluma yapiyo devamlı 21 aylık duyduğuma göre de sünnet olurken çok faydası oluyomus 
(2,693 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Sünnettn sonra gerek yok

2 oğluma da öncesi de sonra sida uygulamdm
(2,693 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(8,062 puan) tarafından
Bana da önermedi canım çünkü oğlumun pipisi gömük değildi ama ablamın oğlunun gömük olduğu için ona önerdi. 
(2,693 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(218 puan) tarafından
Sünnetten sonra da kesinlikle dışarı doğru pipisini açmanız gerekiyor. Benim oğlumu 4 aylık dikişli sünnet ettirdik. Doktor her bez değişiminde pipiyi dışarı doğru çıkar dedi yağ surmemi soyledi ama ben dikisine zarar veririm diye korkuyordum çok acamiyordum. 21 aylıkken pipisinin ucu dışına çıkmıyordu doktora götürelim dedim eşime. Sonra bir gün kalkık haldeyken eşim pipisini geriye doğru ittirmis ve açmış yani yapisiklik oluşmuş. Bı kaç gün yağ sürdüm antibiyotik krem faln sürdüm şu an düzeldi. Çok dikkat edin yapışıklık ilerlerse ikinci bir sünnet daha yapılıyor. O yüzden dikişli ise dikişler düşene kadar pipiyi ileri geri hareket ettirip açın 
(2,693 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(988 puan) tarafından
banada annem söyledi ablamında bebeği var ondan öğrenmiş bende bilmiyodum yapışık olmasım diye ya da idrsr kaldıysa çıksın diye banyoda falan itip bırakıyorum
(2,693 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(10,344 puan) tarafından
Canım senin oğlunun pipisinin geri çekme ypmaya ihtiyacı yok, gömülu pipi olduğu zaman uapılıyor o. Biz sabah akşam 2defa yapıyoruz günde. 

Senle konuştuktan sonra oğlumun pipi derisi yapıştı ve biz operasyonla açtırdk geçen hafta, bugün göturduk tekrar kontrole, doktoru çok güzel açılmış dedi. 

Artık günde 2 defa yapsanız yeterli dedi. Ama dediğim gibi bizim ki gömülu pipi, senin oğluşunun fotosunu görmuştum normal görunuyordu, hala öyle ise ypmanıza gerek yok yani
(2,693 puan) tarafından
Çok saol canım ya sizinki düzeldimi bari
(10,344 puan) tarafından
Şimdilik düzeldi canım şükur
(2,693 puan) tarafından
İyi bari çok sevindim ya
(10,344 puan) tarafından
Saoll canmm❤️
Siz ne yaptınz başladınz mı ek gıdaya, neler yediriyorsun?
(2,693 puan) tarafından
Başladık meyve veriyorum şimdilik ya bazen ağlıyor ne yersem minik minik veriyorum dokunmayacak şeyleri
(10,344 puan) tarafından
Evtt benimki de çok hevesli maşallah vermeyince ağlıyor :D biz yoğurtla başladık, ardından patates balkabağı fln verdim. Sonra muz denedim bakalm öyle öyle gidiyoruz
(2,693 puan) tarafından
Muz yediği gün bizimkinin karnı ağrıyor galiba ya
(10,344 puan) tarafından
Bizimki de dünden beri kaka yapmadı daha :/ ek gıda döneminde normal sanırm böyle olmaları
(2,693 puan) tarafından
Zeytin yağı kullanıyormusun
(10,344 puan) tarafından
Henuz denemedim canım. Bugün azck versem mi acaba? Hala ypmadı kakasnı
0 oy
(17,422 puan) tarafından

Bana da demişti ben yapmadım bin pişman oldum sonradan. Pipisi yapıştı ikinci sünnetini oldu :(. Pek bişey gerekmiyor aslında her alt açmada pipisini aşağı doğru masaj yap kapanmasın diye 

(2,693 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
0 oy
(441 puan) tarafından
Bu çok yanlış bir uygulama enfeksiyon riskini artırıyor. Doktorumuz arada bir yap sürekli yapma enfeksiyon kapar dedi. Arada bir bak beyaz bir şey var mı yok mu kızarıklık vs. Sürekli yapmamalisin
(2,693 puan) tarafından
Teşekkğr ederim

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 797 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (2,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 183 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 266 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,011 puan) tarafından soruldu

411,031 soru

12,371,721 cevap

42,448 kullanıcı