0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (733 puan) tarafından

image

image

Kixl

imagear yatak odam bu şekilde renkler 3.gorsekdeki gibi mavi kahve tonlari fon perde alacam iki kanat ne renk alayım. 

image

6 Cevaplar

0 oy
(733 puan) tarafından
Kum beji yada ay taşı beji istemiştim tiramusu kahve çokmu saçma olur 
-Reklam-
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Çok kapalı renkler yatak odan bence dümdüz boydan boya tül yaptır daha ferah durucaktır
(733 puan) tarafından
Sevmiyorum kuzu tül, üstüne tül ben hiç sorma ***** gibi bu modelden aldım değiştirince bembeyaz Bi yatak odası alacam insallah
(1,717 puan) tarafından
Çok kapalı renkler ya fon giider mi bilmiyorum yada yatak odan genişse belki ama bence sadece fonsuz tül daha hoş olacak gibi
(733 puan) tarafından
Geniş birde çok boş duruyor inanki oda fon Bi güzellik katıyor
(1,717 puan) tarafından
Genişse olabilir araştır güzel bir renk al havası değişir enazından
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Açık gri, gümüş gri veya badem ezmesi rengi açar odayı. Benim oda beyaz en altta ametis rengi var ondan fonlarım blackout. Uyurken ışık sevmiyorsanız tercih sebebi
(733 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum kuzum
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Gece mavisi diyorum 
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Bak sana bi akıl vercem yaparsan ömür boyu bana tesettür etcen ben salona koyu gri fon yaptirmistim sonra oğlum doğdu uyku sorunu vardı gündüz asla uyumazdi her yolu denedim olmadı son çare salondaki fonu soktum yatak odasına taktım gece gece lambası taktın onun işi ne kadar aydınlatır oyle oluyordu odam benim oğlanin uykusu duzedi hala eşim o perdeyi salona geçirmemi istemiyo geceden gelince güzel uyuyomus karanlik oluyo diye ben yerinde olsam yatak odası için köyü bi renk tercih ederim 
(733 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum, benim oğlan doğduğundan beri dediğin şekilde uyuyor evde panjur var indiriyorum panjuruu gece lambası tamamdır
(10,512 puan) tarafından
Aaa tamam o zaman şey yap ben bu renklere kremit rengini çok yakıştırıyorum mavi ve kahve tonlarına hem patlatır
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Bence fonu boşver mobilyalar çok koyu zaten fonu da takarsan iyice boğar

Ama illa fon olsun dersen krem veya bej rengi bir halıyla yatak örtüsüyle aynı renk fon seçebilirisin daha ferah olur
(733 puan) tarafından
Yatak örtüsü krem bej arası hali yatak odasıyla uyumlu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
6 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Arife.. (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 202 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 371 göst.
8 Mart 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,975 soru

12,102,331 cevap

36,420 kullanıcı