0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (5,327 puan) tarafından
Ya iki cift beyaz spor ayakkabim var ikisinde calmislar esimin kizimin ayakkabisi duruyor benimkini goturmusler saka gibi

15 Cevaplar

+1 oy
(2,462 puan) tarafından

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir :D Geçen sene kışın eşim botlarını dışarda unutmuştu terliklerini çalmışlardı botlar duruyordu enteresan değil mi :angel:

(5,327 puan) tarafından
Valla gitmeyeydi iyiydi.d.d.d
(1,207 puan) tarafından
Terlik lazımmış denemki :D
(2,462 puan) tarafından
Aynenn ☺️ @Kelebek&  öyle tabi canım ama sağlık olsun napcan @Meleksss
-Reklam-
0 oy
(13,068 puan) tarafından
Kapida terlik bile birakmayan ben :)
(5,327 puan) tarafından
Kiz  normalde hep dururdu tozdu bide yikayim diyordum gitti.d
(791 puan) tarafından
Neyse ki yikadiktan sonra gitmemiş kız :))) ben yikadigima daha çok üzülürdüm :))
0 oy
tarafından
Allah bildiği gıbı yapsın 
(5,327 puan) tarafından
Aminnn insallahhhh
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Biz eskileri koyuyoruz ev kalabalık görünsün diye.yenileri konurmu kapıya :))
(5,327 puan) tarafından
Kiz yeni degildi ki gecen yazin aldm en sevdigimdi bi tanesi zaten iki tane spor ayakkabi var ikisini de götürmsler.d
(2,537 puan) tarafından
Ozaman çalan kadindir ,ihtiyacı varmış demekki :)))
0 oy
(6,999 puan) tarafından
Geçmiş olsun iyi hatırlattın oğlumun topu kapıda sabah yerinde bulamayabilirim en iyisi kalkıp alayım :) 
(5,327 puan) tarafından
Anam keske topumizu alsalrdi da ayakkabimi almasalardi 2000den oldum.d
(6,999 puan) tarafından
Yazık olmuş :D
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Ülkenin geldiği duruma bak ya Allah ıslah etsin.
(5,327 puan) tarafından
Gecen gece bir daireden 4ayakkabi calmislar bide aksam zamani misafir ayakkabisiymis
0 oy
(7,692 puan) tarafından
Kız dikkat edin de birgün siz çalışmayın vllh hiç şaşırmadım 
(5,327 puan) tarafından
Anlamadim
(7,692 puan) tarafından
Yani öyle ki hırsızlık artık herkese normal geliyor bu devirde yani cevrendekilere dikkat etmek lzm...hani ayakkabı çalınmış ya artık hep sizin kapıda çalınan bişey olsa alışirlar oraya
0 oy
tarafından
Gecen sene ramazan bayramı günü iki oğlumun tek marka ayakkabılarını götürdüler kim götürdüyse haram zıkkım olsun 
(5,327 puan) tarafından
Valla benimkide oyle ya markaydi esimin ki de markaydi benim ikisini almislar bugun bir ayakkabiya 1430verdim
0 oy
(5,658 puan) tarafından
Ayy gecmis olsun bizim.de yan komsu daha yeni evliydi kapidaki pahali ayakkabilari almislar gitmisler ben o zaman daha bekardim bizdeki kamerayi falan sormuslardi bizim ki sadece bizim evi cekiyordu bakkal vardi bizimde kapinin göbegini patlatmıslardi Allahtan kardesim uyanikmis daha gurultuye kalkip bakmis adam kacmis Allahtan fark etmemis kardesim adamin pesine kesin duserdi al başına belayı sabah annem ekmek alirken fark etti kapiyi o zaman taktirmistik bizde kamerayi 
(5,327 puan) tarafından
Bende taktircam artik kamera ya
0 oy
(8,479 puan) tarafından

Bende küçükken babam yeni ayakkabı almisti daha 1 kez giydim ertesi çalınmıştı çok üzülmüştüm durumumuzda yoktu hala tranva bende :D

(5,327 puan) tarafından
Kiz hic calinmamsti ayakkabim ya kotu oldu durduk yere masraf
0 oy
(149 puan) tarafından
Ayakkabiui aldım 2 saat giyindim ve çalındı 
(5,327 puan) tarafından
Uffff o daha kotu
0 oy
(10,368 puan) tarafından
Benimkini bir kere eşimin. Bir kere kaynimin bir kere çalındı kamera taktik binaya artık çalınmıyo
(5,327 puan) tarafından
Kiz burdakiler kapiyi kapatmiypr ki hic
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Ev içinde ayakkabılığın yoksa kapı önüne kilitli ayakkabılıklar var onlardan al canım. Şimdi ayakkabılar da pahalı en basit bir ayakkabı 1000 tl-3000-5000 o yüzden kilitli dolap ev iyisi 
(5,327 puan) tarafından
Ev icinde var da genelde böyle olmamisti
0 oy
(11 puan) tarafından
biz bi gun kapiyi acinca aniden karsimizda bizim kapıya dikilmiş birini gördük. O günden sonra eşim evin onune kamera taktırdı kapıya. kapıyı açmadan kim gelmiş görüyoruz yani ya da çalınma falan olsa kamerayı görünce gidiyorlar
0 oy
(2,898 puan) tarafından
Benim de çok sevdiğim terliğim çalınmıştı hala aklıma geliyor geldikçe sinirleniyorum ya alan hayrını görmesin pis hırsızlar 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 675 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,783 soru

12,455,416 cevap

46,463 kullanıcı

Kategoriler

...