0 oy
755 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (144 puan) tarafından
İlk doğumumu özelde yaptım 2 sene önce 3 bine bugün doğum ücretini sorduk 15 bin dedi 

Çevremde herkes devlette de aynı devlete git diyor düşününce bana da gerek yok o parayı vermeye diyorum ama bi yandan da özelde en azından eşim yanım da olacak devlette almıyorlar  son 2 ayım kaldı kafam çok karışık siz olsanız verir misiniz özele o fiyatı bu arada durumumız o kadar yok   normal bi geçin imiz var 

28 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından

Ben ilk doğumunu özelde sezeryan bir şekilde yaptım denizli denipol hastanesinde sana yemin edebilirim ki hafif acılar dışında iyiydim bebek gibi baktılar 

Arkadaşim 2. Bebeğini devlette yaptı Konya'da bin pişman akşam 9 da bana ağrı kesici yapın lütfen diye ağlamış hemşireler ise saat 12 de yapılacak diyip hemşire odasında kısır yapmişlar güle oynaya
Ve ölmüş ölmüş dirilmiş arkadaşım diyor ki durumun varsa tekrar özelde yap ben mahvoldum ve kötü hatırlıyorum o günü diye söylüyor
-Reklam-
0 oy
(2,072 puan) tarafından
15 bin çok uygun 
0 oy
(799 puan) tarafından
İlk doğum Özel hastanede oldu hiç memnun kalmadım ikinci ve üçüncü doğum şehir Hastanesi'nde yaptım çok memnun kaldım Doktorlar çok iyiydi doğum sırasında midem bulandığında ağzına tas tuttular çok ilgilendiler ağzımı sildiler odaya çıktığım zamanda sürekli Doktorlar gelip kontrol ettiler Ben çok memnun kaldım şehir hastanesinden Bir de şu mantığı düşünüyorum özellerde  5 doğum yapıyorsa doktor devlette 15 doğum yapıyor daha tecrübeli olduklarını düşündüğüm için ben her konuda devletciyim. Hatta ikinci çocuğumda doktor resim çekmemi ister misiniz deyip çocuğumun yeni doğan resimlerini kendi telefonuyla çektirmişti hemşirelere
(144 puan) tarafından
Ay ne güzel insana denk gelmişsiniz ben kızıöda özelde yaptım doktora resim istediğim halde yasak dıyerek çekmedi
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Kontrollerime ozele gittim ama dogumu devlette yaptim sszeryandi esim ister ozelde yap ister devlette yap oraya vercegimiz paraya bilezik yapim dedi bilezik yaptirdim ben
0 oy
(251 puan) tarafından
Durum varsa kesinlikle özel. Devlette hele ki normal doğum olacaksa tek başına bırakıyorlar annemle kardeşimi 5 dakika zor koydular yanıma hemen çıkın çıkın diyorlar 
0 oy
(325 puan) tarafından
Asla ve asla devlete gitmem. Allah düşürmesin
0 oy
(991 puan) tarafından
15 bin hiçbir şey. Geçen sene 20 bine yaptim
0 oy
(6,892 puan) tarafından
Eğer yakınımda özel olmuş olsaydı özel isterdim benim oturduğum yere özel uzak ve her zaman araba olmuyo o yüzden üniversite hastanesinde doğurdum her ikisini de ilkinde 24 saat dolmadan çıktım ikinci de 2 akşam kaldım sezaryen olduğu için başımda annem görümcem kaldı eşimde girip çıkıyordu 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 59 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 143 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sunflower (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 111 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 341 göst.