0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (627 puan) tarafından
Soruyu nasıl soracağımı bilemedim. Demek istediğim 20 aylık park beşikte uyuyor hep aynı odada bizimle. Uyanınca beşikten kendisi çıkamaz fermuar içerden açılmıyor. Ne zaman beşiğin fermuarını açtınız veya kalkıp çıkabileceği yatakta yatmaya başladı? Kendi odasina geçince yatağı var ama cesaret edemem herhalde daha ya. Ben duymazsam, tehlikeli bir şey yaparsa vs. Siz ne zaman öyle yatırmaya başladınız acaba cevap verirseniz çok sevinirim 

5 Cevaplar

0 oy
(782 puan) tarafından
Emeklemeye başladığında bı bakıyordum yanımda yada tıkırtı geliyordu. Bizimki de park besikti oturmaya başladığında üst bölümü iptal edip altta yatırdım zaten fermuar bozuk olduğu için yarı açıktı tehlike şeyler yoktu sıkıntı olmadı 
(627 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(782 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(2,208 puan) tarafından
17 aylık 2 haftadır kendi odasında uyuyor benimki kapıları kapatır korkmaz karanlıktan falan telsizi var ama uyanıp çıkarır kapanır diye oda kapısını söktüm yatarken diğer bütün odaların kapısını kapatıyorum kalktığı gibi yanıma geliyor 

Ama o kadar alışmışım ki oğlumla aynı odada yatmaya bir tarafım hep boş 

Büyüyor ve bu bana acı veriyor yavaş yavaş o bana bağlı olduğu zamanlar gidiyor gibi 
(627 puan) tarafından
Gerçekten öyle ya. Bende nasıl ayırıcam bilmiyorum, istemiyorum da. Üç gün denemistik park beşiğinde kendi odasinda uyudu. Kızım için sorun olması ama ben yapamadim aldım gene yatak odasına
(2,208 puan) tarafından
Öyle çok zor ama kardeşimden biliyorum annemin odasında kendi yatağında uyuyordu şimdi 3. Sınıfa gidecek kendi yatamiyor odasında annemle yatıyor öyle olsun istemediğim için içim yana yana odasında uyutuyorum artık öyle daha zor
(627 puan) tarafından
Bende iki üç ay sonra düşünüyorum artık canım
0 oy
(723 puan) tarafından
Benim ikisi de yürümeye başladıktan 2,3 ay sonra kendi gelmeye başladı.Ben onşardan önce uyandığımız için hiç olumsuz birçey yaşamadım.Bir iki kez de uyuyakaldığım oldu.Kızım gelip uyandırıyordu.En kötü uyanma sesine uyanıyordum ama.
0 oy
(5,666 puan) tarafından
21 aylikken park besikten cikmayi ogrendi. Sabah uyaninca cikar yanimiza gelir.  Henuz bizimle ayni oda da yatiyo 32 aylik suan. Eylul gibi kendi odasina gecirecegim. 
0 oy
(4,058 puan) tarafından
Bir yaşından itibaren odasında yatıyor kızım şuan 3 yaşında yine odasında uyuyor kendi gidip yatar sabah kalkınca gelir yatak odasının kapısına vurur gel dersem gelir anne kalk sabah oldu günaydın der 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 211 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 325 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yaprak mert (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.