0 oy
98 göst.
Aile kategorisinde (345 puan) tarafından
Günaydın kızlar biz şehir degisikligi yaptık 3 buçuk ay oldu ve bu 3 buçuk ay da çocuklar ve biz sürekli hasta olduk şimdi oğlum yine rahatsız ishal ve kusma var eşim her hastalanmalarinda dikkat et dikkat etmiyorsun şunu şöyle yap bunu böyle yap der ama bu her seferinde böyle ben bu çocukların annesiyim ben bu çocukları bulmadım dedim bugün artık ben cocuklarimin hasta olmasini istermiyim ben bu çocukları o zaman fanusta büyütmem lazım artık gına geldi bana patlama noktasindayim sizce ben mi abartiyorum bu konuda 

4 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
Hani şehirden hangi şehire gittiniz
(310 puan) tarafından
Hava değişikliği yaşıyolardır
(345 puan) tarafından
Maalesef öyle işte bunu eşim anlamadi gitti sürekli dikkat et bunu böyle yap şunu şöyle yap beni yonetmesinden bıktım ki ben niye cocuklarimi hasta edeyim cocuklarimin dusmanimiyim
(310 puan) tarafından
Ya biz ne kdar dikkat edersek edelim olacak olan oluyo maalesef eşler bunu anlamıyo
(345 puan) tarafından
Maalesef anlamıyorlar anneligimi sorgular oldum sayesinde acaba benmi yapamıyorum diye ama çevrem asla öyle birşey demiyor
(310 puan) tarafından
Yok canım öyle düşünme hangi anne ister çocuğu hastalansın
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Biz de Adana'ya gittik kalıcı kalmaya.surekli hasta olurduk anneme sıkıntılar gelirdi ve rahatsız olurdu her daim. Baktık olmuyor havası mi suyu mu insanları mı bizi bu hale getirdi bilemedik. Kalktık tekrar memelekete döndük şükür sorun kalmadı belki siz de memeleketi ozluyorsunuz
(345 puan) tarafından
Valla bilmiyorum kuzum yaa artık kafayı yiyecem ve sürekli suclanmaktan da bıktım cocuklarimin dusmaniyim sanki aslen gaziantepliyiz ama Gaziantep bize yaramadı İzmir'de böyle sorun yoktu valla
(684 puan) tarafından
Hmm peki tekrar dönme şansınız var mı? Ya çocuklar orda büyüdü oranın havasini insanlarına alıştı belkide ondan. Antebe de alışır zaten ama uzun sürer Rabb'im yardım etsin size canım
0 oy
(475 puan) tarafından
Bayağı büyük bir hava değişikliği olmuş nemli bir yerden aşırı sıcak bir yere geçmişsiniz çocukların alışması zor eşinde çocuklar için endişeleniyor sanırım ama bana böyle baskı etmesi çok saçma bilerek hasta etmiyorsun sonuçta sen de bu kadar takma kafana ishalliğe geçecek şeyler yedir Yoğurdun içine nişasta kat patates bol bol yedir
(345 puan) tarafından
Canım çocukları düşünüyor evet ama her zaman böyle sanki ben çocukların annesi değilim yaa valla yoruldum İnanki suclamasindan ishal için şu 3 gündür baya savaş veriyorum ilaçta veriyorum tabi daha fayda etmedi ilaçlar bana tepki vermesi hoşuma gitmiyor üstelik bunu herkesin içinde yapıyor
(475 puan) tarafından
Haklısın gerçekten bende sinir olurdum
0 oy
(751 puan) tarafından
Klasik Eş modeli ay ne saçma konuşuyor sanki anne bilerek hasta etmiş gibi anne can atıyor hasta olsunlar dıe annenin canından can gidiyor çocuğu hasta olunca ama anlamıyorlar. 

İlgili bir soru bulunamadı

404,474 soru

12,117,053 cevap

36,463 kullanıcı

...