0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (4,548 puan) tarafından
Oğluma tuvalet eğitimine başladık bugün 2. günümüz ve yaklaşık 3 yaşında. Lazımlığa hem küçük hem büyük tuvaleti yapıyor, kaçırmaları 1-2 sefer oldu o da normal. Tek sıkıntımız ben sormadan söylemiyor, sık sık sorup götürüyorum bu nedenle. Ortalama ne kadar süre sonra kendileri söylemeye başlıyorlar? Bilgilerinizi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler. 

12 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Bende şuracıkta bekliyim 
(4,548 puan) tarafından
:))). Umarım kıs sürüyordur.
-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından
Daha çok başındasıniz ve masallah iyi gidiyormuş 1 hafta içerisinde kendi de söyler ilk zamanlar surekli gitmek istiyorlar sonra oturuyor ama . Geceyi de buraktirin yoksa gündüze alışıp geceye de alismayabilir
(4,548 puan) tarafından
Biliyorum tabi erken ama umarım çok sürmez söylemesi, sık sık sorunca hoşuna da gitmiyor çünkü. Teşekkür ederim.
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Ben saat başı soruyorum kendi de belli ediyor zaten eli hemen arasına gidiyor kıvranıyor ama tuvaletim var demiyor zamanla o da oturacaktir assa yukarı 1 hafta oldu bizimde 
(4,548 puan) tarafından
Bizimki büyükte belli ediyor da küçükte duruyor bacaklarına bakıyor sadece akınca :)
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Benim kızım hiç söylemeyen bir çocuktu 5. günde ikisinide söylemeye başladı. Sık sık sormayın bırakın kaçırsın. Sık sık sormak eğitime zarar verebiliyor. 1 haftada tamamen öğrenmiş olur.
(4,548 puan) tarafından
ay hadi inşallah,teşekkür ederim
(2,257 puan) tarafından
Rica ederim eğitim süreci ne kadar sakin ve sağlıklı olursa okadar erken çabuk öğreniyorlar canım kasma ve heryere yapacak üstünede yapacak bunu kabul et ve sabret. Hemen ögreniyorlar beklentin ne kadar az olursa okadar çabuk işin içinden çıkacaksın.
(4,548 puan) tarafından
Onlarda sıkıntı yok, süreç 2. gün için iyi hatta bence.  :) Ama bunaltmak istemiyorum sürekli sorup, o yüzden bilgi almak istedim kendisinin söylemesi konusunda.
0 oy
(83 puan) tarafından
Benim kızım da 22 aylık 14 gün oldu bırakalı ilk hafta hep ben söyledim öyle yaptı diğer hafta kendi söyledi. Maşallah çabuk öğrendi . Belli bir süre sonra tutmayı öğreniyorlar az sabır lazım canm
(4,548 puan) tarafından
1 haftada söylerse hiç sorun değil güzel olur. :) sizi de tebrik ederim erkenden bitirmişsiniz.
(83 puan) tarafından
Çok şükür bende bu kadar erken süreceğini bilmiyordum :)
(4,548 puan) tarafından
aman maşallah diyelim
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Bizim 4. Gün sonunda kendi yapmaya başladı. Söylemiyordu bana. 1. Hafta sonunda gece uyanmaya başladı çişim var diye. 
(4,548 puan) tarafından
Darısı başımıza sevindim, inşallah erken söyler bizimki de.
0 oy
(16,554 puan) tarafından
Sormadan söylemezler ilk başta iki gün ful altına yaptı sonra ben o demeden götürdüm yaptıkça öğrendi bı hafta oldu kendisi söylüyor bazen.

Uzun süre girince ben götürüyorum. Çok şükür çabuk kaptı kaka da yapınca kabızlık sorunu nedeni ile korkuyor oda zamanla artık 
(4,548 puan) tarafından
Ortalama olarak 1 haftaya söyler demiş çoğunluk, hadi inşallah.
tarafından
Benim kızımda kabız oldu korktu yapmaya baktım geldi ağlayarak karnım ağrıyor zorluyordu yapmamaya çalışıyordu aldım tuvalete götürdüm hadi yap karnın iyileşecek bir daha zorla dedim baktım yaptı mutlu oldu baya sonra öğrendi
0 oy
(417 puan) tarafından

Kızım 24 aylık bi hafta oldu başlayalı ilk başlarda ben söylerdim götürürdüm şimdi o söylüyor ama yaptıktan sonra :) bu da iyi en azından söylemeyi öğrendi. inşallah yapmadan önce söylemeyi de en yakın zamanda öğrenir.

(4,548 puan) tarafından
Başarılar size de :)
(417 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Oglum 24 aylik. Ilk iki uc gun ben sordum.  2  3 defa kacirdigi oldu. Simdi bazen ben anliyorum goturuyorum bazen de kendisi soyluyor 
(4,548 puan) tarafından
Eh iyi ilerlemiş yaşı ufak olmasına rağmen, maşallah.
0 oy
(98 puan) tarafından
En fazla bı haftada canm çocuktan çocuğa degisiyo bnm kızım 3 günde sylemeye basladi canm oğlumda 5 gün sürmüştü snra tabi birden alismiyolar ara ara kacirmalari oluyordu oda normal 
(4,548 puan) tarafından
Ay ara ara elbet devam eder de söylemeye başladıktan sonrası çok rahat olur diye umuyorum :) teşekkür ederim
(98 puan) tarafından
Bnde canm yeni öğrettim kızıma 2 yaşıni geçti doğumum olmadan öğrensin dedim smdi kendisi gidiyo maşallah usta oldu kurtuldum yani inşallah sende bı an önce kurtulursun
0 oy
(20,085 puan) tarafından
Birnkac haftaya hallolur muhtemelen. Maşallah kolay öğrenmiş. Hızlı ilerler 
(4,548 puan) tarafından
İnşallah dostum. İkide bir sormak yoruyor :)
(20,085 puan) tarafından
Böyle oluyo ama ya. Çok yakında tamamen öğrenmiş olur ☺️
0 oy
tarafından
Kızım kendi söyledi çişim geliyor diye sonra bezi çıkarıp tuvalet götürdüm o günden sonra tuvalette yaptı daha takmadım kendisi söylüyor anlat bol bol senin tuvalet gelince göster bak tuvaletim geldi ben tuvalete gidiyorum fln böyle anlat yoksa kirli oluruz pis olmayalım böyle böyle anlat belki yola gelir

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 77 göst.
0 oy
6 cevap 93 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Anneymben (869 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 68 göst.
+1 oy
7 cevap 53 göst.

411,009 soru

12,369,339 cevap