0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (7,795 puan) tarafından
Bi antalya'lı olarak bilmiyorum maalesef genellikle AVM tarzı yerlere gittiğimiz için pek bilmiyorum çocuklarla çok kalabalık olmayan piknik nerlerde yapabiliriz su  kenarı filan bildiğiniz yerler varmı aşkolarrrr

6 Cevaplar

0 oy
(20,214 puan) tarafından
Biz genelde sarisuya gideriz . Çok kalabalık olur ama. Duzlercamina da gidebilirsiniz. Ama oralar kalabalık oluyor. Doyran göleti sakin olur. Kapuz kanyonu var. Oraya gitmek istiyorum. Ama daha nasip olmadı. 

Mangalsiz piknik yaparız dersen düden park. Ya da kepez orman parkı. 

Şimdilik aklıma bunlar geldi. 
tarafından
Fatma doğal o kadar çok yer var ki benim bile hala görmediğim şimdi program yaptik her pazar farklı bir koyda kampa gidicez karavan var ama ranzalı çocuklar için yatağı ondan korkuyorum biraz
(7,795 puan) tarafından
Ayyy hayalimdeki gezi planı işte :) benim adam tam ölü, z ya sevmiyor gezmeyi banada gitceniz yerleri söyle kız ikna ederim belkim :D
tarafından
Kuşum çocuklar küçük ya hirayi babası oyalar bebek zaten biz nereye ikiside suyu seviyor eski kemer yolundan girince cennet koyu var ilk oraya gidicez önümüzdeki Pazar ama karavana izin veriyor mi bilmiyorum artık bekçi falan varmış ordan sonra Adrasan sonra Olimpos sonra kaputaj plajı finikeyle Demre arasında da güzel plajlar var bide phaselis antik kenti falan var :) kemerin zaten beldibiyle Tekirova arasında çok yer var sakın sakın tertemiz kelebekler vadisine kadar gdieirm sonra da Fethiye küçük samanlık büyük samanlik koyları var çok güzel
(20,214 puan) tarafından
Oyyy karavan hayalim benim de ☺️ iyi eğlenceler size ☺️
tarafından
İşte fırsat olacak şöyle :) karavanla ben asıl Karadeniz istiyorum ablamın kayınpederi ev yaptırıyor rizeye bitsin ilk isim oraya kaçmak yeşile hastayım
-Reklam-
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Canım antalyayi bilmiyorum ama Alanya'da İncesu var tatile gittiğimizde oraya gideriz
(7,795 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bakayım bi
(1,279 puan) tarafından
İncesu yazmışım canım kusura bakma İncekum
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Kurşunlu şelalesine gidebilirsiniz aracınız varsa hem şelale hem mağara hem hayvanlar hemde piknik alanları var. Çok güzel biryer tavsiye ederim. Ama denize girecek biryer varmı bilmiyorum orda
(7,795 puan) tarafından
Kız o bizim dibimizde gideriz arada oraya sıkıldık artık :D teşekkür ederim cnm yinede ❤
(2,252 puan) tarafından
Valla ben 8 senedir antalyadayım ve ilk defa gittim hayran kaldım mükemmel ya
(7,795 puan) tarafından
Evet çok güzel yer ☺
(2,252 puan) tarafından
Denize giriliyormu kız orda hiç varmı orda diye bakmadım
0 oy
(7,795 puan) tarafından
Yokmu kızzz bilen gidennnn
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Antalya da yaşamak kadar güzel birşey yokken neden AVM ye gittiniz hep :(( 
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Canım Antalya da kalabalık olmayan yer yok. Hele bir de şu kenarı bir de pazar günü. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 98 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Maviyesil (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
14 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde sweet rainbow (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
25 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
9 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Sultanhanim (100 puan) tarafından soruldu

411,550 soru

12,389,035 cevap

43,698 kullanıcı

Kategoriler

...