0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Mrb kızlar dün ben şoktan meyveli kek aldım yedik bi güzel 2.3 saat sonra bende karın ağrısı kusma halsizlik baş dönmesi kalp çarpıntısı yapmaya başladı ve hala öyleyim kemiklerim sızlıyor bulantim yine var ve 4 yaşındaki kızım da yedi baya kekten benden 1.2 saat sonra da oda başladı kusmaya sabaha kadar istifar etti ve şuan baygın gibi uyuyor şimdi diyeceksin hastaneye neden gitmedin üşütme sandım düzelir zannettim ne bileyim gitmedim şuan baygın halsiz Bi şekilde yatıyor sabah yine epey kustu ne yediyse çıktı bu gıda zehirlenmesi mi 2 yaşındaki kızım yemedi onda bisi yok çok şükür ama ben ve 4 yaşındaki kızım perişanız 

10 Cevaplar

+3 oy
(1,458 puan) tarafından
Neden hâlâ gitmiyorsunuz 

Ya da ambulans cagirmiyorsunuz
(11,822 puan) tarafından
Gökten vahiy bekliyorlar heralde  hastaneye git diye. Allahım fıda zehirlenmesi olduğunu biliyor çocuk perişan diyor
Hastaneye gitmek = -
Anneler sohbete yazmak= +
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bekleme cânim gidin hastaneye rabbim şifa versin 
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Ambulans çağır hemen. Elinden kayıp gidecek çocuk . Baygın halde yatıyor diyorsun. Onun dayanma gücü ne kadar olacak küçücük bebek daha.
0 oy
(187 puan) tarafından
Bnm oglum bile usutse bi kere kussa hemen hastaneye koşuyorum siz zehirlenmek bahsediyorsunuz bu en buyuk sikinti hala nedem bekletiriyorsunuz anlamiyorm hersey cok gec olablir birsey olsa nasil kaldiricaksiniz merak ediyorm size birsey olmaya blir ama o cocuk kaldiramayablir bunyesi
0 oy
(915 puan) tarafından
Acile gitmelisin mutlaka bişey dokunmuş yazık çocuğa benimki bi kere kustu hemen acile götürdüm ayrandan zehirlenmişti yani ondan şüphelenmiştik
0 oy
(903 puan) tarafından
Şok tarihi geçmiş satıyor bakmadan yemeyin
0 oy
(3,845 puan) tarafından
Bunu yazmak için buraya kayıt oldun Allah'ım ya rabbim 

Tamam üşütme sandın başta okey 

Ama hâlen öyle arasana ambulansı

Bas git hastaneye 

Birde sen buradan birisin linç yerim diye yeni üyelik açtın 
0 oy
(3,747 puan) tarafından
Aynısı cuma günü oldu. Oğlum da bişey yoktu bi an da kusmaya başladı ama nasıl kusma su içse çıkartıyor. Akşam 10 da başladı baktım olacak gibi değil güçsüz düştü acile götürdüm. Bağırsak enfeksiyonu dedi salgın varmış serum verdi ağrı kesici ile beraber. Dün bütün gün ishaldi mahvolduk. Antibiyotik ve 2 şurup daha verdi çok şükür bugün daha iyiyiz. İhmal etmeyin gidin doktora. Akşam 10 dan gece 3 buçuğa kadar zaman geçti ama kana bile bulaşmış dedi doktor 
0 oy
(11,034 puan) tarafından
Çocuk baygın yatıyor diyip hala gitmemek?
0 oy
(2,766 puan) tarafından
Hastahaneye gitseniz iyi olur yazık çocuğa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
25 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde 52pecmr (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
25 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Şansımbebegim (345 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,268 soru

23,690,932 cevap

310,946 kullanıcı

...