4 gün önce en yakın arkadaşım çok sevdiğim komşum doğum yaptı dün de eve geldi kocası ve kardeşi bebek için hoşgeldin partisi düzenlemiş evi suslemisler pasta yaptırmışlar çiçekler balonlar çok güzeldi eşi de eşimi aramış bizim baldızlar da gelsin sürpriz olsun diye bir arkadaşımız daha var ben normalde asla gitmezdim sonuçta bebek yeni davete icabet için gittik kimse hoşgeldiniz fln demedi eşi özellikle biz geldikten sonra bir değişik oldu eve bebek geldi bize asla göstermediler kayinvalidesi ve eşi yatak odasına götürdü bebeği arkadan annesi gitmişti hepiniz topandiniz bebek sıkıldı dedi bize demedi ama ben üzerime alındım zaten diğer odadaydik duydum neyse 15 dk olmadı biz hemen kalkmaya çalıştık kapıya kadar gittik annesi asla göndermedi pasta yemeden gitmeyin çok kırılırım dedi annesi de çok iyi biri hatrindan birer dilim pasta aldık yerken eşi bize ters ters baktı hayatimin en kötü günlerinden biriydi bir yerde istenmedigimi bu kadar hissettim arkadaşım ve annesi yanında olduğumuza çok mutlu oldu ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem hemen çıktık gittik şok oldum evi gidince arkadaşım mesaj attı kızlar siz pek rahat edmediniz sanırım diye lohusa olduğu için birşey demedik tabiki ona hissetirmedik ama ne biliyim eşinin hem davet edip hemde bu şekilde davranması nasıl bir insanlık anlamadım benim bebeğim olmadığı için kıskanırım diye düşündüler sanırım oysa ki öyle bir insan değilim benn