+1 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından
Kaynanam ben evden gidince evimden eşyalarımı alıyor çay kaşığı almıştım kendime almış yani benim kullandığım çay kaşıkları ve birşey demiyor aldım felan demiyor oğlumun evidir istedigimi alırım kafasında görümcem var 9 yaşında ama konuşma hal ve  hareketi eşimle bir yere gideceğimi duyunca bende gelim bende gelim diye ağlıyor eşim bile diyor gorumcelik yapıyor sana herşeyime karışır küçük haliyle birazdan kaynanama kasıklarımi senmi aldın diye soracağım yani o almış en azından söylesin ya ne saçma bir aile anahtarını verme diyenler olacak kocam olacak şahıs veriyor 

8 Cevaplar

+2 oy
(1,207 puan) tarafından
Keşke oğlunu da alsa evinden de kurtulsan.
(272 puan) tarafından
Ay keşke görümcem bütün eşyalarıma karıştığı için şuan oğlumun emziği kayıp kutuya kattım diyor bulamıyorum eczaneler de kapalı ne yapacağımı bilmiyorum sabahtr arıyorum bulamıyorum birşeyi bir yere koyunca artık bulamıyorum
(1,207 puan) tarafından
Kocanı ara nöbetçi eczaneden alsın
(272 puan) tarafından
Arayıp söyledim tamam dedi ama alacağını sanmıyorum
(1,207 puan) tarafından
Getirene kadar ara azcık dişli olun ya.
-Reklam-
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Büyük terbiyesizlik. İhtiyacı varsa gitsin alsın. Bide demek ki senin evini mi karıştırıyor ki öyle alıp alıp gidiyor 
(272 puan) tarafından
Karıştıriyorlar valla kayınbabam ben yokken yatak odamda namaz kılıyordu
(209 puan) tarafından
Cay kasigi ihtiyac mi ya kasiginin sapıyla karistirsin sekersiz icsin:D Cokkk yuz vermisssin canim sen
(2,322 puan) tarafından
Namaz kılacak başka yer mi yokmuş, kendi evi ne güne duruyor senin evin senin özelin yatak odan ne alaka... Bence sen çok susuyorsun
0 oy
(988 puan) tarafından
eğer üst kilit varsa çıkarken orayı da kitle.bu resmen hırsızlığa girer ayıp yani gerçekten.eşinin anahtar vermesi de ayrı saçma olay.bi durum olur bşe olur verir ama  niye dursun orası sizn mahreminiz sonuçta.aynı kişi misin bilmiyorum bu 9 yaşındaki görümce olayını hatırlıyorum el rle tutıştuğunuzda ayırmadı vs.Canım senin bunlarla böyle baş etmen çok zor kocanı ikna etmenin yolunu bulman lazım.eğer o hatırladığım kişiysen hamile olduğunu hatırlıyorum. yani çok zor olur hele bebekten sonra
(272 puan) tarafından
Yok o ben değilim
0 oy
(2,947 puan) tarafından
İzinsiz alınan herşey hırsızlık olmuyor mu. Ne ayip ya. 
0 oy
(2,649 puan) tarafından
Nasıl gelip alıyor anahtarmı var k.validende
(2,649 puan) tarafından
Eşini uyar vermesin o nedir öyle sizin evinizin anahtarını kimseye vermeyin vermekte zorunda değilsiniz
(272 puan) tarafından
Söylüyorum söylüyorum ama anlatamiyorum defalarca söyledim
(130 puan) tarafından
Soyleme kavga cikar vermiceksin de en son sen cik bekle o cikana kadar anahtari da al elinden
(272 puan) tarafından
Geçen de misafirliğe gidecem kaynanam yukarıya çıktı bende pencereleri kapatiyordum sen çık ben kapatırım dedi yok ben kapatırım dedim kapının dışına çıktım oda içerde ben bekledim çıkmasını kapımı kilitledim anahtarı yanımda götürdüm
(130 puan) tarafından
Iyice yuzsuzlugu ele almislar iyi sabrediyosun ben sinirden catlardim
0 oy
(125,108 puan) tarafından
anahtari kocan veriyo sozun gecmiyo tm ama kapina kilit taksana dur sana foto atim
0 oy
(125,108 puan) tarafından

image

tatlim boyle bundan al celik kapina yap gitemez evine
(272 puan) tarafından
Çok mantıklı:)
0 oy
(523 puan) tarafından
Esinjn anahtar vermesi çok saçma iki tane anahtar olur herkeste durur

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 799 göst.