0 oy
1,001 göst.
Aile kategorisinde (453 puan) tarafından
Dün oğlumu bahçede uyutuyirdum uyumadı baba diye tutturdu eve girdi eşimde maç izliyordu çocuk seni istiyor dedim uyumuyor yok sen geldiğin için arkandan geliyor fln dedi  bende bilmeden ne konuşuyorsun dedim ondan sonra yumruk attı bacağıma hala çok ağrıyor dokunamiyorum bile  ona nasıl haddini bildireyim bide elinde tlfn düşmüyor 

17 Cevaplar

+8 oy
(11,271 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
telefonu kafasında kır
(453 puan) tarafından
En iyisi +++
-Reklam-
+4 oy
(1,207 puan) tarafından
Bu kafayla en fazla yatakta vermezsin olur biter.
(453 puan) tarafından
Haklisinnn
+1 oy
(2,061 puan) tarafından
Ve hala o evdemisin sen nasıl bir adam, adam bile değil vicdansız şey 
(2,061 puan) tarafından
Gidecek yerin yok mu gülüm
(453 puan) tarafından
Olsa durmazdim  sabrediyorum bı rabbim var
(2,061 puan) tarafından
Sabır güzel bişey ama adam bu yönünü bildiği için bence sana böyle kötü davrana biliyor
(453 puan) tarafından
Normal de iyidr ama sinirlenince bende tutamıyorum dilimi konuşuyorum
(2,061 puan) tarafından
Ah ah ne diyim rabbim yardımcınız olsun ama eşinle de konuş sende o da birbirinizden özür dileyin
+1 oy
(4,452 puan) tarafından
Uygulamasını geçtim şiddete meyilli bir insan bile DÜZELMEZ. Boşuna akıllanır diye bekleme. 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Şiddete uğramışsın canım şiddet için pişman edeyim gibi bir olay mı var Allah aşkına bir kere yapan bir daha yapar git darp raporu al polise git karakola git desek yapabilecek misin yapamayacaksın asıl pişman olacağı olaylar bunlar ne pişman eder ki bu adamı
(453 puan) tarafından
Ben ikinciye hamileyim öyle çok çocuğum yok
(1,043 puan) tarafından
Yorumları görünce Postlarına baktım 3. Ye hamilesin
tarafından
Sorunlu evliliğe 2 çocuk fazla değil mi ve sanırım 3.ye hamilesin
(5,471 puan) tarafından
20 temmuz 2022 de iki çocuğum var demiş postunda
(453 puan) tarafından
Ya ben yalan mı soylicem ikinciye hamileyim oğlum bebekti o aralar biseyler sormusum
0 oy
(2,236 puan) tarafından
Eşinle arandaki ilişkinin nasıl olduğunu kimse bilmiyor nasıl haddini bildireceğini biz bilemeyiz ki. Ne söylersen yahut nasıl davranırsan çok kırıldığını üzüldüğünü anlayabilir bunu en iyi sen bilirsin. Çok üzüldüm böyle bir şey yaşadığına. Tekrarı olmasın inşallah 
(453 puan) tarafından
İnşallah bidaha olmaz bıktım bu adamdan hep evde dışarıda çıkmıyor işsiz güçsüz
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Boşa mesela. Bu şekilde baya haddini bildirmiş olursun
0 oy
(2,995 puan) tarafından
Elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış alırım o.tlfonu yere çarpar elim değdi derim 
(453 puan) tarafından
Bı gün kiracam ama ne zaman az kaldi
0 oy
(16,925 puan) tarafından
Yanlış anlamada ayağına yumruk atan eşine nasıl had bildirecegini biz nereden bilelim. Bugün ayağına yumruk atan eş yarın gözüne yüzüne yumruk atar olan yine sana olur. Bosamayacaksan hiç uğraşma. 
(453 puan) tarafından
Haklisinizz
(5,471 puan) tarafından
Eski postlarına baksana emine. Hamileyken tekme tokat dövmüş zaten
0 oy
(2,211 puan) tarafından
Bu düşünce ile siz daha çok dayak yersiniz gibime geliyor bence eşiniz sonradan pişman oluyor gelip özür diliyor kendini affettiriyor sizde inanıp affediyorsunuz büyük ihtimalle ama affetmeyin ne olursa olsun bir kadın olarak yapmayın bunu kendinize birde 3. Çocugu yapmışsınız bende böyle bir erkek olmuş olsam safın teki dayak yiyor hala altıma yatıyor derdim hiç kusura bakmayın dost acı söyler. Ama bu saatten sonra akıllan derim 
(453 puan) tarafından
İkinci çocuğa hamileyim artık ona kanmicam zaten
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Şiddet uyguladığının farkındasınız değil mi? 
(453 puan) tarafından
Evt farkindaym
(1,123 puan) tarafından
Peki bu farkındalık ile ne yaptınız?
(453 puan) tarafından
Kocaa bı hiçcccc  elimden bişey gelmiyor sadece konuşmuyorum kaç gündür şimdilik sadece oğlumu ve bebeğimi düşünüyorum:/
(1,123 puan) tarafından
Tepkiniz daha büyük olmalı. Yoksa maalesef aynı şeyi hatta dozunu artırarak devam ettirmesi büyük ihtimal.
(453 puan) tarafından
Tepkimi gösteriyorum ve bunun bedelini odetiyorum onu affetmem o kadar kolay olmicak
0 oy
tarafından
Çok çaresiz sin dimi arkanda duran yok 

Malesf benimde ailem arkamda değil ha eşim iyi adam onu seviyorum ama Allah korusun tam tersi olsa ne yaparım bilmiyom o yüzden sana boşan diyemem ama birdaha kendine bu eziyeti yaptırma 
(453 puan) tarafından
Beni anladığın için çok teşekkür ederim kimse bu eziyeti keyiften yaşamak istemez  bende biliyorum herşeyin farkındayım ama elimden bişey gelmiyor kendimi de ezdirmemeye çalışıyor m
tarafından
Ah ouzum çok üzüldüm inanki kalbimde hissettim kimse istemez tabikide ama elini alıştırma
(453 puan) tarafından
Kendimi yanlız hissediyorum yorgunum bitkinim ama herşey oğlum ve doğacak bebeğim için onlar için ayaktayım beni ayakta tutan onlar ztn
0 oy
(6,456 puan) tarafından
Bu adamların neden direk elleri kalkıyor anlamıyorum 
(453 puan) tarafından
Aklınca güçlü olduklarını göstermeye çalışıyorlar elleri kırılsınlar inşallah
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Haddini bildiremessin çünkü senin o evden ne olursa olsun gitmeyeceğini biliyor .herşeyi yapar sende hazırlıklı ol.madem sınırlı bir kocan var sende sessiz pisirik biri ol otur dizinin dibinde.simdi bişey derim gaza gelirsin bı yumrukta gözüne atar sonra vicdan azabı çekerim 
0 oy
(20,247 puan) tarafından
Elleri kırılsın ya niye sessiz kaldın o yumruk attığjnda sende ona bitane çakacaktın 
0 oy
tarafından
Aynısını yaşadım dün çocuğun maması bitti markete gidelim dedim dinlemedi bende kafasına hafifçe vurdum acıtmaz bile oda benim bacağıma vurdu parmaklarının izi çıktı sonra kendide vicdan azabı çekti tabi özür diledi
0 oy
(1,755 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Öyle biri için bide BİLMEDEN ne konuşuyorsun dedim mi diyorsun sen :angel: İşte birşeyleri bilerek söyleyemediğin için bu halde ve bu davranışı sergileyebiliyor hıyar tohumu....

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
4 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde glsm.c (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
29 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde KARA&ASLI (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EbruColak (1,239 puan) tarafından soruldu

404,803 soru

12,126,330 cevap

36,488 kullanıcı

...