0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Göğüslerim normalde çok küçük avuç içi kadardır ama kaç gündür ağrıyordu sütyen takamıyordum az önce farkettim çok büyümüş ve gerilmişler neden acaba.

2 Cevaplar

0 oy
(14,863 puan) tarafından
adet donemindw sisiyor genelde 
tarafından
Hiç olmazdı normalde
-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından
kist olmasın canım  baktır istersen
tarafından
İkiside mi
(988 puan) tarafından
olanilir canım belli olmaz aklıma o geldi
tarafından
Ya aslında bu ay gebelik istiyorduk ama adetime daha 10 gün var ve bu kadar erken belirti olamaz gibi
(988 puan) tarafından
adetinden 2 hafta sonra yumurtlama dönemi olur birleşmeden sonra 2-5 gün arasında döllenme olur bu süre daha da uzayabilir.belirtiler 2 haftaya falan anca çıkar sanırım testte de regl 1 hafta gecikince çıkıyor en garanti sonuç.yani bilmiyorum kendini bi dinle bakalım başka neler hissediyosun vs
tarafından
Ya aslında bı sürü belirtim var, şubat ayında vakumlu kürtaj oldum, 4 ay korundum bu ay denedik ama gerçekten göğüslerim çok sızlıyor başım çok ağrıyor ve dönüyor, midem çok bulanıyor, koku hassasiyeti çok var , belim ve bütün vücudum ağrıyor,sabah kasıklarım yanıyor, bazen çok sinirli bazen çok neşeli biri oluyorum, 16 haziran da adet oldum 21 da temizlendim , 26 Haziran'da birliktelik oldu ve adettime daha 10 gün var , test yaptım çıkmadı kan verdim 4 temmuz da çıkmadı , ya psikolojik yada başka bir sorun var

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 302 göst.
8 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 345 göst.
0 oy
1 cevap 135 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Soni (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 21 göst.

410,735 soru

12,358,611 cevap

41,284 kullanıcı

Kategoriler

...