0 oy
229 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (993 puan) tarafından
Soru yukarda

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zayıflayalim artık nolur ya ;((  söyle bir grup kursak zayıflama grubu ne iyi olurdu 
(993 puan) tarafından
Kuralım canım ben bugün başladım inşallah devam edebilirim 5-6 kilo versem benim için mükemmel olur
tarafından
Nasıl başladın canım bana da anlat nasıl oluyor aralıklı oruç . Ben bir türlü yapamıyorum başlayıp bırakıyorum;(
(993 puan) tarafından
Ya bende yeni başladım basenlerimden rahatsız oluyorum. Sabah 10 da kahvaltı yapıyorum sonrasında ara öğünde bir salatalık ya da meyve yiyorum  akşam da tavuk balık et türü yiyorum ama doğrumu yapıyorum yemek olayında emin değilim. 6 dan sonra da şu çay ve kahveden başka bişey tüketiyorum. Uygulayıp memnun kaldığınız yemem menüleri falan varsa bende açığım tavsiyelere
tarafından
Ben de Instagram da görüyorum kaydediyorum ama bir türlü uygulayamiyorum. Aslında kural basit akşam yedi den sonra yemeği kesmek sabah geç kahvaltı yapmak. Şeker ve hamur işi ekmeği bırakmak bol su içip hareket etmek. Ama yapabilene
(993 puan) tarafından
Evet birkaç hafta dikkat edicem bakalım nolcak her sabah kilomu telefona not alcam
(13,781 puan) tarafından
Kizlar bızım diyet grubu var Telegram da burdan arkadaşlar la ilerliyoruz
Yediğimiz öğün spor haftada bir tartı paylaşıyoruz
Gelmek isteyenler ekleyebilirim
İki ayda 62 den 54e indim altı aylık bebem emiyor
(993 puan) tarafından
Beni ekler misin
(13,781 puan) tarafından
Özelden link attım canım
tarafından
Bana da atar misn canım linki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet ben on kilo verdim ama bıraktım on kiloyu yine aldim
(993 puan) tarafından
Ne kadar sürede 10 kilo verdiniz? Birde yemek zamanlarında neleri yiyip neleri yemediniz
(3,783 puan) tarafından
Niye ki ya cabalayip diyet yapıp tekrar verdiğin kiloyu almamak icin ne yapcaz ki
tarafından
İşte diyeti bıraksan da spor yapmalısın ki verdiğini alamayacaksın 1 ayda verdim on kiloyu ama alırken iki haftada aldım ekmek makarna pilav yemedim patates bezelye yemedim havucu da pişmiş yemedim ve yeşil elma harici hiç meyve yemedim geri kalan her şey yiyebiliyorsun doyana kadar
(993 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim. Ama bence dikkat edilse geri alınmaz yaa. Deneyeyim bakalım bu yazı atlatalim gerisi kolay :)
0 oy
(13,781 puan) tarafından
Var 

İki öğün besleniyorum ben 

62 den 54 e indim iki ayda
(234 puan) tarafından
Öyle yapacam birde şeker çok tüketiyorum kessem iyi olacak
(13,781 puan) tarafından
Yerine bitter çikolata tüketebilirsın yap yakımını hızlandırır
(234 puan) tarafından
Ya çok şagol mutlaka denıyecem
(13,781 puan) tarafından
Bol eksilerimiz olsun ☺️♥️
(234 puan) tarafından
Amin amin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 391 göst.
5 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ranakilic (1,257 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 456 göst.
8 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 775 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
6 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,936 soru

12,325,411 cevap

39,083 kullanıcı

Kategoriler

...