0 oy
484 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Önceki postumu okuyanlar bilir birkaç bisey söyleyip gidicem tartışma için değil. Öncelikle benim bebeğim prematüre 3 aya yakın yoğun bakımda kaldı bu bebegi paylaşma emir kipiyle bana yazanlar bebek senin yüzünden hastalanıyor diyenler yanımda olmadı bu süreçte ne mesaj attılar nede bir kere arayıp iyi misin bebegin iyi mi dedi. Ben hergun hastaneye bir damla süt götürüp doktordan iyi bir haber alayım diye giderdim aglaya aglaya eve dönerdim soruyorum şimdi size hakları var mı bana bu bebek senin yüzünden hasta demelerine. Derdim kavga etmek değil kendimi açıklamak 

12 Cevaplar

+1 oy
(3,082 puan) tarafından
Valla sebep ne olursa olsun kadın sen hasta ettin gbi değil nazar değer hasta olur demiş yani iyiliğini düşünmüş ama sen kadını gizle diyenlere yok banane onla mi ugrascam demiş empati ince düşünce sende de yok karşıdan niye bekliyorsun ki
tarafından
Sen mi okudun mesajı ben mi okudum ne yazdığını biliyorum sen hasta ettin dedi
-Reklam-
0 oy
(14,830 puan) tarafından
yani tamam haklari yok ama numarasini silmek de abarti geldi bana acikcasi bu benim kararim diyebilirsin herkese 
tarafından
Doğru canım ama zaten konusmuyorduk kızla öyle cok
0 oy
(992 puan) tarafından
Yani bence kendine dert arıyorsun. Hiç takma geç art niyetli değil bence o kadın. Sen fazla olayları kafanda büyütüyorsun gibi geldi
tarafından
Dediğim gibi kavga için değil dertleşmek için açtım postu Nazlı
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın bana göre 
tarafından
Keşke anlasalar beni o kadar zor zamandan geçtik ki
tarafından
Valla bazı insanların milyonları var senin bir lirana göz diker öyle diyim anla sen
tarafından
Çok doğru canım
0 oy
(838 puan) tarafından
Hiç kimsenin karısmaya hakkı yok boş insan çok bıde bu arkadaş çok ıyı nıyetlı bırı allah evladını sana bagıslasın  kızına düşkün bır anne dır kendısı hangı anne ister evladına bısey olsunkımseyı takma bosverrr
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(3,604 puan) tarafından
Aman canım burayida bu kadar takma herkes söylüyor söylüyor kimse kimsenin ne çektiğini tam bilmiyor sadece yazilandan ibaret yorum yapıyor boşver ya uzulmene değmez silmişsin ne güzel numarasını en iyisi yapmissin zaten 
tarafından
Çok üzüldüm canım iyi huylu mu kist peki
(3,604 puan) tarafından
Belli değil canım büyüme yapıyor mu diye bakıyorlar şuan 1 yılda bir kontrollere gidiyoruz ben yaklaşık 1 aylıktan beri sürekli evde fizik tedaviler uyguluyor doktor kontrolleri ile tabiki dediki doktor sen uygulamadan bakmadan bu çocuk şu an bu durumda değildi ama etrafa sorsan ben hiç bakmiyorum çocuk açmış böyle diyorlar bende ağızlarının payını verip susturuyorum yani yiyiyor kızım kilo almıyor
tarafından
Millet herseyi bildigini zannediyor rabbim senden razı olsun sen bakmasan tabi gelismezdi doktor doğru söylemiş benim kızımda 8 aylık 4700 şuan kilo veriyor ilaçtan dolayı ishal bütün mamaları denedik herseyi verdim almıyor kilo etrafımdakiler ac bu çocuk diyor
(3,604 puan) tarafından
Cümlemizden razı olsun canım işte dışardan herkese konuşmak bedava ağzı olan konuşuyor ama kimse kimin ne çektiğini bilmiyor malesef kolay sanıyor sanada çok geçmiş olsun Allah kızına da şafi ismiyle şifa versin inşallah bir an önce iyileşir
tarafından
Amin canım
0 oy
(998 puan) tarafından
Önceki postunu okumadım canım bende benzer süreçlerden geçtim emin ol annelerim dışında kimse yoktu bir alo diyen herşeyi tek başıma aştım atlattım çok şükür şuan bebeğim bir buçuk yaşında bu zamana kadar yanımda olmayan da aramayan da herkes ile (tabiki akrabalarım oluyor) ilişkimi kestim mesafemi koydum bebeğim büyüse de bu mesafeyi asla kaldırmadım ve kaldırmayacağım ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir dolayısıyla kimsenin ne laf söylemeye ne de beni eleştirmeye malzeme bulmasına izin vermedim şuanda arkamdan yanlizca aferim tek başına baktı bakıyor diyebiliyorlar
tarafından
Aynı süreçlerden geçmişiz çok şükür bebeklerimiz yanımızda ve iyi. Rabbim sana bağışlasın minigi. Benim öz amcam bir kere aramadı gorumcem aramadı sebebide yok üstelik
(998 puan) tarafından
Canım benim babam aramadı babam ötesi yok bunun ha ama eksi mi değil benim için ileriki hayatıma yön verdi yaşadıklarım. Elhamdülillah
tarafından
Anlıyorum seni canım maalesef benimde alamamıştı babam
(998 puan) tarafından
Yani canım sen dersini alıp yoluna bakacaksın kimseye de kendine laf söylettirme ver cevabını geç. Hiçbir anne çocuğunu bilerek hasta etmez yani
tarafından
Sağol canım öyle yapicam
0 oy
tarafından
Eltim hep oğlumu nazar eder ama paylaşıyorum diyede hep bana kızar senin yüzünden der hiç takmıyorum 
tarafından
Yani öyle diyeceklerine maşallah deseler aslında daha güzel olucakda işte
tarafından
Benimki şişko diyor çok yiyor diyor maşallah de diyorum hqyir demem diyor
tarafından
Niye diyemiyormuş kadına bak
tarafından
Torunu benim oğlumdan 1 yas büyük hem zayıf hem çelimsiz hemde benimki kadar aktif bir çocuk değil diye kıskançlık yapıyor ve bunu bayada belli ediyor dile getiriyor kızları bile diyor annem hamzayi kıskanıyor diye
tarafından
Koskoca kadın el kadar çocuğu kıskanıyor gerçi çok var böyle bol bol oku bence canım gerçi sen biliyorsun zaten
0 oy
(2,827 puan) tarafından
Bence kendini açıklamana gerek bile yok herkesin doğrusu kendine biz onları tanımıyoruz sen daha iyi tanıyorsun demek sabrını taşırdı numarasını sildin hangi anne ister çocuğu hasta olsun,bebek senin yüzünden hasta oldu diyen insanın aklından zekasından da şüphe duyarım 
tarafından
Haklısın canım  valla silmezdim normalde kolay kolay kimsenin numarasını ergence gelirdi ama kızım benim herseyim gözümün nuru 28 haftalık doğan 3 ay 800 gram haliyle yogun bakımda savaştı  söz konusu o olunca gözüm bisey görmüyor
0 oy
(824 puan) tarafından
Canım aslında kadın doğru söylüyor nazar değer diyor sen.zor.donemde olduğun için iyiyi de kötü anlıyorsun ama sen.hasta ediyorsun demesi doğru değil tabiki
tarafından
İyide canım hergun paylaşmam zaten ayda yılda bir oda dua etsinler diye paylaştım aslında
(824 puan) tarafından
Nasıl şimdi bebeğin inşallah iyidir boş ver sen kendin neyi doğru biliyorsan onu yap hayatında olmayan için kendini de aklını da Yorma bebeğinden değerli kimse yok
tarafından
Aynen öyle canım haklısın çok şükür daha iyi akcigerde enfeksiyon vardı bronşit ve erken doğduğu için akciğer hastalığı var demişlerdi 5 gün daha ilaç alicak sonra inşallah taburcuyuz
(824 puan) tarafından
Allah'ım safi isminin hürmetine şifa versin inşallah kurtarsın sizi biran önce oralardan
tarafından
Amin canım bütün minikler iyi olsun inşallah
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Bende bu sureclerden gectigim icin seni anliyorum ve haklisin bana gore
tarafından
Sağol canım
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Teyzem salla onları da yavru nasıl oldu? Daha iyi mi eve çıkarttılar mı durumu ne? 
tarafından
Çok şükür iyi canım durumu enfeksiyon bölümündeyiz burada ilaç tedavisi bitince taburcu olucak inşallah sorduğun için sağol canım
(5,464 puan) tarafından
Allâh acil şifasını versin inşallah.
tarafından
Amin canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 671 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde -M.E s MoM- (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Filiz Taser (26 puan) tarafından soruldu
0 oy