0 oy
1,253 göst.
Diğer kategorisinde (2,133 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Kizlar hayırlı geceler TOKİ evine taşındık yeni yapıldı bina duşakabinicerisini ne kadar yikadiysam bu beyaz şeyler ckmiyor bana boya gibi geldi ama beyaz boyada böyle her yere bulaşır mı ki yarın alışverişe ckicam markete hangi temizlik ürününü alıp denemememi tavsiye edersiniz hangi ilaç pırıl pırıl yapar
suyla yıkıyorum temiz oluyo kuruyunca daha beter gözüküyor lavabonun her yeri böyle maalesef bir de ilk kez dusakabinli evde oturucaz nasip olursa bu camın temizliğini nasıl yapabilir tavsiye fikir verenlere şimdiden çok teşekkür ederim kusura bakmayın resim için cama kadar her yer böyle bembeyaz :'(

image

22 Cevaplar

+2 oy
(183 puan) tarafından
Bence bi bulaşık teli yeterli :) 
(12,047 puan) tarafından
Cifle dene bide. Tele cif sık duvarada porçöz yada yag cozucu dene illaki cikar
(2,133 puan) tarafından
Deniyim cnm çok teşekkürler banyo için bir sürü ilaç almıştık aslında ama denemedim onları
(183 puan) tarafından
Ben cifle yapıyordum. Daha güçlü ne olabilir bilmiyorum inan
(2,133 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm deniyicem
(128 puan) tarafından
Kuru telle islak telleme bide oyle dene
-Reklam-
+1 oy
(974 puan) tarafından
Canım bu derzdir. Fayans arasını yaparken taşmıştır o suyla gider kuruyunca boya gibi kalır ya tinerle çıkaracaksın yada bunu çıkarmak için malzeme olması gerek ondan alacaksın 
(2,133 puan) tarafından
Ne gibi bir şey alabilirim cnm çıkmasını istiyoruz
+1 oy
(281 puan) tarafından
Alçı o canım telle çıkar cif ile telle birkaç yıkamada geçer. Dusakabini içinde asperox mavi güç ile temizliyorum mavi gücü sıkıp ardından bulaşık süngeri ile temizliyorum su tutup çıkıyorum pırıl pırıl oluyor su lekesi falan kalmıyor 
(2,133 puan) tarafından
Cif denemedim cnm evde var deniyim daha güçlü ilaçlar işimi görebilir diye düşündüm bilmediğim var ise
+1 oy
(5,297 puan) tarafından
Asiton denedinmi 
(2,133 puan) tarafından
Yok hyr cnm hiç aklıma gelmedi deniyim birazdan
+1 oy
(3,240 puan) tarafından
Canım bu boya değil derz gibi o boşlukları doldurmak istemişler ama yarım yamalak yapmışlar muhtemeln onlar porcöz çıkarıyor ama komple çıkarır sonra yeni derz cekersin sen 
(2,133 puan) tarafından
Ya :( öyle mi camlara kadar böyle deliricem
(3,240 puan) tarafından
Porcöz dök anında cız diye sesler geliyor zaten maske tak dökerken zehirlenme caminida aç cam varsa
(2,133 puan) tarafından
Banyoda cam yok cnm küçük bir havalandırma var sadece çocuklar olduğu icgn porcoz yapamam aslinda
(3,240 puan) tarafından
Valla canım bunları başka bir şey çıkarmaz zor yani o kokuda zehirler yani havalandirma varsa eşim inşaatçı dur sorayim ona o bilir
(2,133 puan) tarafından
Ya çok iyi olur cnm sorarsan çok teşekkür ederim
(3,240 puan) tarafından
Canım çamaşır suyu denedin mi çamaşır suyuna bir beze islatiyormussun  sonra bezle silip  biraz bekletiyoemussun dış fircasinla fircaliyormussun cikiyormus
(2,133 puan) tarafından
Aaaaaa ilk kez duydum denemedim açıkçası dediğini birebir uyguluycam SS aldim
(3,240 puan) tarafından
Tamamdir canım dene bir işe yararmis eşim öyle diyor bide sel sil dene pak var binde onlarida dene güçlü temizleyiciler
+1 oy
(3,240 puan) tarafından
Buna porcöz dök dakikada eriyor bunlar en iyi çözüm bu 
(2,133 puan) tarafından
Ya öyle mi herkes porcoz dedi genel olarak ama iki çocuğum var sürekli yanımda onlarla yapamam galiba :( porcozu
+1 oy
(3,853 puan) tarafından
Tam anlayamadim bana kirec gibi geldi. Eger kirecse Diversey clonet kirec sokucu birebir, denemelisin. Kaba insaat pisligi ise telle cikar. Yumusatnak icin cif veya selsilin macun gibi olan urununu kullanabilirsin.
(2,133 puan) tarafından
Yada çok sağ ol cnm bende böyle bilmediğim ilaçlar olabilir diye bu postu açtım aslında çoğu cif porcoz dedi ama porcoz deneyemem ağır geliyo cocuklarlada çok zor oluyo dediklerini yarın aramaya cikabilirim
(3,853 puan) tarafından
Porcoz direk derz eritiyo asla kullanma. Ben o hataya dustum fayans aralarim rezil olmustu. Bu dedigim kirec sokucuyu kullan cok iyi.
(2,133 puan) tarafından
Yada sağol cnm alıyım yarın çok dua ederim sana iki çocukla vaktim az oluyor yetişemiyorum temizlemeye bu şeyleri evet birisi daha dedi onu porcoz kullanmiyim asla
+1 oy
(10,471 puan) tarafından
Bence onlar fayans arasındaki derzleri cekerken bulaşmış derz onlar cefle tellemen lazım yoksa cikmiyo malesef ama dikkatli narin yap zedeleme 
(2,133 puan) tarafından
Çok teşekkürler cnmmm evet öyleymiş deniyicem sabah
+1 oy
(225 puan) tarafından
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle oturun:)❤️Kendi eviniz mi tokiler nasıl iç yapısı kaç artı 1 
(2,133 puan) tarafından
Ayy Allah razı olsun cnm Allah herkese versin inşallah 2+1 girerken koridor yani dönünce mutfak balkon mutfağı geçince salon salonda da bir kapı daha var balkona çıkan çocuk odası yatak odası banyo iki lavabo vardı cnm birini biz kapattirip çamaşır odası yaptırdık girişte kiler var baya geniş şimdiki yeni tokiler çok muazzam yapılıyor eskisi gibi değiller en altta bodrum katı dediğimiz yerlerde hazır su depoları mevcut ve çeşmeden hazır su akıyor arıtma taktırmaya gerek yok her katta çöp odaları mevcut değişik sistemi var girişte her evde diyafon sistemi var çok güzel dizaynı;) şükür
(225 puan) tarafından
Maşallah cnm benimde kendi evimde hem mutfaktan hemde salondan balkona giriş kapısı var benimki kendi evim TOKİ değil şuan başka bir yere taşındım eski Allah kurtarsın insanın evi gibisi yok Rabb'im bizide hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla tekrardan evime taşınmayi nasip etsin inşallah
+1 oy
(590 puan) tarafından
Bunlar fayans aralarındaki derzler.  Fayanslar yapildiktan sonra derz fayansın uzerinde kalır toz gibi kalır hatta.   Fayanslar üzerindeki derzi arındırmak için önce süpürmek sonra yıkamak gerekir.  Daha ilk temizlikte fayanslara su tutulmuşsa o tozlar sertleşir kireç gibi kalır fayansın uzerinde.  Yapmanız gereken tek şey bulaşık teliyle tellemek başka bir şey geçirmez 
(2,133 puan) tarafından
Çok teşekkürler cnm denedim ama suyla kuru denemedim
(590 puan) tarafından
Kuru deneyeceksin. Kardeşimin evine ebeveyn banyosu yaptırdığımızda oldu. Düşün o cehennem gibi banyonun tavandan zemine kadar bütün fayansları bu hale gelmişti ve ben tek başıma saatlerce uğraşıp kuru bir şekilde telledim.  Maske tak yaparken çok tozutur.
(2,133 puan) tarafından
Yaa ;( ne lanet bir şeymiş gecmiyoda
(590 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(2,133 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm
+1 oy
(2,313 puan) tarafından
Bende tokide oturuyorum benimkide böyle banyolarmiz aynı ama seninki 3+1 gibi geldi bana bura ebeveyn banyosu herhalde 
(2,133 puan) tarafından
Yok cnm 2+1 iki lavabosu vardı aslında ama diğerini direk çamaşır odası yaptırdık burası bela gibi temizlenmiyo
+1 oy
(20,207 puan) tarafından
Bulaşık teli dene kesin çözüm 
(2,133 puan) tarafından
Denedim ama olmuyo kizzz
(20,207 puan) tarafından
Nasıl olmaz anam :/
+1 oy
(1,064 puan) tarafından
Bu çok iyi levyalara falan döküyorum pırıl pırıl fiskeye falan fayans aranızda sizn demir var çok temiz yapar deneyin isterseniz bunun mor olanida var tuvaletlere kulaniyorum
(2,133 puan) tarafından
Ya çok sağ ol cnm
+1 oy
(1,064 puan) tarafından

image

bu bende levyalrda falan işe yaryo kireç sokmelrine
(2,133 puan) tarafından
Ay tskkrlgr cnm SS aldm alıyım ama nereden
0 oy
(835 puan) tarafından
Bana boya değil de sanki alçı gibi geldi. Fayans aralarına sürerken taşmış bulaşmış gibi her yere 
(225 puan) tarafından
Bencede derz çekmişler fayans araları için nerde olsa tanırım :))) derslerim çok dojukurdi eşime aralarına yaptırırdm
(835 puan) tarafından
Boya olsa daha canlı bir renk olurdu. Ama alçı da nasıl çıkar bilemedim ki ya? Cifle flan tellese nasıl olur
(2,133 puan) tarafından
Suyla telledik ama çıkmadı su kullanınca çıktı sandık çıkmamış olunca tkrr suyla yıkadık bir kaç defa daha ama hala aynı
(835 puan) tarafından
Cifle denedin mi canım. Su tek başına geçirmez zaten bunu
0 oy
(918 puan) tarafından
Canım konudan bağımız ama söyleyeceğim şey depremzede TOKİsi mi oturduğun bende kiracıydik ev yıkıldı şuan konteyner da kalıyoruz ev sahibleri evlerini alınca kalan evler için bizler başvuru yapacağız büyüklüğü fln nasıl acaba 
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Kireç gbi valah iki evimde öyleydi kolay kolay gitmiyordu 4 5 yıkama snra gdyordu nkdr yikiyordum beyazlıklar hep vardı fırçayla.her hfta kopurtp yikardim
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Bende TOKİ evine girdim iki yıldır burdayım yeni yapıydi girdiğimde evin her tarafı derz lekesiydi hele tuvaletdeki fayanslar telle çıkardım çoğunu ne sıktığımı hiç hatırlamıyorum kireç sökücüydü herhalde TOKİ evleri biraz özensiz oluyor maalesef 
0 oy
tarafından
Tekleme yazık çizilir hepten fırça ile fircala güzelce kuru şekilde sonra yıka kuruyubca tekrar fırçala benimde başıma geldi sıfır eve geçtim öyle böyle değildi heryer derz di
0 oy
(25 puan) tarafından
Porçöz dök canm direk çıkartır 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 789 göst.
0 oy
9 cevap 218 göst.
27 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde nurdandde (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 551 göst.
12 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 97 göst.
11 saat önce Diğer kategorisinde Ümranşen (1,851 puan) tarafından soruldu

403,634 soru

12,093,021 cevap

36,386 kullanıcı

...