0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Kızlar çok kötüyüm 10.haftaya girdim ama midem o kadar çok bulanıyor ki yemek kokusuna, affedersiniz kusasım geliyor çok tiksiniyorum ne zamana kadar devam edecek acaba zayıfladım yani bırakın kilo almayı 

10 Cevaplar

0 oy
(998 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Soft git canım kokulu şeylerden uzak dur yemek yaparken maske takabilirsin biraz soft git bakalım bende olunca öyle yaptım geçti şükür yoğurt süt ekmek arası peynir öyle gittim biraz sonra düzeldi yumurta ve et çok kokuyordu bana 
(316 puan) tarafından
Aynen öyle cnm yumurta çok kötü kokuyor burnuma normalde çok severdim
(998 puan) tarafından
Protein ağırlık kokuyor zaten, Dr kontrole gittiğinde söylersin benim çok sürmediği için ilaca gerek duymadık devam ederse veririm dedi gerek kalmadı gidene kadar bir bak bakalım
-Reklam-
+1 oy
(2,647 puan) tarafından
Bu haftalarda çok normal. Tuzlu kraker yemeye çalış, eğer uzun süre devam ederse doktoruna söyleyip bulantı ilacı yazdırabilrsin. Benim 11 haftalıkken böyle olmuştum 10 gün sonra normale dönmüştüm. Hafif buluntılar dışında her şeyi yiyordum. Ama eltim 9 ay ilaö kullandı bulantı için. Bünye meselesi biraz
+1 oy
(410 puan) tarafından
Her insan bir deil bnm 4 ay bitti hala yiyemiyorum kimisi 4 aydan sonra düzelir diyo bnm düzelmedi açlıktan ölüyorm ama iki lokma yiyemiyorum 
(316 puan) tarafından
Bende şuan aynı durumda yım cnm akşam bile sadece 1 tabak çorba içebiliyorum yemek yok çünkü bulandırıyor midemi çok
(410 puan) tarafından
Bnmde midem kabul etmiyor hiç bir şeyi canm, şuan elimde soda var  inanki, hiç bir şey yemedigim halde midem bulanıyor, Allah yardımcımiz olsun vallahi çok zor
0 oy
(3,602 puan) tarafından
4 aya kadar devam eden de var doğuma kadar devam eden de var canım benimde hiç bulantım kusman olmuyordu mesela 9 ay boyunca herkeste farklı bilemeyiz ki 
(316 puan) tarafından
Yani aslında açım ama midem kabul etmiyor işte normalde çok iştahlı biriydim önceleri şimdi iştah sıfır
(3,602 puan) tarafından
Canım ben dokuz ay boyunca öyleydim ve kilo vermiştim herkes alman gerekiyor derken ben veriyordum ama bebeğim iyidi ve kilosunda sıkıntı yoktu bu yüzden fazla takmıyordum
0 oy
(29,170 puan) tarafından

Kişiden kişiye bu değişiyor hafif şeyler yemeye çalışın 

0 oy
(6,728 puan) tarafından
Benimki 5. Aya kadar sürdü resmen perişanlık. Allah yardımcın olsun çok zor dönemler. 
(316 puan) tarafından
Sormayın ya şuan öyle kötüyüm en sevdiğim yiyecekleri bile yiyemiyorum hatta zayıfladım bile yiyememekten
0 oy
(10,255 puan) tarafından
Bu kadar kötuysen dr.una danışıp prilam hap alabilrsin
0 oy
tarafından
Bu haftalarda kilo alman tuhaf olurdu :) 17 haftalık oldu benimki yeni yeni karnımı doyurabiliyorum o da her zaman değil, ara sıra. Kusmalar devam ediyo, tiksinti ve mide yanması da öyle. Koku hassasiyeti hala var, pek çok şeyin kokusu midemi bulandırıyo. 10 haftalıktan 14 haftalığa kadar neredeyse 9 kilo verdim. 14 ile 17 arası da 2 3 kilo kadar. Yiyebiliyosan kuru kuru ekmek yemeni önerebilirim miden bulandığı zamanlarda. Tiksinene kadar ben öyle yapıyordum ve işe yarıyodu. Bi süre yoğun kokuya sahip yemekleri yapma eğer imkanın varsa, camlar açık dursun yemek yaparken de
0 oy
(18,027 puan) tarafından
Benimde 9 hafta bitmek üzere aynı şeyleri yaşıyoruz evim kokuyor hersey kokuyor inşallah hemen geçer ilkinde 15. Haftada bitmişti 
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Bu bana ilk kızım hatırlattı çok kötüydü diğeri öyleydi ama ilk kızım gibi değildi. 

Ben ne yaptıysam hiçbir fayda etmedi canım. 5 aydan sonra az çok düzeldi. 
Beni de sana tavsiye vereceksem çizi bisküvi kraker tarzı tüketebilirsin. Ben o zamanlar granül kahve ile süt tozu kullanırdım kahveyi az koyardım içerdim arada

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 158 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
18 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sbhtalsbyn (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 888 göst.