0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (683 puan) tarafından

Benim beyfendi 11 aylık kız bu büyüdükçe daha kötü oluyor uykusu :D anam bacak gitti sallamaktan şuan bile salliyorum esim uyandı sıcaktan balkona gitti sigara içmeye dur bende gıdım bari dedim bı baktım birilerinin gözleri fal taşı gibi açık :D

12 Cevaplar

0 oy
(3,386 puan) tarafından
Bizimki uyuyordu beni uyku tutmuyor yatamıyorum 
(683 puan) tarafından
İlaç kullandın mi canım
(1,969 puan) tarafından
Ipek sen daha gitmedin mı hastaneye?
(1,207 puan) tarafından
Aynen ipek ya niye gitmedin ?
(3,386 puan) tarafından
Kız gitmedim iki gün var adetime hamileyimdir diye gitmedim
(3,386 puan) tarafından
İki gün sonra test yapacam somra giderim rahat rahat dedim
-Reklam-
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Kafayi yiycem 4.30da masali uyandircam sabah 9da eeg si vat ama uyku tutmuyor beni 
(683 puan) tarafından
Valla canım ya bebek uyumaz ya biz uyuyamayiz. 4.30 da çok erken ya. Senin çoktan uyumam gerekirdi
(5,297 puan) tarafından
Oglen uyudum yorgundum simdi hic uykum yok :(
(683 puan) tarafından
Yaa keşke uyumasaydin şimdi yorgun olacaksın
0 oy
tarafından
Benimki de 9 aylık olacak geceleri uyutmasi işkence ya birden bı enerji geliyor heryere tırmanmaya çalışıyor kendini atıyor kucagimdan 

Sallama izin verse dursa sallayacam :D :D şimdi pes etti artık gibi bakalım 
(683 puan) tarafından
Bende gündüz uyutmadim sırf gece uyusun diye ters tepti :))
12.30 da uyandı ayak iptal oldu bende
tarafından
Yok canım taktik falan işlemiyor bunlara :D Allah kolaylık versin :))
(683 puan) tarafından
Uyudu inşallah seninki:)
tarafından
Canik gece yazdıktan sonra benimkide uyudu bende bayılmışım artık :D
0 oy
(2,234 puan) tarafından
O da çok kötü oluyor ya saatlerce salla salla sonra ayağa kalkınca hemen uyanıyor emekler boşuna gitmiş oluyor :)) 
(683 puan) tarafından
Canım henüz küçük diye zaten yanımızda yatırıyorum beşik küçük geliyor ona anam gil küçük beşik almışlar o ayrı travma neyse
Valla benimki saklamadan uyumaz mecbur napim
(2,234 puan) tarafından
Yanına koy öyle bir uyur ki bence dene 2 3 gün sallamadan uyutmayı. Bak ben telefondan uyku fon müzikleri açıyorum ekranı da kapatıyorum sonra hem kendim uyuyorum hem kızım uyuyor :))) bende dene bence
(683 puan) tarafından
Canım kaç defa eşimle denedim olmadı. Sevmiyor öyle. Maalesef ki bebeğim öyle değil.
(2,234 puan) tarafından
Hımm anladım canım bende o hatayı ilk kızımda yaptım devamlı sallamaya alıştırdım Allah izin verirse 2. Evladım doğunca hiç sallamıcam ilk kızımda yaptığım hataları yapmıcam sonra büyütmek çok çok zor oluyor :)
(683 puan) tarafından
Valla canım bu bebeklere bağlıdır yengemde dedi sallamam şuan bebeği uyanık olsa bile sallanmali. Eltimin oğlu vardı MaşAllah denilecek cinsten. Uyanıkken asla sesini etmez yok gibidir uyksuu gelse kendi kendine uyurdu 2 doğduğunda beridir öyle
0 oy
(20,282 puan) tarafından
:D hadi kolay geleeee
(683 puan) tarafından
Kız git uyu alla alla ne filmiiii:))))))
(683 puan) tarafından
Benim çok uykum var diye herkesin var sanıyorum ne kadar günahım :(
(20,282 puan) tarafından
:D hahahahaha kız olsun üzülme geçecek bugünler benim herif birazdan mal alıcak onu kaldırır yatarım ben
(683 puan) tarafından
Bebeğin yok mu kız hepsi büyümüş mu ?:). İstediğin zaman yatmalar filan. Bunlar ya bekarken ya çocuk büyükken yapılır ondan:)))
(20,282 puan) tarafından
:D büyüdü hepsi en küçüğüm 2 yaşında
0 oy
(8,481 puan) tarafından
Benim çocuklarda anca uyudu 
(683 puan) tarafından
Hadi sana da iyi geceler yerime de uyu olur muuu:(((
0 oy
(664 puan) tarafından

Ayy sıcaktan uyuyamamak ayrı bir işkence ve bebeğin uyumamasi ayrı zor  benim ikizlerden biri uyanık burnu tıkanmış temizledim ağlamıyor ama uyumuyorda 2 buçuk aylık 
(683 puan) tarafından
İkisine sen mi bakıyorsun canım. Allah'tan diğer melek uyuyor :)
Valla bebeğim bence sıcaktan uyumuyor. Balkona çıkardım kendine geldi mecbur içeri tekrar getirdim su gibi olmuş pervane açmışım boş. Yastığı yelpaze yapıyorum öyle zor biraz gözünü kapatti
(664 puan) tarafından
Evet ben bakıyorum canım, klima yaksanız olmaz mı ya sıcaktan biz bile dayanamiyoruz bebekler nasıl dayansın. Vala biz klima açıyoruz yoksa dayanilmiyor sıcağa
0 oy
(324 puan) tarafından
Şu an emiyo uyuyamadikça emiyo delircem
(683 puan) tarafından
Ya bazı bebeklerde de emerek uyumak var. Bizim akraba da da bı abla var baya zor durumda bebeği 1 yaşında kadın diyor sabaha kadar magfoluyorum eme eme
0 oy
tarafından
Bebek uyuyorda ben uyuyamıyorum hava sıcak ev bunaltıcı aslında yorgunum ama yatamiyorum
0 oy
(14,695 puan) tarafından
bende hamileyim basim cok agriyor uyumustum geri kalktim 
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Hiç hoş gelmedim :)))))
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Benim ki 8 aylık valla 8 ay atağını tam yaşıyoruz tek uyku yapmaya başladı bir bebe nasıl tek uykuyla gecelere kadar durur bilmiyorum bugün geri uyutmadım saat 6 da uyandı uyutmıycam 9 a kadar :D saat 1 de yatıp 3 de kalkıyor 2 de yatıp 4 de kalkıyor gece 11-12- uyku yok :( 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 341 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Aseltugce (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 361 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 413 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Buroos_& (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 466 göst.