0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar az önce bı soru paylaştım ama kendimi tam ifade edemedim aslında. Yarın boşanma davası acicam ama eşim git tek başına acabiliyorsan aç gelmiycem diyo. Çekişmeli olacak sanırım. Merak ettiğim bı konu aslında şu ki benim ailem bosanmama izin vermiyor onlardan habersiz yapicam bunu zaten, babam bana gelip eğer bosanirsan gelirin yok, babasının bakacak yeri yok devlet çocuğu elinizden alacak dedi. Böyle birşey mümkün mü devlet çocuğumu alır mı benim gelirim yok diye yoksa velayeti alabilirmiyim ? İlki ay içinde dükkan acicam bunu mahkemede belirtirsem yararı olur mu ? Bu arada kızım 2 buçuk yasinda

4 Cevaplar

0 oy
(1,135 puan) tarafından
 7 yaş altında anneye veriliyor sen ister çalış ister çalışma baba cocgun maddi ihtiyaclarini karsilayacak o sekilde hakim karar veriyor 
(1,135 puan) tarafından
Ama yinede tam bilmiyorum ablamin bosanma davasi o sekilde olmustu bakimi anne ustelenecek maddi olarakta baba karsilayacak nafakada verdi özel bir durum yoksa anneden almaz hicbir hakim bide anlasmali olarak verirsen olabilir diye dusunuyorum
(75 puan) tarafından
İnşallah canım şuan tek korkum o ama anlasmaliyi kabul etmiyor
-Reklam-
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Babanız vazgeçirmek için öyle söylemiş olabilir.  Söylediğiniz gibi olsa hiç vir ev hanımı çocuğunun velayetini alamazki. Siz kendiniz hayır ben bu çocuğu istemiyorum demediğiniz sürece çocuk sizde kalacaktır.
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5,389 puan) tarafından
Yok oyle birsey korkma, benim arkadasim ev hanimi, geliri yok, birseyi yok velayet kendisinde yillardir. Baban pisman olma birdaha dusun diye demistir
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim, evet ama pişman olmak değil onlara gidicem diye kabul etmiyorlar. Bende o yüzden kendime dükkan açıp kimseyi konusturmamak için cabaliyorum
(5,389 puan) tarafından
Allah yolunu acik etsin canim
(75 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim :)
0 oy
(4,774 puan) tarafından
Çocuğun küçük 7 yaşına kadar anneye veriliyor canım 7 yaşında da çocuğa soruluyor ne istediği ister çalış ister çalışma anneye veriyor cocugada belirli bir. Miktar nafaka bağlanıyor 
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 373 göst.
29 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 409 göst.
28 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 443 göst.
9 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,566 puan) tarafından soruldu