0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (231 puan) tarafından
Kızlar burada sürekli post açtım belki beni bilirsiniz 12haftamda bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu öğrendim 13 ve 14 hafta 1er hafta arayla sadece 1gun süren hatta bir kaç saniye süren Bi kanamam oldu 2kez uzun zamandır yasamiyordum bugün tekrar pembemsi hafif Bi kanama yine yaşadım 17haftalik oldum bu 3cu oldu doktoruma yazdım sorun yok ilaçlarını iç dinlen yazmış sadece ama ben boyle kan geldikçe endişe ediyorum korkuyorum bisey olacak diye doktor beni niye çağırmadı ki bakmak için bu en son olan iki kanamam da da gittim bu arada çok şükür bebeğim iyiydi ama endişe ediyorum yine de başına gelen var mı böyle ara ara kanamasi olup bebegi iyi olan yada sağlıkla kucağına alabilen çok korkuyorum :(

4 Cevaplar

0 oy
(4,250 puan) tarafından
Canım 9 ay adet olup bebeği sağlıkla doğan var sen gönlünü ferah tut Allah sağ salim kucağına aldirsin doktor bir şey görseydim zaten seni bırakmazdı 
(231 puan) tarafından
Tabiki öyle olanlar da var illaki ama ben fazla takinti yaptım kafama çok taktım buraya da sormak istedim yine de güzel şeyler duymak için ister istemez korkuyorum endiseleniyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pembe kandan korkmayın kırmızı kan tehlikeli die benim de kananamam vardı sizin gibi bebeğimin eşi aşağıda öndeydi zaten belli haftaya kadar öyle olurmuş 21. Hafta ya kadar çıkma süresi var korkmayın Bi süre sonra çıkıyor.. Ama çok dikkat etmeniz gerekiyor ayaklar yukarıda altına yastık koyun yatın bol su tüketin sağlıklıubeslenin fitil falan vermedi mi doktor ben hem fitil kullanıodum hemde iğne bu iğne bebeği yukarıda tutuyordu koruyordu doğuma Bi iki ay kalana kadar da kullandım doktorum tehlikeye atmak istemedi 
(231 puan) tarafından
Doktorum progestan verdi sadece sabah akşam onu kullanıyorum bide ilk 13 haftada iğne yazmisti 3gunde 1 3adet iğne o kadar onun dışında progestan kullanıyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum Bi kızım var birde onunla ilgileniyorum oyuzden evde çoğunlukla ayaktayım ama kendimi yormamaya çalışıyorum ağır iş yapmamaya çalışıyorum:(
tarafından
Ayakta fazla durmamman gerek yatman gerek daha fazla Bi iki hafta birinin idareuetmesi gerek
0 oy
(231 puan) tarafından
??????????????????
0 oy
(3,110 puan) tarafından
Canım stres yapma arkadaşımın 9 ay kanaması oldu kızın bi gün sanki bardakla su dökmüşsün gibi üstüne kan çıkmıştı o kadar fazlaydı doğuma girene kadar o kanama sürdü sağ Salim doğum yaptı 
(231 puan) tarafından
Ay inşallah benimde öyle olur ilk kez böyle Bi durum yaşayınca stres yaptım bende sağlıkla kucağıma alayım da her zorluğa katlanırım hiç önemli değil yeterki sağlıkla gelsin aksi bisey olcak diye korkuyorum endişe ediyorum:(
(3,110 puan) tarafından
Stres daha çok tetikler kanamayı canım yap dinlen progestan kullanmıyormusun
(231 puan) tarafından
Bi kızım var oyuzden çoğu zaman ayakta kalıyorum çok hiperaktif sürekli arkasındayım ama ağır iş yapmamaya çalışıyorum dikkat etmeye çalışıyorum yinede progestan kullanıyorum başından beri düzenli sabah akşam ama ilacım bitmisti 3.4 gündür kullanamamistim bugün alacagim
(3,110 puan) tarafından
Aksatma kuzum rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 331 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 628 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde gamzeee123 (845 puan) tarafından soruldu

414,275 soru

12,467,608 cevap

46,962 kullanıcı