0 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Eşinizin ilk zamanlariyla şimdi ki zamanlari aynı mı yoksa değiştiler mi erkeklerin belli bir zaman sonra öküzlestiğini bilimsel olarak biliyorum yanılıyorda olabilirim ama hepsi de aynı tesadüf olamaz ya çevrem de ailem de bende aynı durumdayım. El üstüne tutan mutlu etmek için bin takla atlayan adam şimdi 2 senede bambaşka biri oldu özellikle doğumdan sonra sürekli eleştirilen yargılayan suçlayıcı konuşan en çok telefon ve WC meskul olan birine dönüştü ben konuşunca da ters psikoloji yapıyor. Ben eşimi çok iyi tanıyorum o çok Kibar çok romantik çok düşünceli bir insandi şimdi neden böyle davranıyor anlamıyorum ve evlilikten tiksindim artık oğlum çok küçük ama böyle devam ederse çocuğumu alıp terk edicem galiba 

16 Cevaplar

+1 oy
(9,718 puan) tarafından
Canım alışırsın. Benim eşimde ilk tanıstıgımızda hatta 14 yıl önce bu gün tanısmıstık cok düşünceliydi çok arar sorardı merak ederdi. Nişanlandık ilgisi gecmeye basladı bile evlendik aynı 10 yıldır evlıyız yine iyidir evinin eksiğini bilir elınden geleni yapar ama aynı dediğin gibi sohbet yok muhabbet yok elde telefon balkon wc tv karsısı geçiyor vakti. Ama napıcan işte bunun için bırakamıyosun cunku baskası baska olmayacak gunumuz problemi bu. Akıstaki reelleri kaydırırken yanındakini kaybediyolar farkında değiller. Sende beklentilerini azaltırsan kısmen rahatlarsın 
(139 puan) tarafından
Beklentileri kismadim tamamen bitirdim bende onun gibi davrancam artık
(9,718 puan) tarafından
Maalesef
-Reklam-
0 oy
(3,770 puan) tarafından
Canım 5 yıldır sevgiliydik zaten herseyimizi bilirdik 5 yıldır da evliyiz hep aynıydı yine aynı değişmez bu adam 
0 oy
(1,289 puan) tarafından
10 yıldır tanıyorum sevgililikte dahil. Aynı hatta eskisinden daha anlayışlı 
tarafından
O nasıl oldu peki anlayış falan
(1,289 puan) tarafından
Eskiden çok kıskançtı gittiğimi geldiğimi yaptığımı ettiğimi hep sorardı kurcalardı. Şimdi ne o bana karışıyor nede ben ona. Zamanla güvendikçe diyeyim
tarafından
Kaç yıl geçti bu kıskançlık uzerindne
(1,289 puan) tarafından
5 6 yıl falan oldu şimdi düşünüyorum o zamanlar iyi kabul etmişim diye
0 oy
(5,475 puan) tarafından
11 sene önce daha hophoptu şimdi iş kolik :)
0 oy
(2,643 puan) tarafından
Benmki ilk evlendgmzde anasini agzina bakar bana yapmadgni birakmzdi anasi yuznden dayak bile yedim simdide anasinj takmaz umursamaz benide el ustunde tutar cu ku anasinjn gercek yuzunu gordu sukurler olsnki.yoksa omur zor gecmezdi yani.anasinin seytanlikalrinjm farkina vardj cezaevine gordgndede kurtuldm.ama esim der yanj senin hakkina cok girdm hakkini helal et cok uzdm seni diye.
0 oy
(13,775 puan) tarafından
İkimiz de değiştik. Benim ona saygım sevgim azaldı eşim ise cocuk gibi küsmüyor artık en azından 
0 oy
(588 puan) tarafından

2 yıl sevgiliydik .3 yıldir evliyiz  degişmedi aynı sade biraz cimri :( 

(5,100 puan) tarafından
Ayy cimri adam zor yaaa babamdan biliyorum eşime ilk koştuğum şart sen sen ol sakın cimri olma seni hayatta çekemem dedim
0 oy
(686 puan) tarafından
Cocuktan sonra evlilik degisti ufak da olsa tartismalar artti 
0 oy
(2,849 puan) tarafından
8 senelik  evliyiz degisti cok sukur ilk zamanlar kusuyodu cok kiriyodu beni ama somdi oyle degil bi tartissak kenði gonlumu almaya  geliyor uzgun oldugumda anliyor beni
0 oy
(4,075 puan) tarafından
Biraz daha monoton olduk sanki. Romantiklik azaldı:D
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Benim kocanın değişen tek özelliği çok savurgandı son 3-4 aydır bir tutumlu oldu anlatamam. 6 yıllık evliyiz bu arada.
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Kim ilk zamanki gibi kalabiliyor ki ?
0 oy
(5,100 puan) tarafından
Eşimle daha evlenmeden önce neler çektim Allah bilir hatta yüzükler takılacağı gün bile acaba doğru karar mi diye düşündüm ve sonuç elhamdülillah evlendikten sonra çok değişti ilgili anlayışlı merhametli yardım sever bir adam olduğunu fark ettim meğer bizi uzak mesafe o hale getiriyormuş umarım bir ömür boyu böyle devam eder amin, rabbim seninde yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim 
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Toplam 4 yıldır tanışıyoruz ve ilk günkü gibi. Hiç kendini bozmadı.
0 oy
(3,626 puan) tarafından
 köprüyü geçene kadar el üstünde tutuyorlar çok sevip çok değer veriyorlar sonra sonra bitiyor işte çoğumuz aynı durumdayiz 

Benim herif eskiden yüzüme bakarak konuşarak gülerek yemek yerdi şimdi telefona bakarak yiyor sorsan çok seviyor 
0 oy
(513 puan) tarafından
Hicbirsey artık eskisi gibi değil. Böyle olacağını bilseydim asla evlilik denen olaya girişmezdim. Evlenmeden önce çok iyiydi evliliğin ilk yılları da gayet güzeldi. Çocuk olup tüm yük benim üzerime binince benim psikolojim alt üst oldu. Zaten tüm gün çocukla ilgilenip ev işleri yemek derken 5 dk oturmadan geçirdiğim uyumadığım geceler oldu üzerine bir de anlayışsız bir eş olunca kavgalar arttı. Az önce bile kavga ettik: eskiden kavgalar bile saygı cercevesindeyken şimdi aileme bile kufur ediyor bana demediğini bırakmıyor. Ufak çocuğun gözü önünde tartışmaktan artık iyice rahatsızım. Beni çileden çıkarıyor damarıma basıyor ben de bağırıyorum çocuğa karşı bile sabrım tükendi o kadar kötü ki psikolojim kimse beni anlamıyor ya da anlamak kimsenin işine gelmiyor. 
(139 puan) tarafından
Yaa çok üzüldüm abla şimdi sana
(513 puan) tarafından
Ben de üzülüyorum inan canım ama faydası yok maalesef :(

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 423 göst.
0 oy
10 cevap 327 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mryftma (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 367 göst.
12 Mart 2020 Diğer kategorisinde Hbbykp (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 838 göst.
20 Temmuz 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Kaynanasizgelin (795 puan) tarafından soruldu

411,027 soru

12,371,255 cevap

42,420 kullanıcı

Kategoriler

...