0 oy
489 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar benim kaynanam hep damarıma basar bende ona karşı susar ama içimde hep ALLAH a havale ederim bir gün değerimi anlar mı o günü görür muyum diye hep düşünüyorum sizi üzüp pişman olan oldu mu

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Böyle ses soluk susarsan hiç de pişman olacağını zannetmiyorum. 
(10 puan) tarafından
Haklısınız ama ne bileyim asla cevap vermiyorum sanki o an dilim bağlanıyor
-Reklam-
+1 oy
(264 puan) tarafından
Nasıl geldiyse öyle gider sustukça da tepenr biner bu değişmez bence kendini ezdirme
(10 puan) tarafından
O kadar haklısınız ki
+1 oy
(858 puan) tarafından
Başlarına her türlü musubet gelirde kime ne yaptım yada ona şunu yapmıştım asla demezler canım en azından benim tecrübem bu asla sorgulamazlar ama sürüm sürüm sürünürler o ayrı Allah kimsenin yaptiğini yanına bırakmıyor hamd olsun
(10 puan) tarafından
Çok şükür Rabb'im e
0 oy
(684 puan) tarafından
Eltim dogum yaptığı gün benim icin bebegi boşuna sütten kesti boşuna mama verdi demiş. Oysa ben neler çektim aylarca ağladım uğraştım tek damla anne sütü alsin mamayi bırakalım diye. Hastalandim sutumu sagip döktüm iyilesene kadar. 2 hafta emziremedim kizim bi iki gün tuttu sonra meme reddiyle tamamen birakti sütüm bitti. Kendi bebegi bi kere bile memeyi tutmadı aylarca sagmak zorunda kaldi en son  sutu de içmek istemiyor mama da icmiyor. 

Hayatin insana ne getirecegi belli olmaz o sözü canımı çok yakmisti ama herkes büyük konuştuğu yerden sınanıyor 
(482 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Ben de bebeğimi daha 1 buçuk haftalıkken sütten kesmek zorunda kalmıştım. Herkes, doktorla da dahil anne sütü alması lazım diye üstüme geliyordu. Halbuki her şeyi denedim. Süt sağma pompası aldım hem Manuel hem elektrikli, olmadı. Göğüs ucu silikon aldım, olmadı. Kaşık biberon aldım, olmadı. Sütümü sağıp, biberona koydum, anne sütü alsın da nasıl alırsa alsın dedim, öyle bile içmedi. Hep tükürdü. Ama mamayı hiç tükürmüyordu. Sütümü kabul etmiyordu. :( 1 buçuk hafta boyunca cebelleşe cebelleşe emzirmeye çalıştım. Olmadı. İnsanların üstüme gelmesinden kendimi hep kötü hissettim.
(684 puan) tarafından
Ben de lohusalık piskolojisi ile hep kendimi kötü hissettim Eşim niye bu kadar üzülüyorsun diyordu Anne sütü ile de olsa mamayla da olsa bir şekilde büyüyecek diyordu ama ben de kendimi harap ettim Sonuna kadar çabaladım En son olmayınca artık bıraktım Daha doğrusu bırakmak zorunda kaldım O kadar rahatladım ki anlatamam Şimdi yine hamileyim elimden gelenin en iyisini yine yapacağım Ama kendimi üzmicem inşallah. İlk Bebek’te ben de bir ay boyunca emzirme danışmanlığı aldım parmak eds yaptım normal eds yaptım bir sürü kaşık biberon aldım biberonu bıraktırmaya çalıştım sütümü artırmak için her yolu denedim sagmaktan göğsüm yara oldu ama olmayınca olmadı… Biz ne yaşadığımızı  biliyoruz ya önemli olan o lohusalık psikolojisiyle çok anlayamıyoruz o an
(482 puan) tarafından
Aynen öyle. Ben de emzirme danışmanına gitmiştim 2 defa. O da işe yaramamıştı. Olamayınca olmuyo dediğiniz gibi. İnsanlar da keyfi olarak emzirmeyi bırakmışız gibi davranıyor ya, çok sinir oluyorum buna. Halbuki ki bilseler neler neler yaptık, denedik, kemdimizi harap ettik.
0 oy
(668 puan) tarafından
Başkalarıda onu üzdü hatta üzüyolar Allahın işi işte acıyormuyum asla 
0 oy
(482 puan) tarafından
 Bi ara kayımvaldemgille aram çok kötüydü. Sürekli beni kötülerlerdi. Bekar bi de kaynım vardı. O da zamanında bana çektirdi. Bi gün içim o kadar yandı ki, "Allah onlara öyle bir gelin nasip etsin ki, beni mumla arasınlar. Değerimi anlasınlar" dedim. Sonradan aramız çok şükür düzeldi. İyi olduk. Kaynım evleneli 1 ay oldu. Şimdi duydum ki boşanıyorlar. Kaynanamgil onu hiç sevmiyor, beni sürekli över oldular. Değerimi anladılar geçekten. Ama keşke böyle olmasaydı diyorum. Kaynım da güzel güzel yuvasını kursaydın keşke diyorum. Bazen kendimi suçluyorum. Ama gerçekten büyük bir üzüntü içindeyken söylemiştim bunu. Kabul oldu. 
0 oy
(18,109 puan) tarafından
Bu kadar susup ses etmezsen yarın Birgun kendine çok kızacaksın neden sustum kendimi ezdirdim diye 
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Ben görmedim hic ne yazık ki 
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Cok sinirlendigimde eger kendimi tutup susarsam aninda basina bir is geliyor o kisinin
0 oy
(6,931 puan) tarafından
Evet gördüm hemde birinde bı pazar çok kırıldım birine Çarşamba günü sabah o kişi hiçbirseyi yokken hastanelik oldu ve şimdi hala uğraşıyo ben Rabbim sorsun hesabını hakkımı yiyonuz felan diye çok şey ettim 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Kaynımla eltim yeni nişanlandığı zamanlarda çok ahımı aldı. Sürekli bir kıyaslamalar, etmeler çok üzdü beni, çok hakkıma girdiler.Yüzüne bakılacak birisi değil ama çok şükür merhametli bir insanım.dediklerini asla unutmuyorum içim çok kin dolu yine de belli etmiyorum ama en ufak bir laf söze bakar patlamam. Haa konuya da gelirsek evlendi gördü gerçek yüzünü içim de o kadar rahat kii kimse umrumda değil 
0 oy
(344 puan) tarafından
Çok sustum ama yeni gelin gelsin anca o zaman gorucem ben kaynanamın dilini bakalım işlev aynımı yoksa susturuluyormu görmeyi çok isterim tabi benden uzak
0 oy
(13,775 puan) tarafından
Bi konuda çok kizmistim ama bana hiç bi kötülüğü olmadı Allah öbür tarafta iyi etsin benden yana hakkım helaldir 1 sene oldu vefat edeli
0 oy
(4,423 puan) tarafından
Gördüm kayınvalidem de defalarca beni çocuğumu üzüp kendi de üzüldü benim çocuğum enfeskiyondan 5 gün yattı hastanede gelip bı gün bakmadı şimdi 10 gündür kendi çekiyor gözü açılmıyor 
0 oy
(869 puan) tarafından
Bende bana ettiklerini çektikleri günü iple çekiyorum
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Ben nekadar günahımı alsalar beni kırsalar allaha havale etmişim ki allahımda adaleti öyle çetin ki onlara hiç bir zaman bırakmamış ama gel gör ki kalbi kararmışlar anlar mı onu düşünmek lazım Allah'ım ıslah etsin inşallah 
0 oy
tarafından
Bana ne yaptıysa yoluna çıktı ama anladığını sanmıyorum 
0 oy
tarafından
Öyle değilde kaynanam başkaları hakkında bi olay olduğunda çok acımasız pis yorumlar yapar ve bi olayda yine aynısını yaptı başına geldi hiç ders almadı yine bam bam devam 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fadik1 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 373 göst.
7 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yalanyarim66 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 588 göst.
2 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,676 cevap