0 oy
232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (722 puan) tarafından

Kızlar ben geçen ay adet olmadım. Yani tam bir ay olmadım. Ben adet olamayinca sinir küpü olurum kendi kendime bile kavga edebiliyorum. Sebepli sebepsiz... Adet olunca geçer. Bu ay tam gününde oldum. Tam oara taşınma işimiz vardı yorgunluk çocuk vs ... Yani sinirimden kudum kudum geberiyorum durduk yere. Eşime taktım mesela. Sürekli kavga ediyoruz. Eskiden edince geçiyordu sinirim kaç gün oldu geçmiyor. 

Ne bu hiddet ne bu celal diyorum kendime ama yok. Yani sebebi ne olabilir ki. Bu arada son zamanlarda aşırı iştahsız aşırı yorgun ve uyuyunca asla uyanamayan biri oldum. Hasta miyim neyim var ne yapsam bilemiyorum. Aşırı kilo verdim. 2 haftadır kendimi asla taniyamiyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(3,568 puan) tarafından
Ben strese bağlı da olabilir kan değerlerinde bir değişiklik de olmuş olabilir bence bir doktora gidip kan vermenden yarar var aşırı kilo kaybı da var diyorsun çünkü 
(722 puan) tarafından
Lohusalıkta olur ya hani böyle karman corman bı hal bı yorgunluk. Acayip acayip rüyalar. İçinde hep bı sıkıntı... Öyleyim işte
-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından
canım senin bi derdin kafaya taktığın bir şey mi var? ayrıca sinirlenip sinirlenşp eşinden çıkarman çok yanlış o adam iki gün sonra bir çeker iki çeker sonra senden uzaklaşır haberin olsun.Öfke kontrolü için bi terapi al istersen 
(722 puan) tarafından
Yani evet stresli bir süreç yaşadım hala yaşıyorum ama ben bu tarz şeylerde daha aklı selim sakin kalabiliyorken şuan asla kalamiyorum. Yani Cook ta büyük mevzulat değil. Ama tak ediyor sanki dünyanın sonu gibi hissediyorum.
(988 puan) tarafından
insan her zaman fiziken aynı güçte olmadığı gibi psikolojik de aynı güçte olamayabilir bu çok normal.Bana ne oluyor napıcam diye düşünme.Zor anlarda kendime hep neler atlattın bu da geçer diyorum.Eşine ya da birilerine kızmak yerine özellikle de kendine de kızmak yerine yardım al.Eşinden daha fazla destek al sana ihtiyacım var iyi değilim de emin ol daha çok sakinleşecek daha iyi olacaksın.sevdiklerimiz bugünler için varlar
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Doktora gidin değerlerinize baktırın. Sıcaktan da olabilir. Biraz da okuyun içinizden. Allah sükunet versin :) 
(722 puan) tarafından
Evim serin sıcaktan olcagini sanmıyorum. :)) eski evim daha sıcaktı orda böyle değildim. E
(1,125 puan) tarafından
Ya da dikkatinizi başka yöne doğrıltun. Yani ya bir kitap ya da el işi ürünler seviyorsanız onlarla uğraşın. İyi geleceğine inanıyorum
(722 puan) tarafından
Bacım bu öyle bir sınır ki yaptığın işle kavga edersin o derece. Banyoyu silerken klozetin yanlarında bantlar vardı sokerken klozet katili olacaktım. O boyutta. Azalmıyor durulmuyor. Tam adetten 1 gün öncesi gibi herşey.
(1,125 puan) tarafından
Değerleriniz iyi çıkarsa nazar filan da olabilir. Her yeri sirkeli su ile güzelce silin. Hem temizlik sinire iyi geliyor :D daha ne diyeyim bilemedim.
(722 puan) tarafından
Kan vereyim ben en iyisi. Kız yeni taşındım bacım. 2 haftadır ztn temizlik o bu su.. düşün o yorgunluk üstüne sinir. İyice helak oldum. Kan değerlerim düştü kesin baktirayim. Adet falan aksayinca erken menepoz falan mj acaba diye düşündüm olur yaa
(1,125 puan) tarafından
Aslan pençesi, ada çayı, civan perçemi falan için. Söktürücü özelliği var bu otların
(722 puan) tarafından
Kaydettim canım çok teşekkür ederim..
(1,125 puan) tarafından
Rica ederim :) sakinlikler diliyorum
0 oy
(4,000 puan) tarafından
Gerçi adet oldum diyorsun ama hamilelik olamaz değil mi? 
(722 puan) tarafından
Yok valla gayet adet oldum.. 1 ay gecikmeyle
0 oy
(814 puan) tarafından
D vitaminine baktırsana ondan da olur ağrı halsizlik sinirlilik saç dökülmesi 
(722 puan) tarafından
Evet belki olabilir...
0 oy
(3,602 puan) tarafından
Hamilelik olabilir belki üstüne görme olmuştur canım 

İlgili sorular

0 oy